UzmanlıkAlanlarım: Ağırlıklı olarak, Çocuk ve Ergenlerde Depresyon & Kaygı Bozuklukları (Takıntılar, Endişeler, Korkular vb.) Sınav Kaygısı, Ebeveyn Eğitimleri, Dikkat Eksikliği & Öğrenme Güçlüğü, Çocuk Gelişimine Özgü Problemler (Kural ve Sınır Koyma, Gelişimde Gerilikler vb.), Çocukluk Çağı Travmaları, Öfke Kontrol Problemi, Çiftler Arasında / Aile İçi Çatışmalar & İletişim Problemleri, oyun terapisi, Çocuklarda Boşanma / Ebeveyn Ölümü sonrası Duygusal Problemler gibi sıkıntılarla başvuran çocuk, ergen ve ailelerle çalışmaktayım.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +65 daha fazla
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +65 daha fazla
Ali Kahya Fatih Mahallesi, Fener Sokak, Meta iş merkezi, No:11, Daire:3, Kocaeli
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzman Klinik Psikolog Melik Akçay Yüksel Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
b....)
Çocuğum için gittik. İletişim ve davranış bozukluğu vardı. 7-8 seans aldı. Melike Hanım süreci yeterli gördü ve bitirdik. Kendisinden memnun kaldık. Güler yüzlü, ilgili birisi. Seanslar olumlu ilerledi. Çevremdeki insanlar çocuğumdaki davranışları fark edebiliyorlar. İhtiyaç duyduğum süre zarfında kendisine ulaşabiliyorum.
İlgili sevecen işini doğru yapan biri. Çocuğumun panik atak şikayeti ile ilgili gittik. Kendine özgüvenli, daha ılımlı, olumlu oldu ve hastalığını atlattı. Aldığım destek yeterli ve 3 ay oldu bir sorun olmadı.
Annemi kaybettiğim için gittim. Görüşme sonraların da bayağı fark vardı. Onunla konuşmak rahatlatıyordu. Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
d...
Melike hocayla tavsiye üzerine gittim, çevremdekilerden gidenler vardı çocukları için. Bende kızımın psikolojik kabızlık sorunu için götürdüm, yaklaşık iki sene devam ettik, sanırım arada gitmedim kızımda düzelen şeyler olunca ama ilgisi şefkati çok iyi bir insan. Zaten kızım sürekli gitmek istiyordu, bir şey sormak istesem hemen ararım açar mesajlara cevap verir sanki aileden biri gibi bizim için ve hala da görüşürüz kendisiyle. Sonuç olarak bu süreçte bizden desteğini hiç esirgemedi ve herkese de tavsiye ederim ...
ç.....
Aile terapisine gittik internet üzerinden bulduk kendisini Melike Hanım dinliyor profesyonel olması gerektiği gibi biri almış olduğum desteklerden yeterli olduğunu düşünüyorum.
z.....
Çok memnunum iki çocuğumu da kendisine getirdim dikkat dağınıklığı şikayeti ile gittik farklı şeyler çıktı. Çocuğum oyun terapisi alıyor bir çok seans gittik ve hala da devam etmekteyiz. Psikoloğumuz Melike Hanım çözüm odaklı sakin çocuklara yaklaşımı çok iyi her an ulaşılabilir olması da çok iyi memnunuz
Kendisine zeka testi için gitmiştik test sonucundan da memnun kaldık okulumuzun rehberlik hizmetinde de çalıştığı için o şekilde ulaştım ilgili alakalı doğru bilgilendirme yapıyor memnun kaldık
Ben kaygı bozukluğu için gittim çok yardımcı oldu 2 seans gittim devam etmekte seanslarım Melike Hanım'ın insanlar ile iletişimi yaklaşımı çok iyi almış olduğum destek yeterli olarak görüyorum ve ilerisi için de daha iyi olacağını düşünüyorum
ş.....
Biz torunumun anne babası ayrı olduğu için morali bozuktu o sebeple gittik Melike Hanım'dan memnunum sempatik dert dinliyor torunum için gidiyorum bazen kendimde görüşüyorum ağır bir süreç faydasını gördüm 3 defa gittik devam etmeyi de düşünüyorum kendisine tavsiye üzerine ulaşmıştım
ö.....
Oğlum için terapiye gittik takıntılı davranışları kaygıları vardı oyun terapisi aldık ve azalmaya başladı pozitif çocuk oldu daha konuşkan oldu oğlum kendisini çok sevdi ve Melike Hanım çok sıcak kanlı açık ve net bir şekilde iletişim kurabildim. ebeveyn olarak çok memnun olduk kendisini çalıştığım kurum ile ilgili tanıyordum seminerine katılmıştım 2 buçuk ay kadar sonra seanslardan memnun ayrıldık
Melike Akçay Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Akçay Yüksel, Psikoloji. Size Melike Akçay Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Melike Akçay Yüksel adresi nerede?Melike Akçay Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Kahya Fatih Mahallesi, Fener Sokak, Meta iş merkezi, No:11, Daire:3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Akçay Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melike Akçay Yüksel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melike Akçay Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Akçay Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melike Akçay Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Akçay Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Akçay Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Melike Akçay Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar