Evli ve 1 çocuk annesiyim.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
20'lik Diş Çekimi
Melek Çoban Göçtü Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Melek Çoban Göçtü Muayenehanesi
Melek Hanım’a 4,5 yaşındaki oğlumun tedavisi için gittik. Çocuklarla iletişimi inanılmaz güzel. Doktor hanım açıklayarak oyunlaştırarak, cesaretlendirerek oğlumun dolgusunu yaptı. Güleryüzü ve hastasına yaklaşımıyla da gönlümüzü kazandı. Kendisine çok teşekkür ederiz.
em...i
Melek hanım kanal tedavisi yaptı çok teşekkür ederim hiç ağrı sızı duymadım detaylı açıklaması güler yüzü samimiyeti beni çok memnun etti ayrıca asistanıda aynı melek hanım gibi güler yüzlü teşekkür ederim gitmek isteyenleri tavsiye ederim iyikide melek hanıma gitmişim
g....h
Önceden diş hekimine gitmeye korkardım ağrısı acısı dayanılmaz gelirdi bana ama Melek hanıma ne zaman tedavi oldum o zaman anladım ben önceden diş hekimi diye başka bir hekime gitmişim sanırım.Saymadım ama 10dan fazla sanırım dişime dolgu yaptırdım hepsinde de ayrı ayrı memnun kaldım ne bir hassasiyet oluştu ne de bir ağrı üstelik dişlerim estetik olarak eskisinden daha güzel oldu.Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.
bg...ö
Doktorum’dan çok memnun kaldım yaptığı her işlemi tek tek anlattı 20 dişim çekildi hiç bir ağrı sızı hissetmedim emeğinize sağlık
ca...
5 YAŞINDA oglumun diş fobisi yenen tek doktor dolgu yaptırdık cok memnun kaldık hıc bir problem cıkmadı işinin ehli güler yüzlü doktorumuz kesınlıkle tavsiye ediyorum
ze...p
Diş beyazlatma işlemi için gittim, sonuçtan cok memnun kaldım, cok güleryüzlü ve bilgili bir doktor, işlem boyunca da ne yapıldığını nasıl ilerlediğini hep anlattı kesinlikle tavsiye ediyorum...
ve...e
Melek hanım 8 yaşında dişçi fobisi olan oğlumu, ikna ederek , sabırla, tek tek bütün aşamalarını anlatarak dişini tedavi etti. Sabrına ve sevecenliğine hayran kaldım. Üstelik tedavi sonrası hiç ağrısı olmadı. İkinci randevumuza oğlum koşarak gitti. Herşey için çook teşekkürler.
ok...c
Kızımla birlikte çok başarılı bir diş dolgusu sürecini tamamladık....
Kesinlikle tavsiye ediyorum...
ca...n
Çok tatlı ve bir o kadar da bilgili bir doktor. Her zaman çok nazik. Günlerdir geçmeyen diş ağrım doktor hanım sayesinde geçti. Teşekkürlerimi borç bilirim. Dişinizde bi sıkıntı varsa kesinlikle Melek Hanım a gidin derim. Ve yanındaki asistanı da doktor hanım kadar saygılı nazik ve Güler yüzlüydü
o.....
Dişimde apse sikayetiyle gittigim melek hanımın ilgi ve alakasindan, guleryuzünden ve tabiki yaptıgi ise verdigi onemden son derece memnun kaldım, kanal tedavisi yaptiı,yaklasik 1 ay sürdu tedavim.ama sonunda tesekkur ederek ayrildim.10 yildir dis tedavisiyle ugrasiyorum, artik doktorumu.buldum diyebilirim..En yakınlarıma hicbir suphe duymadan tavsiye edebilirm
Melek Çoban Göçtü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Çoban Göçtü, Diş Hekimi. Size Melek Çoban Göçtü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Randevu.
Melek Çoban Göçtü adresi nerede?Melek Çoban Göçtü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saltak Cad. Akan Apt. No:36 Kat:1 Denizli, Turkey Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Çoban Göçtü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Çoban Göçtü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Çoban Göçtü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Çoban Göçtü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melek Çoban Göçtü hangi dilleri konuşuyor?Melek Çoban Göçtü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melek Çoban Göçtü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Çoban Göçtü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Çoban Göçtü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Çoban Göçtü hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Melek Çoban Göçtü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melek Çoban Göçtü hangi sigortaları kabul ediyor?Melek Çoban Göçtü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.