ce...z
BEN İNEGÖLDEN EPİLEPSİ HASTANIZ CEMAL KARADENİZ İNEGÖLDEN GİTMENİZE ÇOK ÜZÜLDÜM SİZİNLE GÖRÜŞMEM GEREKİYOR AMA ULAŞAMADIM ŞU ANKİ İLGİLİ BRANŞ DOKTORU PEK İLGİLENMİYOR HASTALARINIZ ÇOK ŞANSLI YENİ YERİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM
ce...z
2 sene önce strese bağlı olarak geçirdiğim rahatsızlıkdan dolayı Melih beyle tanıştık benimle ilgilenmesi tahlil ve film sonuçları istemesi buna bağlı olarak tedaviye başlaması güven verici. şu an ilaç tedavisine devam ediyorum Melih beyin 1 sene önce tayini çıktığından yerine atanan ..... doktor bey hastalarla ilgilenmek yerine onlardan bir an önce kurtulmayı düşünüyor.
es...k
Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. İnegöl den hasta yakını olarak ayrılmanıza üzüldük. Yeni görev yerindeki hastalar şanslı. Allah hepimizin yardımcısı olsun
mi...r
İnegöl Devlet Hastanesinde görev yapan en iyi en kaliteli doktorlardan biri. Kendisine başarılar diliyorum. Mükemmel bir doktor. Nezaket, incelik, ilgi, bilgi her şey mevcut. İnegöl'den ayrılması büyük kayıp
so...n
ağrı kesici ilaç kullan maktan kurtuldum kendisine çok teşekkür ederim sürekli baş ağrısı yaşıyordum tavsiye üzerine gittim muayene oldum ilaç yazdı kullandım kademe kademe azaltım diğer ağrı kesicilere bıraktım çok şükür iyiyim
şü...l
İskemik atak ile konuşma bozukluğuyla İnegöl Devlet Hastanesine geldim. Dr. Melih TÜTÜNCÜ sayesinde hastalığımdan kurtuldum. Kendisine ve Hastane personeline sonsuz teşekkürler...
Melih Tütüncü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Tütüncü, Nöroloji.
Melih Tütüncü adresi nerede?Melih Tütüncü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Tütüncü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melih Tütüncü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melih Tütüncü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Tütüncü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melih Tütüncü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melih Tütüncü hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Melih Tütüncü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar