Uzm. Ody.
Melek Nur Uluşeker
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Ankara 1 adres
Yüksek Lisansını Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Bölümünde tamamlamış ve daha sonra alanı ile ilgili dersler ve eğitimler almaya devam etmiştir.
Özellikle ses bozuklukları (vokal nodül, mutasyonel falsetto, afoni vb.), beslenme bozuklukları, kekemelik, otizm, artikülasyon bozuklukları, fonolojik bozukluklar, disleksi ile ilgili eğitimlere katılmış ve kendini bu alanlarda geliştirmiştir.
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
em....
Ergenlik döneminden sonra uzun yıllar sesimdeki incelik nedeniyle problem yaşadım. Bazen dışarı bile çıkmak istemiyordum. Gittiğim doktorlar mutasyonel falsetto olduğunu söylüyorlardı ama bir çare bulamıyordum. Iş yaşamımda da problem olmaya başlamıştı. Sonra araştırma yaparken Melek Hanımı buldum ve problemimle ilgili kendisiyle görüştüm. Bana yardım edebileceğini söyledi ve terapilere başladık. Ilk seansta ilk defa kendi sesimi kalın duydum ve bu benim için inanılmazdı, çok mutlu olmuştum. 7 - 8 seans sonra sesim tamamen düzelmişti. Artık şarkı bile söyleyebiliyorum:)) Çok teşekkürler Melek Hanım, sizi tanımak benim için bir şanstı.
ed...r
Kıbrısta yaşıyorduk oğlum 5 yaşında olmasına rağmen konuşmasını biz bile anlamakta zorluk çekiyorduk. Bu yüzden okulda arkadaşlarıyla anlaşmakta da güçlük yaşıyordu içine kapanmaya başlamıştı ve özgüveni düşmüştü. Aile dostumuz vasıtasıyla Melek hanımla tanıştık. Çalışmaya başladıktan onra 1 yıl içinde tüm hedef sesleri tamamladık,şimdi okulda çok daha mutlu ve başarılı. Tesekkür ederiz Melek hocam sizi iyi ki tanımışız :)
si...k
Merhabalar, oğlum 2,5 yaşındaydı. Kimseyle göz teması kurmak istemiyordu. Birileri ismiyle seslendiği zaman bakmıyor. Çok hareketli bazen tehlikeli olabiliyordu. Yoğun çalışıyorum acaba iyi derecede birşeyler ögretemiyormuyum diye kendimi sorguluyordum. Birşey istersem yerine getirmiyor. Topu getir bana deyince getirmiyor. 4-5 kelime biliyor baba-dede-gel gel- ismimi Sinem diye söylüyordu. Anne demiyor. Şarkılar söylerim dinlerdi. Şarkı dinlerken bile 3 tane sevdiği şarkı vardır. Çabuk sıkılıyor. Yanındayken ismiyle biri seslendiği zaman duymuyor gibi davranıyordu. Ben bu duruma cok üzülüyordum. 2 kez doktor randevumuzun sonunda otizm tanısıyla karşılaştık. İlk algılamakta zorluk çektim nasıl geçecek ne yapmamız gerek diye araştırmaya başladık. Doktorumuz bize otizmi bilmemiz gereken noktalarıyla anlatınca erkenden eğitime başlamaya karar verdik. Karşımıza Melek hanım çıktı. Bir anne için belki de tek ihtiyacım olan şeydi o zamanlar. İlk Ozan’ı gördüğünde o kadar güzel anlattı o kadar yapıcı konuştu ki bizimle o zaman çok daha güçlü olmaya bu otizmle savaşmaya en iyi nokta neyse varız dedik eşimle beraber. Başlayalı 4-5 ay falan oldu ama oğlum bambaşka olmaya başladı benimle, babasıyla artık mutlu olduğunu eğlendiğini görebiliyorum. Konuşmalar gelmeye başladı. İsteklerini ifade etmeye çalışıyor. Beraber masa topluyoruz. Bir anne için bundan başka mutluluk yok. Melek hanım bizim bir parçamız artık. Ozan da çok severek gidiyor geliyor. İçim artık çok rahat. Zor bir süreç sonunda mutluyuz. Çok teşekkür ederiz Melek hanım ❤️
Melek Nur Uluşeker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Nur Uluşeker, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Melek Nur Uluşeker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi.
Melek Nur Uluşeker adresi nerede?Melek Nur Uluşeker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büklüm Sokak No:46/7 Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Nur Uluşeker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Nur Uluşeker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melek Nur Uluşeker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Nur Uluşeker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Nur Uluşeker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Nur Uluşeker hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Melek Nur Uluşeker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Odyolog
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Odyolog