Sarıyer, İstanbul
Evlilik Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Uzm.Psk.Melih Ali KILINÇ Online Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Uzm.Psk.Melih Ali KILINÇ Online Danışmanlık
Lisans eğitimini tamamladıktan hemen sonra GÜLERYÜZ EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE 1 sene psikolog olarak görev yaptı. Daha sonrasında İSTANBUL TUZLA PİYADE OKUL KOMUTANLIĞI RDM ( Rehberlik Danışma Merkezi ) Psk.Sağ.Atğm-Tğm. olarak 1 sene askerlik vazifesini yerine getirdi. Aynı zamanda AFET PSİKOSOSYAL DESTEK PLATFORMU'NDA (APDEP) depremzedelerle gönüllü psikolog olarak görev aldı.
2023 Haziran ayı itibariyle İstanbul Sarıyer Belediyesi SADEM ( Sarıyer Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ) bünyesinde Psikolog olarak danışanlarını kabul etmeye başladı.
Kılınç'ın uyguladığı ekoller; Bilişsel Davranışı terapi (BDT), Şema Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapidir.Aynı zamanda Young Şema Ölçeği ve Neuro Format uygulayıcısıdır.
i̇....
Melih Bey'den çok memnunum, verdiği destekler hayatıma çok büyük katkı sağladı. 1 aydır danışıyorum ve uzun süre de görüşmelerimize devam edeceğimizi düşünüyorum. Oldukça güleryüzlü bir danışman Melih Bey, kendisini tercih etme sebeplerimden biri de buydu zaten. Aynı zamanda çok da samimi ve kesinlikle bilgili. Sayesinde ilişkilerim düzeldi diyebilirim.
n....e
Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Güleryüzlü ve samimi bir psikolog olduğunu düşünüyorum. 3-4 ay kadardır destek alıyorum ve çok da memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sayesinde danıştığım konularda değişimler de oldu.Hayata karşı daha motive bir şekilde ilerliyorum.
av...t
Kendi sorunlarımı eşime ve çocuklarıma yansıttığımı ve aslında hepsinin benim çözmem gereken problemler olduğunu öğrendiğim günden beri aydınlanma yaşadım. Bu yolu benim için aydınlattığı için melih hocamı öneriyorum
se...a
Melih bey ile uzunca bir zamandır OKB calısıyoruz. İlk başlarda günde 3 tane kolonya bitirirken artık kolonya dahil çoğu takıntımı hayatımdan çıkardım. İşinde başarılı güler yüzlü ve samimiyeti ile herkese önerdiğim bir psikolog. Sevgiler .
mu...m
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri Melih beyden psikolojik yardım almak oldu. Henüz 6.seansımız olmasına rağmen Melih beyin nokta atışı tespitleri ve betimlemeleri büyük etki yarattı bende. Enerjisi ile insanları bulunduğu o kötü durumdan çıkarabiliyor. Herkese önerdiğim bir uzman.
hü...
Olağanüstü bir psikolog. Gerçekten çok çok memnun kaldım. Bir çok sorunumla başa çıkabilmeyi Melih bey sayesinde becerebildim.Tavsiye üzerine gittim.Çözüm odaklı, olaylara yaklaşımı, çok iyi bir dinleyici olması, bunaltmıyor, nokta atışları yapıyor çok üğzel.Olağanüstü. Sorunlar değişmedi ama ben değiştim. Sorunlarla çok güzel başa çıkabiliyorum. Takiplerini çok güzel yaptı. Her açıdan çok çok memnun kaldım .Şiddetle herkese tavsiye ediyorum.
Melih Ali Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Ali Kılınç, Psikoloji. Size Melih Ali Kılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Melih Ali Kılınç adresi nerede?Melih Ali Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıyer İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Ali Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melih Ali Kılınç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Melih Ali Kılınç hangi dilleri konuşuyor?Melih Ali Kılınç ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Melih Ali Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Ali Kılınç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melih Ali Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Melih Ali Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu