Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Burdon Dikkat Testi
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Kocaeli Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Kocaeli Psikoloji
Melek Hanım ile özel hayatımda yaşadığım sorunlar nedeniyle tanıştım. Yoğun anksiyete yaşadığım bir dönem geçirdim ve bu nedenle kendisiyle iletişime geçtim. Yüz yüze görüşme yaptık ve Melek Hanım'ın insanı rahatlatan ve iyi hissettiren bir iletişim tarzı olduğunu gördüm. Onunla kendimi rahatça ifade edebildim ve izlediği terapi süreci ve yönteminden son derece memnun kaldım. Bana büyük fayda sağladı. İhtiyaç duyan herkese Melek Hanım'la görüşmelerini tavsiye ederim.
p.....
Okulumuzdaki rehber öğretmenimizin tavsiyesi üzerine Melek Hanım'a ulaştık. Kızımın ergenlik döneminde uzun süren ve giderek artan takıntıları nedeniyle başvurduk. Süreç takibi ve iletişimi bizim için çok olumluydu. Çok hızlı ilerleme kaydettik. Herkese tavsiye ediyorum.
g....y
İnsanı anlayan guleryuzlu empati kurması çok yüksek ilgili asla yargılamayan yanında çok rahat ettiğiniz ve özellikle tedaviden öte yol gösterip bakış açısı geliştiren biri Melek hanım online görüşmeden cekincesi olanlar için yüzyüze den hiç bir farkı yok yanyana gibi hissediyorsunuz olaylara daha önce bakmadigim bir pencereden bakmama kendimi anlamama tanımama yardimci olması geçmişte yaşamak gelecek kaygısı yerine anda kalabilmek adına cok çaba sarf etti verdiği destek ile zaman zaman sıkıntıya düştüğümde birlikte astigimiz şemalardan çıkmamda etkisi çok büyük
g....t
Melek hanım çok ilgili,görüşmelerimizden çok memnun kaldım.Sorunlarıma çözüm bulmamda çok yardımcı oldu.Olaylara olan bakış açım değişti,daha pozitif bir insan olmaya başladım.Melek hanıma çok teşekkür ediyorum.
Melek Hanım'dan 4-5 seans danışmanlık hizmeti aldım ve gayette güzeldi. Kendisi yardımcı oldu ve sorunların köküne inebildik. Problemlere çözümle yargılamadan yaklaştı. Benim için yargılamaması çok önemliydi. Görüşmelerimizden sonra olaylara daha objektif bakabildim. Doğal olarak herkes kendi tarafından bakıyor ama kendimi değiştirebildim o yüzden kendimi daha iyi hissettim, güzeldi.
ö.....
Öncelikle kendisinin yanında rahat hissediyorum. Net bir şekilde kendimi ifade etmemi sağlıyor. Verdiği önerilerle birlikte uygulamalarım şu anda çok iyi gidiyor o yüzden kendisinden memnunum. Melek Hanım'la online olarak görüşme sağlıyoruz 4. seansımızı bitirdik ve 10 günde bir seanslarımıza devam ediyoruz. Seanslarımızdan sonra sorunlara karşı daha ılımlı davranabiliyorum. Genel olarak gidişattan ve süreçten memnunum. Çevreme önerebilirim.
f.....
Melek Sarıköz Cihan, hayatimi tamamen degistiren insan diyebilirim. Kendisinin sosyal medya paylasimlari onume cikti ve paylasimlarinin tamami bana hitap ediyordu. Bu yuzden hemen kendisine mesaj gonderdim. Ingiltere'de yasadigim icin online danismanlik almak istedim ve 3 sene once bu hizmeti sunan terapist sayisi simdi kadar cok degildi. Bu zamana kadar hem burada hem de Turkiye'de aldigim terapilerden fayda saglayamamistim bu zamana kadar. Birden fazla ekolde uzmanlastigi icin, soruna yonelik anahtar cozum sundu bana ve BDT ile devam ettik. Her zaman beni anlamaya calisan, kendi kendime bir seyleri fark etmemi saglayan ozetle yoluma isik tutan Melek Sarikoz Cihan'i herkese ama herkese tavsiye ediyorum.
Hasta
Pandemi sonrası kaygı bozukluklarım ortaya çıktı. Başa çıkılması zor bir hale gelince terapi desteği almaya karar verdim. Melek Hocamla o sırada yollarımız kesişti. Kendisi oldukça profesyonel ve alanında uzman bir biriydi. Doğru yerde doğru soruları sorarak cevapları keşfetmemi sağladı. Sorunlarımın yüzüne bakabilmeyi ve sonrasında bunları asabilmeyi ona borçluyum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Melek Hocamın sakin bir kişiliği var, insanı yatıştırıyor. Sorunları rahatça anlatabileceğiniz bir kişi. 2 seans danışmanlık hizmeti aldım. Yaz tatili sürecindeyim sonrasında devam edebilirim. Hayata daha farklı bakıp, olumlu yönlerimi görüyorum. Bardağın dolu tarafını görüyorum. Kendisinden aldığım seanstan memnun kaldım.
a....
Melek Hanım'ın çok ilgili olduğunu düşünüyorum. Kızımla gayet güzel iletişim kurdu. Kızımın sorunlarına yardımcı olabildi. 5 seans görüşme sağladık ve okullar açıldığında daha da devam edeceğiz. Kızımın duygu kontrolünü sağlamasında faydalı oldu. Problemlerini çözmesi için doğru telkinlerle yönlendiriyor.
Melek Sarıköz Cihan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Sarıköz Cihan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Melek Sarıköz Cihan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Çiz Testi.
Melek Sarıköz Cihan adresi nerede?Melek Sarıköz Cihan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ömer Ağa Mah. Ş. Bilgisu Cd. No:79 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Sarıköz Cihan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Sarıköz Cihan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Sarıköz Cihan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Sarıköz Cihan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melek Sarıköz Cihan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Sarıköz Cihan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Sarıköz Cihan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Sarıköz Cihan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Melek Sarıköz Cihan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melek Sarıköz Cihan hangi sigortaları kabul ediyor?Melek Sarıköz Cihan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.