Abdurrahman Gazi Mh. Bosna Blv. Sezgin Sk.No:1 K:4 D.12 Eğin Plaza, Sultanbeyli, İstanbul
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk beslenme bozuklukları izleme
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocukta gelişimi izleme
Hasta
Melih bey genel muayene sonrası tedavi sürecini belirledi gereken bilgileri bize anlattı daha önce hafif bir soğuk algınlığı diye acile gittik ordan aldığımız ilaçlar duzelticek derken ilerlemiş ve bronşit zatürre ye doğru gidiyor yani hiç faydası olmadı Melih bey oğlumun hastalık geçmişinede hâkim olduğu için biz ona güveniyoruz iyileşecek inşaallah oldukça ilgili ve yardımcı oldular klinik ferah ve aydınlık bekleme süresi sıkıcı değil memnunuz sağlıklı günler dileriz
em...e
Bebeğimiz İlk doğduğundan beri götürmeye başladığımız Melih Bey’in en ince ayrıntsına kadar bebeğimizle ilgilenmesi son derece mükemmel bir olay. Klinik olarak ferah olmasıda harika bir detay.Herşey standartların üzerinde Teşekkürler Melih Bey
s....k
Çocuğum 7 yaşında 4. Ayından itibaren melih beyin takipli hastasıyız evim atasehirde olmasi sebebiyle bazi durumlarda baska doktorları mecburen tercih ediyorum ama şuana kadar hic bir doktorun melih bey kadar ilgili ve güler yüzlü yaklaşımını göremedim işini fazlasiyla seven bir doktordur kendileri tekrardan teşekkür ederim...
ö....a
Oğlumun ve kızımın doktoru, bugün bir arkadaştan öğrendim çalıştığınız hastaneden ayrılmışsınız, Google’da baktım kendi kliniğinizi açmışsınız, hayırlı olsunömrümde belki kimse için bu kadar dua etmemişimdir size bir şey olmasın hep sağlıklı olun diye, çünkü nokta atışı yapan işinin uzmanı bir doktorsunuz iyi ki varsınız lütfen hep sağlıklı ve iyi olun diliyorum
mu...
İlk çocugumda onlarca devlet ve özel hastane gezdik antıbıuotık verip gonderıyolardı taki Melih beyi bulana kadar çok şükür ilk gdışimizde teshıs koydu şükürler olsunkı oglum ıyıleşti şimdi de bebegim için muayeneye gıdıyoruz kesınlıkle herhangı bi sıkıntı oldugunda kapısını çalacağım tek doktor
Melih Bey yıllardır çocuklarımızın doktoru. Kendisinden çok memnunuz ve devam etmeyi düşünüyoruz. Doktor dediğimiz zaman tek kelimeyle Melih Bey diyoruz. En son olarak çocuğumun kusma şikayetinden dolayı kendisine muayene olduk. Çocuklarımın rutin rahatsızlıklarında kendisi yardımcı oluyor. Melih Bey 12 senedir doktorumuz.
ç.....
Melih Bey işinde uzman, işinin ehli olan bir insan. Çocuğa ve hastaya yaklaşımı çok iyi. Çocuğumun kriptik tonsillit şikayetinden dolayı muayene olduk ve antibiyotik tedavisi uyguladı. Tedaviden sonra şikayetlerimiz geriledi. Doktor Bey'de kontrollere çağırarak takibimizi sağladı.
Melih Bey çok iyi bir doktor. Bronşit olmuştu 20 gün yoğun bakım sürecinde kendisi çok güzel ilgilendi. Doktor beyden çok memnunuz. Bebeğimiz çok kötü durumdaydı, tıkanıktı ve nefes alamıyordu. Önce Allah sonra da Melih Bey kurtardı.
Melih Bey iyi, çok ilgilenen, güler yüzlü, her şeyiyle güzel bir doktor. Bebeğim 25 gün yoğun bakımda kaldığı süreçte takibini sağladı ve bizimle çok ilgilendi. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Yoğun bakım sürecimizden sonrasında kontrollerimize kendisiyle devam ettik. Melih Bey'den başka bir doktora muayene olmuyoruz çünkü kendisinden başkası anlamıyor.
e ...k
Kızımız 6 aylıkken bir çok dr gezdik,bir akşam acile gitmemizle Melih Beyle tanıştık,kızımın alerjik hastalığını ilk anda teşhis etti.Kızım şimdi 20 aylık ve melih hocadan başkasına asla gitmiyoruz.Tabiri caizse insanlara Allah’ın bir lütfu Melih hoca
Melih Yüksel Erol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Yüksel Erol, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Melih Yüksel Erol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Melih Yüksel Erol adresi nerede?Melih Yüksel Erol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdurrahman Gazi Mh. Bosna Blv. Sezgin Sk.No:1 K:4 D.12 Eğin Plaza İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Yüksel Erol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melih Yüksel Erol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melih Yüksel Erol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melih Yüksel Erol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melih Yüksel Erol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Yüksel Erol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melih Yüksel Erol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melih Yüksel Erol hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Melih Yüksel Erol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melih Yüksel Erol hangi sigortaları kabul ediyor?Melih Yüksel Erol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla