ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Fuat Edip Baksi Mah. Anadolu Cd. No:149, İzmir
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
PMA Psikoloji
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
PMA Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stres Yönetimi
Tematik Algı Testi (TAT)
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
PMA Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Ön Görüşme
Şema Terapi
m....)
Oğlumun şiddet eğilimi vardı, tavsiye üzerine kendisine başvurduk. Oğlumda değişiklikler görüyoruz. 6 seanstır gidiyoruz. Süreç olumlu ilerliyor. Melek Hanım fazlasıyla ilgili. Çocuklara karşı samimi, sevecen, güler yüzlü ve anlayışlı bir insan. Çocuklu aileler için gidilmesi gereken yegane yer ve uzman.
d....)
Oğlum için başvurduk. 5-6 seans oldu gideli. Seanslar sayesinde oğlumun daha sakin olduğunu düşünüyorum. Kliniği önerdiler, kendisiyle orada tanıştık. Melek Hanım çok anlayışlı, sakin bir uzman. Detaycı birisi. Merak ettiğim her şeyi tek bir cümleyle anlatıyor. Bu özelliği çok hoşumuza gitti. Oğlumla diyaloğu çok iyi. Oğlum yanına severek gidiyor.
m....)
Başka bir uzmanla başladık. Derslerinde düşüklük oldu. Bir test uyguladı. Testin sonucunda konsantrasyonunun yaşına göre hafif düşük olduğunu ve kaygısının problem olduğunu söyledi. İlk önce kaygı problemi çözülecek oyun terapisi ile dedi. Sonra Melek Hanım ile tanıştık. 4-5 seanstır gidiyoruz. Kızım Melek Hanım ile çok mutlu. Anne-baba seansı yaptı, biz de çok mutluyuz kendisiyle. Biz de terapi almış oluyoruz. Bizi çok güzel bilgilendiriyor ve açıklıyor. Ben de öğretmenim, kendisiyle eğitim anlamında uyumlu bir şekilde yürüyebiliyoruz. Enerjisini, diyalogunu çok beğeniyoruz. Kızım inanılmaz seviyor.
c....)
Melek Hanım'dan çok memnunuz. Kızım bayıla bayıla gidiyor. Kendisi sağ olsun bize çok yardımcı oluyor. Ekim ayından bu yana görüşme sağlıyoruz. Çocuğum okulda konuşmuyordu, seanslar boyunca Melek Hanım'la da konuşmuyordu. İlk defa kendisiyle konuştu, daha sonrasında okul arkadaşlarıyla da iletişim kurdu. Şimdi bayağı bir açıldı. Kendisiyle sürecimize devam ediyoruz. Melek Hanım, uygun gördüğü zaman yavaş yavaş seanslarımızı bitireceğiz.
Kızım terapi alıyor. Kızım da ciddi düzelme görüyorum. Her şeyi kafaya takan bir çocuktu Melek Hanım sayesinde daha çözüm odaklı bakıyor.
d.....
Çok memnunum, çok da seviyorum. Oğlumu götürüyorum. Oğlum duygularını daha açık ifade etmeye başladı daha iyi. Daha mutlu. Uzmanımızın hitap şekli, seans sonrası geri bilgilendirmesinden çok memnunum.
ha...e
Melek hocamızla kızıma piskolog ararken tanıştık o kadar cana yakın o kadar sevecen mi olur bir insan kızım çok içine kapanık birisi olduğu için ona iyi bir piskolog arayışı içindeydik kızımda çok sevdi hocamızı seanslarini heyecanla bekliyo iyiki tanımışız onu o kadar ilgiliki inşallah kızımda bu süreci hocamızın sayesinde rahatça atlaticaktir
Boşanma sürecinde tanık oldukları şeylerin ve yeni bir şehir yeni bir evde yaşamak zorunda kalmasının 4,5 yaşındaki kızımda travma etkisi olmasını istemedim ve melek ablamıza başvurduk. Tavsiye üzerine tanıştık kendisi ile. Meğer çocuklar için oyunun muazzam bir etkisi varmış. Kızım dışa vurmadığı için, içindeki fırtınalardan haberim yoktu, meğer ne korkular kaygılar varmış.lk seansta donuk tepkiler verirken şimdi seansta keyifle oynuyor seans çıkışı yolda adeta bir kelebek gibi şarkılar söylüyor dans ediyor.Evde de oyun oynama talebi ondan geliyor bazen oyunlarımız gözyaşları ile sarılarak bitiyor duyguları sağılıyor adeta.ben de oyun oynamayı yeniden öğrendim. Keşke bu gücü büyük çocuğumu büyütürken de bilseydim. Kendisi ile tanıştığınızda anlayacaksınız Allah onu çocuklarla iletişim kurmak için yaratmış. Çok profesyonel melek hocam hiç talep etmeden hem öğretmeni hem de babası ile de iletişime geçti. Her konuda soru sorup danışabildim. İyiki yollarımız buluştu melek ablamızla
es...i
MELEK HOCAM ILE TANISMAMIZ TAVSİYE ÜZERİNE OLDU. IKIZLERIMIN 1 TANESINDE KAYGILARI VARDI. Bu konuda kendisine başvurmuştum yaptığı çalışmalarda oğlumun korku ve kaygıları en kısa zamanda azalmaya başladı ve süreç bizi memnun etti. Ve şuan pas eğitimine başladık onunda gidişatı bizim açısından iyi. Cocuklara olan davranışları çok yapıcı ve güvenilir MELEK hocamızı iyki tanımışım
t....b
Melek hanıma 10yaşındaki kızımın arkadaşlarına hayır diyememesiyle başlayan sorunumuz üzerine başvurmuştuk,kaygı çalışmalarıyla ve her hafta aldığımız düzenli terapilerle duygularına nasıl yön vermesi gerektiğiyle ilgili yolharitası belirledik ve kızım çok kısa zamanda doğru yönlendirmelerle duygularını kontrol etmeyi başardı.Melek ablamız bize çok iyi geldi,çünkü bir çocuğun ruhuna dokunmanın en kolay iyileştirme olduğunu gösterdi.Hayır diyebilmenin kendi değerlerini korumak olduğunu,beni sevmezler düşüncesiyle yapılacak her evetin kendimize zarar verebileceğini akılda kalıcı yöntemlerle çok güzel aşıladı.Sınavkaygısını yönetirken biz aile olarak neler yapabileceğimiz konusunda rehberlik sağladı ve ilkdefa annebaba olarak suçluluk duygusu hissetmeden doğru bildiğimiz yanlışları görmemizi sağladı. Güleryüzü,samimiyeti,pozitif yaklaşımı sayesinde kızım hersorununu çokrahat birşekilde paylaşarak yeni bakış açıları kazandı.Bilgibirikimi ve doğru yönlendirmeleri sayesinde biz çok memnunuz.
Melek Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Yıldız, Psikoloji. Size Melek Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi.
Melek Yıldız adresi nerede?Melek Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıfbey Mah. Önder Cd. No:24 İzmir
- Fuat Edip Baksi Mah. Anadolu Cd. No:149 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melek Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Melek Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melek Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Melek Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar