Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şizofreni Tedavisi
z....s
Melek hanım’a üstesinden gelemediğim sorunlarımdan hayat koşullarımdan bir çıkış yolu bulabilmek için başvurdum 1 yıla yakındır hastasıyım her bir görüşmede sıkıntılarımı dile getirirken karşımda beni anlayabilen yol gösteren zihnimi aydınlatan yeni farkındalıklar sağlayan bir dr vardı.Hiç kimse ile konuşamadığım sıkıntılarımı sorunlarımı melek hanım ile rahatlıkla paylaşabildim. Her terapi sonunda kendimi kuş gibi hafiflemiş hissetirdi kendisini herkese öneririm..
s....
Melek Hanım'dan bir yıldan fazla anksiyete bozukluk için düzenli olarak psikoterapi almaktayım. Her randevuya büyük bir istekle gitmekte ve randevu sona erdiğinde hafiflemiş ve farkındalığı artmış zihni net ve kararlı özgüvenli biri olarak ayrılmaktayım. Bir yıl boyunca kendime güvenim arttı hayata karşı bakışım güçlendi ve iç motivasyonunu sağlayabilen güvenli bir insana dönüştüm. Kendisinden destek almaya devam ediyorum ve kendisi iyi ki var, iyi ki yollarımız kesişti diyorum.
c.....
Melek hanım, yaklaşık 21 yıldır, tavsiyeye, yön bulmaya, danışmaya ihtiyacımız olduğunda; omuzumuzda içten bir elin sıcaklığına muhtaçlığımızda, sanki biz onun ailesindenmişizcesine yanımızda olageldi. Kendisini hiç öne çıkartmadan, odak bizmişizcesine gerektiğinde ayna tuttu, yeri geldi atamadığımız adımları atmamızın zorunluluğunu görmemizi sağladı.
Hekimlik nitelikleri belki sonradan da kazanılabilir fakat doktorumuz kişiliği taşıdığı insanlık değerleri bağlamında, söz konusu özellikleri yapısı itibarı ile içselleştirmiş engin bir insan. Müteşekkirliğimiz , ona duyduğumuz sevgi ve saygı hep baki kalacak.
s ...g
Isteksizlik,halsizlik,yorgunluk hayata dair bir umutsuzluk ve mutsuzluk sikayetleri ile Dr Melek hn basvurdum.Depresyon teshisini koydu.Gerekli ilac tedavisi ile birlikde terapilere basladik.Sonderece olumlu gelismeler yasadim.Kendimi cok mutlu ve enerjik hissediyorum.Dr hn cok tesekkur ediyor .Herkese tavsiye ediyorum
ben uzun süredir bas agrilari cekiyorum ...gunluk olaylarla basetmekte zorlaniyorum ve cok endiseliyim...bu sikintilarla Melek hanima basvurdum...terapiye basladik...3 aydir haftada bir gidiyorum...başlarda zorlansam da artik yavas yavas fayda gormeye basladigimi fark ettim...kendimi daha iyi ifade ediyorum..bu süreç iyi gelmeye basladi bana...devam ediyorum terapiye...umidim var artik daha iyi hissedecegime ve endiselerimin azalacagina...paylasmak istedim burada da...
Dr Melek hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi ile iletişime geçtik.Kendimde hastalığa karşı aşırı hassasiyet,durmadan doktora gitme hissi vardı.Kendisiyle yaptığım görüşmelerde beni çok rahatlatarak tedaviye başladı.Her geçen gün bu istek azaldı.Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum.O yüzden doktoruma buradanda teşekkür etmek istedim.iyi ki varsınız doktor hanım.İyi ki sizi tanımışım.Bana sabrettiğiniz için size çok teşekkür ederim.
ö....a
Kalp krizi geçirdigimi düşünerek defalarca hastaneye gittim.Fizyolojik bir sorunum olmadığı tespit edildi.Tavsiye üzerine Melek hndan randevu aldım.Panik bozukluk teşhisi koydu.Uyguladığı terapi ve yazdığı ilaçlar sayesinde normal hayatıma dönenildim.Kendisine minnettarım.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim
i.....
Yanında kendimi çok rahat hissettiğim değerli Doktorum..Sıkıntımı dile getirirken beni o an çözebilen, yol gösteren tavrı ile gerçekten çok yardımcı olan doktorum. Çevremde "psikiyatrist arıyorum" diye soran yakınlarıma, çok yönlü desteğini gördüğüm Melek Hanım'ı tavsiye ediyorum. Teşekkürler desteğiniz için.
sı...a
Günümüz koşullarının yüklediği ağır sorumluluklarla başedemedim ve depresyona girdim. Çevremin yönlendirmesiyle Dr. Melek Hanımla tanıştım. Güleryüzle ve empatik yaklaşımıyla bende güven oluşturdu. Daha yolun başındayız biliyorum. Ama benim için güven çok önemli ve iyiye gittiğimi hissediyorum. Hayat kalitemin zamanla arttığını ve hayata daha kolay adapte olduğumu görmek ve doktoruma güvenmek…buradan da tekrar teşekkür etmek istedim.
ha...a
Üstesinden gelemediğim, hayat kalitemin tamamen düşmesine neden olan takıntılarım sebebi ile tavsiye üzerine Dr. Melek hanıma başvurdum. Her bir görüşme bir diğerinden daha iyi hissettirdi kendimi bana, şu an kendimi daha özgür ve hafif hissediyorum. İyi varsınız Melek hanım, iyiki doktorumsunuz. Takıntılarınız sizi yönlendirmesin, kendiniz için bir iyilik yapın, yaşama dönün
Melek Türkmenoğlu Haltmeier isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Türkmenoğlu Haltmeier, Psikiyatri. Size Melek Türkmenoğlu Haltmeier tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Cinsel Terapi, Psikoterapi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Melek Türkmenoğlu Haltmeier adresi nerede?Melek Türkmenoğlu Haltmeier şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu mah.Bağdat cad.Cadde 73 apartmanı no 8 kat 3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Türkmenoğlu Haltmeier isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Türkmenoğlu Haltmeier online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Türkmenoğlu Haltmeier isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Türkmenoğlu Haltmeier, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Melek Türkmenoğlu Haltmeier hangi dilleri konuşuyor?Melek Türkmenoğlu Haltmeier ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Melek Türkmenoğlu Haltmeier isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Türkmenoğlu Haltmeier bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Türkmenoğlu Haltmeier ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Türkmenoğlu Haltmeier hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Melek Türkmenoğlu Haltmeier hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melek Türkmenoğlu Haltmeier hangi sigortaları kabul ediyor?Melek Türkmenoğlu Haltmeier tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler