Melek Yıldız Türk
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İstanbul 1 adres
Sakarya Üniversitesi Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlayarak öğretmenlik belgesini de almıştır.
Resmi kurumlarda gerekli stajlarını tamamlamış ve özel bir kolejde üç yıl, özel bir anaokulunda ise iki yıl psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak görev almıştır. Psikoloji merkezlerinde aileye ve kadınlara yönelik çeşitli atölye çalışmaları yapmış, vakıf ve derneklerde gönüllü seminerler vermiştir. Gönüllülük esasına dayalı çalışmalara önem vermekte ve sürdürmektedir. Özelde yapmış olduğu grup çalışmaları ve seminerlerine halen devam etmekte, aileye ve insana dair katkı sağlamaya yönelik daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflemektedir.
Seanslarını Online ve Yüz yüze olarak; Bireysel Psikolojik Danışmanlık, Çİft & Aile Danışmanlığı ve Ebeveyn Danışmanlığı çerçevesinde almaya devam etmektedir.
Terapi Ekolleri:
-Bilişsel Davranışçı Terapi
-Çözüm Odaklı Terapi
-Pozitif Psikoterapi
-Şema Terapi
-Çift & Aile Danışmanlığı
Aldığı Eğitim ve Sertifikalar (Uygulayıcı)
-Üsküdar Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitimi (450-saat)
-Üsküdar Üniversitesi Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi(Yrd. Doç. Dr. Nevin DÖLEK)
-Psikolojik Danışmanlık Terapötik Kartlar Ve Semboller Eğitimi (Yrd. Doç. Dr. Nevin DÖLEK)
-Grupla Psikolojik Danışmanlık Eğitimi- Sabahattin Zaim Üniversitesi (Prof. Dr. Ali ERYILMAZ)
-Pozitif Psikoterapi Eğitimi- Dünya Pozitif Psikoterapi Derneği , Almanya Wiesbaden Pozitif Psikoterapi Akademisi
-Çocuklarla Psikolojik Görüşme Teknikleri Eğitimi- Padem Psikoloji (Dr. Selen AYAS)
-Çocuklarla Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi- Kim Psikoloji (Yrd. Doç. Dr. Nevin DÖLEK)
-Uygulayıcı Çocuk Testleri Eğitimi- Tin Psikoloji (Uzm. Psk. Ezgi Zeynep KARAGÖZ)
-Çocuklarda Resim Analizi ve Yorumlaması Eğitimi ve Filial Terapi Eğitimlerini tamamlayarak uygulayıcı yetkinliğine sahip olmuştur.
Alanına dair bir çok seminer, sempozyum ve konferanslara katılmış ve hali hazırda alanında uzman kişilerden psikoterapi eğitimleri ve süpervizyon desteği almaya devam etmektedir.
Kayabaşı mah. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1.etap 3. kısım D blok daire:19, Başakşehir, İstanbul
Tümünü gösterHizmetler
Aile Danışmanlığı Randevusu
Kayabaşı mah. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1.etap 3. kısım D blok daire:19, İstanbul
Aile Çiz Testi
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beier Cümle Tamamlama Testi
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Aile Danışmanı Melek Yıldız Türk
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çözüm Odaklı Terapi
z....a
Ben çocukluk dönemi tramvalarıyla alakalı kendisinden seans almıştım, bir tanıdığım vasıtasıyla kendisiyle görüştüm ve çok memnun kaldım. 2 seans kendisine gidebildim. Seans almayı düşünen herkese kendisini önerebilirim. Zaten kendi çevremde de bir çok kişiye önerdim. Güleryüzlülüğü çok iyi, çok güzel sorular yönlendiriyor. Süreçte bir durumu anlatmasam bile konuyu çok iyi anlıyor. Çok güzel yönlendiriyordu, seansların gerçekten çok faydasını gördüm.
Üniversiteye hazırlanmak benim için sıkıntılı bir dönemdi. Çok fazla stres, kaygı ve belirsizlik duygusu yaşıyordum. Melek hanımın güler yüzlü ve sakin duruşu, her söylediğimi dikkatli bir şekilde dinlemesi bu dönemde büyük bir yardımcım oldu. Kendisi bana çok iyi bir danışmanlık yaptı ve birlikte yol haritaları çizdik. O sıkıntılı dönemimi atlatmamda büyük bir emeği var. Eğer psikolojik danışman arıyorsanız, tüm samimiyetimle size Melek hanımı öneririm.
Melek Hanım'dan eşimle birlikte çift terapisi için görüşme sağladık. 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldık ve kendim yol almak istediğim için seanslarımıza devam etmedim. Çok uzun bir süre tedavi kısmına geçemeden kendim terapilerimizi bırakmak istediğimiz için bıraktık. Seanslarımızdan sonra olumlu değişimler oldu. Kendisinin yönlendirmeleriyle birbirimize olan davranışlarımızda farklılıklar oldu. Melek Hanım bize iyi geldi. Kendisi güler yüzlü, danışanlarını dinleyip anlamaya çalışan, empati kurabilen bir uzman. Ben kendisinden memnun kaldım.
y.....
Melek Hanım'dan çok memnun kaldım. Terapi sonrasında da faydalandım. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Melek Hanım'a daha öncesinde rehber öğretmenlik zamanında tanıyordum. Aile danışmanlığı yapmaya başladıktan sonra tanıdık birisine güvenebilmem daha rahat olacağını düşündüğüm için kendisiyle görüşme sağladım. 3 aya yakın danışmanlık hizmeti aldım. Kendisi bir kitap tavsiye etmişti özellikle her terapide kitabı inceledik. Terapilerimizden sonra önyargılarımı kırdım ve daha az eleştirel bakar oldum. İnsanlara koşullu davrandığımı gözlemiştim bunlar azaldı. Eskiye döndüğümü hissettiğim zamanlardan kitaba tekrar açıp bakıyorum bu açıdan güzel oldu.
Melek Yıldız Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Yıldız Türk, Aile Danışmanlığı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Melek Yıldız Türk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Çiz Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Melek Yıldız Türk adresi nerede?Melek Yıldız Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayabaşı mah. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1.etap 3. kısım D blok daire:19 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Yıldız Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Yıldız Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Yıldız Türk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Yıldız Türk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melek Yıldız Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Yıldız Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Yıldız Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Yıldız Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Melek Yıldız Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melek Yıldız Türk hangi sigortaları kabul ediyor?Melek Yıldız Türk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.