mu...
Vallaha yüzümde sakal kıran çıktı gitmediqim yer kalmadı yapmadığım birşey kalma en son Melih beye gdim bı hafta sonra sakalım cikaya başladı Allah razı olsun
el...
Yenidoğan bebeğimiz için gitmiştik ilgi ve alakası mükemmeldi. Herkese tavsiye ediyorum. Böyle işinde uzman doktorlar iyi ki var.
b....g
3 aylık bebeğimde geçmeyen kızarıklıklar sonucu birçok doktora götürdüm alerji testleri herşey yapıldı 3 ay boyunca çözüm bulunamadı. Melih beye bu rahatsızlık üzerine gittik. Ve bebeğimin uyuz oldugunu öğrendim. Doğru tedavi ile
Bebeğim iyileşti ne kadar teşekkür etsek az kalır. Güleryüzü ve yaklaşımı için teşekkür ederiz
hu...
Sigil yakma tedavisi uyguladi Cok hizli ve guzel gecti . Detayli bir sekilde her asamayi anlatti. Harika bir doktor . Tesekkurler.
me...ç
Melih bey , hipokrat yemini yarım ağızla etmemiş bu asil felsefeyi meslek düsturu olarak kabul etmiş bir hekim. Hiç bir maddi beklentisi olmamasına rağmen sadece doğru tedaviye yönlenebileyim diye bana ayırdığı zaman ve mesleğine ve hastalığıma verdiği önem beni çok etkiledi. Ömrünün 25-30 yılını hekimler ile geçirmiş bir kronik hasta olarak diyebileceğim tek şey, iyi ki varsın hocam. Allah seden razı olsun.
Melih Akyol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Akyol, Dermatoloji.
Melih Akyol adresi nerede?Melih Akyol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Akyol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melih Akyol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melih Akyol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Akyol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melih Akyol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melih Akyol hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Melih Akyol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Dermatologlar