Melih Yıldız Muayenehanesi
Mansuroğlu Mahallesi 292. Sokak No:16 Selvili 2 Apartmanı BAYRAKLI, Bayraklı, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Abdominal Laparoskopi

Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi +8 daha fazla

Lobektomi

Sindirim Sistemi Cerrahisi

Solunum Sistemi Cerrahisi

Melih Yıldız Muayenehanesi

1977 yılında Karlıova’da doğdum. Karlıova İlköğretim Okulu’nda okuduktan sonra Adana Mehmet Kemal TUNCEL Lisesi’ni bitirdim. 1996 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başlayıp 2002 yılında mezun oldum. Bingöl Çeltiksuyu Sağlık Ocağı’na atandım. Ardından 1,5 yıl Bingöl İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Merkez 1 No’lu Sağlık Ocağı, Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Devlet Hastanesinde çalıştım. Vatani görevimi İstanbul’da yaptıktan sonra 2007 yılında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başladığım ihtisasımı 31 Ocak 2013 tarihinde bitirerek Çocuk Cerrahi Uzmanı oldum. Uzmanlığımı aldıktan sonra Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine atandım. Yenidoğan ve Çocuk Hastalıkları Cerrahisi Operasyonları yaptım. 2016 yılında İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesine atandım. Ardından yeni açılan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak atandım. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde 2 yıl çalıştıktan sonra Özel Sektörde çalışmayı planlayarak muayenehane açtım.

Makaleler

Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Çok detaylı açıklamanın ardından kısa sürede oğlumuzu sünnet etti. Hiçbir problem yaşamadık Kesinlikle tavsiye ederim.

Ş
Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Doktor bey ve ekibinden gayet memnun kaldık. Güler yüzlü sıcak kanlı bir karşılama ve muayene aşaması geçirdik. Sünnet aşamasında doktor beyin tekbir ve dualarla sünneti tamamlaması bizi çok mutlu etti.

Ç
Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

oğlumuzu sünnet Etirdik ve çok memnun kaldik tüm sünnet etirmek isteyenlere önerebiliriz

Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Harika bir deneyimdi çok memnun kaldık inanılmaz iyi bir dr ve tecrübeli 2 ay 15 günlük bebeğim resmen uyuyarak sünnet oldu bir gram ağlamadı çok şükür hiç korkmayın

Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Oğlum 6 yaşında Melih bey sunnet yaptı. Oğlumla ilk muayenede konusup onu çok güzel hazırladı ,çocuklara hitap edebilen ve anlayışlı bur doktor gercekten çok ilgili ve samimi gel di bize. Operasyon esnasında da çok güzel konusup oğlum ile ilgilendi rahatlattı, cocugum korkmadan çok güzel sünnetini oldu .Biz operasyon dan memnun kaldık çabucak iyileşti. Emeğine sağlık, Güven le tavsiye ediyorum herkese ,Ayriyeten İslama uygun bir şekilde sunnet yapması beni çok çok mutlu etti ..

Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Uzun bir araştırma sonrası kliniği buldum ve melih bey 5 aylık oğlumun sünnetini gerçekleştirdi . Doğal uykuda hiç birsey anlamadan oldu bitti herşey . Sünnet sırasında tekbirle işlemi yapması sonrası dua okuması dikkatimi çekti ve hoşuma gitti açıkçası .baştan sonra herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp sorularımıza nazikçe cevap verdi zaten ses tonu bile insanı rahatlatıyor açıkcası stresle gitmiştim ama melih bey muayenede konuşmaya başlayınca rahatladım . Pazartesi kontrolümüz vardı ve yine özveriyle yapmam gerekenleri tek tek ayrıntılı anlattı cok iyi bir doktor hemşireside bir o kadar kibar ve tatlı bir hanım . Karşılama personelide cok kibar ve güler yüzlüydü gerçekten somurtan hiç bir personel yok buda benım ıcın artı kesinlikle tavsiye ediyorum gözünüz kapalı yavrunuzu emanet edebılırsınız kendilerine .

Op. Dr. Melih Yıldız

Nazik yorumunuz ve güzel düşünleriniz için çok teşekkür ederim

Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Melih Bey birkaç gün önce Oğlum'un sünnetini gerçekleştirdi. Süreç boyunca bizleri başta Oğlum olmak üzere Ailece en ince ayrıntısına kadar bilgilendirdi. Bu çok önemliydi. Daha da önemlisi Oğlum'la kurduğu ilişki diyebilirim. Zira bir çocuk doktorunda olması gereken çocuk iletişim becerisi üst düzeyde . Belirtmeden geçmek haksızlık olur, operasyon sırasında da yaptığı işe hakim ve çocuğu ve ebeveynleri rahatlatan bir Hekim. Güleryüzlü personelleri de anmalıyım. Yüzü asık bir tek kişi yok klinikte...Bugün kontrole götürdük Oğlumuzu, bizim açımızdan herşey yolunda...

Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Bir gün önce ikizlerimi sünnet ettik iyi ki doktor beyi tercih etmişiz . Çok memnun kaldık gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz . Tekbir getirerek sünnet yapması çok hoşumuza gitti.

Op. Dr. Melih Yıldız

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Sünnet

Bebeğime ve bana olan sevecen yaklaşımı, utangaç testis ve Sünnet hakkındaki detaylı bilgileri için çok açıklayıcıydı. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

C
Konum: Melih Yıldız Muayenehanesi Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi

Doktorumuz 7 yaşında olan oğlumuzun sünnetini gerçekleştirdi. O kadar çok güler yüzlü, nazik, kibar, ilgili ve bilgili. Hele ki çoçuklarla olan letişimi o kadar güzel ki, herşey için çok minnetdarız. Tereddüt dahi etmeden, gönlünüz rahat bir şekilde doktorumuza güvenebilirsiniz.