Akhisar da Tanıdığım memnun kaldığım ve çok iyi sonuçlar aldığım çok güleryüzlü çok ilgili bir diyetisyen 2 ayda 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde ve hedefe ulaşıncaya kadar birlikte yol alıcaz
sa...m
Sağlık beslenmeyi öğrendim 2 ayda 7 kilo verdim Kliniğinde bolgesel zayiflama imkanlarından yararlandım
ce....
Melek Nur Hanım ile birlikte 2,5 ayda 10 kilo verdim. İsteklerim doğrultusunda hazırlanan listeler ve çok güzel tariflerle öğünlerimi mutlulukla geçirdim. Tartı sonucumu en az benim kadar heyecanla bekleyen, enerjisi mükemmel ve harika bir motivasyon yeteneğiyle birlikte güzel bir danışmanlık süreci içindeyim. Andulasyon tedavisi ise vücudumu toplamamı sağladı ve rahatlattı.
i̇....
Lezzetli tariflerle, yasak olmadan, aç kalmadan kısa sürede -6 kilo Ayrıca andulasyon terapisiyle basenlerimde ve selülitlerimde gözle görülür azalma Melek Nur hanımın ilgisi ve desteği de cabası
e....o
Melek Hanım ile 6 haftada hiç aç kalmadan toplamda 15 kg verdim.
Harika listeler ve lezzetli tarifler verdi. Kısa zamanda hızlı çözümler ile istediğim kiloya geldim. Herkese tavsiye ederim. Ofiste bulunan andülasyon cihazınızı diyet süresince mutlaka kullanın incelme konusunda çok destek oldu.
Melek Nur Bolışık Ormancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Nur Bolışık Ormancı, Diyetisyen.
Melek Nur Bolışık Ormancı adresi nerede?Melek Nur Bolışık Ormancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşa Mahallesi, 19. Mustafa Abut Caddesi, No:53 Daire:4 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Nur Bolışık Ormancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Nur Bolışık Ormancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melek Nur Bolışık Ormancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Nur Bolışık Ormancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Nur Bolışık Ormancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Nur Bolışık Ormancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Melek Nur Bolışık Ormancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa Diyabet (Şeker Hastalığı)
Manisa İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Manisa Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Manisa Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Manisa İrritabl Bağırsak Sendromu
Manisa Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Manisa Ankilozan Spondilit (AS)
Manisa Gastrointestinal Kanama
Daha fazla (15)Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler