me....
Bu yorumu tarafsız olarak yazıyorum. Kesinlikle çok iyi, bilgili bi doktor ve hastasıyla oldukça ilgili. Yeni nesil doktorlar gibi yüzüne bile bakmadan ilaç yazıp gönderenlerden değil. Melih bey' i herkese tavsiye ediyorum.
a....z
Mükemmel bir doktordur. Herkese tavsiye ediyorum. Aldığım her nefesi önce rabbime sonra kendisine borçluyum.
mu...n
Kayserı de belkı de Turkıyenın cok daha geniş yoresınde hastasına bu kadar ınsancıl ve neticeye yonelık davranıs sergıleyen donanımlı bır norolog varmı dıye dusunmuyorum bıle.Zira kesin yoktur.
ba...ı
başı ağrıyanlara hiç tavsiye etmem.sen bu ağrıyla yaşar gidersin diyor ve ağrı kesici yazıp gönderiyor
ha...k
sert ama çok başarılı bir hekim.. doğru teşhis.. doğru tedavi.. zamanlaması hayatımızı kurtardı..
Mehmet Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ergin, Nöroloji.
Mehmet Ergin adresi nerede?Mehmet Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar