Beylikdüzü, Beylikdüzü, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Aile Danışmanlığı Randevusu

Online Terapi +7 daha fazla

Cinsel Terapi

Aile Danışmanlığı Randevusu

Aile Danışmanı Melike Altuntaş

Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa 'dan sırasıyla tamamladığı uzmanlık eğitimlerinin ardından Bireysel Terapi, Aile / Çift Terapisi , Çocuk/ Ergen Terapisi, Cinsel Terapi alanlarında hizmet veren Melike Altuntaş aynı zamanda İçimdeki Sana isimli kitabın yazarıdır.
Uzman Aile Terapisti Melike Altuntaş danışmanlık hizmetlerini online gerçekleştirmektedir.

Makaleler
Röportaj

Uzmanımıza tavsiye üzerine ulaştık.
Çocuklarımla ilgili problemler yaşıyorduk bize çok yardımcı oldu. Süreç çok güzeldi bazen zordu bazen kolay oldu.
Çevremdeki insanlara tavsiye ettim etmeye de devam edeceğim.

Melike Altuntaş

Çok teşekkür ederim, birlikte çalışmak benim için de çok keyifliydi . Birlikte aşama kaydedebildiğimiz için mutluyum, ihtiyaç duyduğumuz her an burada olacağım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hayatımıza iyi ki dokundunuz, sizinle birşeyleri paylaşmak hem bana hem de eşime çok iyi geldi ilişkimizin daha sağlıklı ilerlediğini hissediyorum artık :)

Melike Altuntaş

Teşekkür ederim, birlikte aşama kaydedebildiğimiz için mutluyum, ihtiyaç duyduğumuz her an burada olacağım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Eşimle fikir ayrılıkları yaşadığımızdan dolayı aile içi çatışmalar oluyordu. Melike hanım ile seansa başladıktan sonra bu çatışmalar gidikçe azaldı ve bitti diyebiliriz. Sorunun çözülmesine rağmen Melike hanımla seanslara devam ediyorum. Sanırım Melike hanımdan vazgeçmek kolay olmayacak.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Melike hocam ile eğitim sürecim de tanıştık.Kendisinden sınav kaygılarım ile alakalı destek aldım.İlgisi,alakası, samimiyeti ile gönlümü feth etti. Her daim minnettarım.Başarınız daim olsun Melike Hocam.

Melike Altuntaş

Teşekkür ederim sürecin başarılı ilerlemesi ancak işbirliği ile mümkün sizin de çabanız takdire şayan.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merhaba, eşimle bir dönem fikir ayrılığımız çok fazlaydı. O dönem 5 seans danışmanlık aldık Melike Hanım'dan. İyi ki de almışız :) Eşimle iletişimimiz daha açık ve net, ayrıca daha sakin olmaya başladı. Birbirimizle daha çok empati yapabilmemiz yönünde bize yol göstermiş oldu. İyi bir deneyimdi ve bize iyi geldi. Aile danışmanı olarak Melike Hanım'a kesinlikle güvenilebilir.

Melike Altuntaş

Teşekkür ederim , ilişkinizin daha iyi bir kalitede olduğunu verdiğiniz dönütlerden de anlamaktayım. Ihtiyaç duyduğunuz noktada her zaman burada olduğumu bilmenizi isterim :)