Aile Danışmanlığı Randevusu
Cinsel Terapi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Aile Danışmanı Melike Altuntaş
Uzman Aile Terapisti Melike Altuntaş danışmanlık hizmetlerini online gerçekleştirmektedir.
s...
Uzmanımıza tavsiye üzerine ulaştık.
Çocuklarımla ilgili problemler yaşıyorduk bize çok yardımcı oldu. Süreç çok güzeldi bazen zordu bazen kolay oldu.
Çevremdeki insanlara tavsiye ettim etmeye de devam edeceğim.
Hayatımıza iyi ki dokundunuz, sizinle birşeyleri paylaşmak hem bana hem de eşime çok iyi geldi ilişkimizin daha sağlıklı ilerlediğini hissediyorum artık :)
al...
Eşimle fikir ayrılıkları yaşadığımızdan dolayı aile içi çatışmalar oluyordu. Melike hanım ile seansa başladıktan sonra bu çatışmalar gidikçe azaldı ve bitti diyebiliriz. Sorunun çözülmesine rağmen Melike hanımla seanslara devam ediyorum. Sanırım Melike hanımdan vazgeçmek kolay olmayacak.
n ...t
Melike hocam ile eğitim sürecim de tanıştık.Kendisinden sınav kaygılarım ile alakalı destek aldım.İlgisi,alakası, samimiyeti ile gönlümü feth etti. Her daim minnettarım.Başarınız daim olsun Melike Hocam.
Merhaba, eşimle bir dönem fikir ayrılığımız çok fazlaydı. O dönem 5 seans danışmanlık aldık Melike Hanım'dan. İyi ki de almışız :) Eşimle iletişimimiz daha açık ve net, ayrıca daha sakin olmaya başladı. Birbirimizle daha çok empati yapabilmemiz yönünde bize yol göstermiş oldu. İyi bir deneyimdi ve bize iyi geldi. Aile danışmanı olarak Melike Hanım'a kesinlikle güvenilebilir.
Melike Altuntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Altuntaş, Aile Danışmanlığı. Size Melike Altuntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Melike Altuntaş adresi nerede?Melike Altuntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Altuntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melike Altuntaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melike Altuntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Altuntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melike Altuntaş hangi dilleri konuşuyor?Melike Altuntaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Altuntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Altuntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Altuntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Melike Altuntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melike Altuntaş hangi sigortaları kabul ediyor?Melike Altuntaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.