t.....
Kendisine dün muayene olmak için gittim ancak hastalar bitse de gitsem düşüncesindeydi sanırım. Daha beni muayene etmeden benim yapacağım bir şey yok deyip beni rencide etti. Kaşıntım oluyor ama deyince de daha hiçbir şeyr bakmadan bir tane kaşıntı ilacı yazıp gönderdi. Hiç memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
.....
Hastalarina hiç saygısı olmayan ve bir soru sordum oda o test bizde yook dedi bu iletişim için 2 tane muyane barkodunu işletti .... o çok kalbimizi kırıp tersledi dilerim işinde ona gore rast gitsin Allaha havale ediyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...r
VERMİŞ OLDUĞUNUZ İLAÇ İYİ GELDİ TEŞEKKÜRLER BAŞARILARINIZIN DEVAMIN DİLİYORUM .
Melek Kadı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Kadı, Dermatoloji.
Melek Kadı adresi nerede?Melek Kadı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite, Çat Yolu Cd Yakutiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Kadı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Kadı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melek Kadı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Kadı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Kadı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Kadı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Melek Kadı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.