Lisans eğitimim sırasında Ankara Adliyesi, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mevki Askeri Hastanesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinde staj yaparak, sivil toplum kuruluşlarında ve derneklerde ise gönüllü çalışarak deneyimler elde ettim. Birçok seminer ve konferansa katılmanın yanı sıra süper vizyonlu psikoterapi eğitimlerini tamamladım. Çeşitli eğitim kurumlarında ve özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinde çocuk – ergen psikoloğu olarak çalıştım. Millî Eğitim Bakanlığı’nın Aile Danışmanlığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Aile Danışmanı olarak bu alanda çalışmaya devam ettim.
Psikolojik danışmanlık merkezinde yaklaşık 4 yıl boyunca aktif olarak bireysel, çift ve aile terapileri uyguladım. Ankara Barosunda istismar - şiddet mağduru kadın ve çocuklara travma odaklı gönüllü psikolojik destek veriyorum. Azerbaycan Bakü’de proje kapsamında bir buçuk yıl kimsesiz çocuklarla çalıştıktan sonra Ankara'da kendi kurmuş olduğum Melida Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde seanslarımı sürdürmekteyim.
Alanımla ilgili olarak; EMDR Terapisi, Bilişsel-Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Evlilik-Çift Terapileri, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Oyun Terapisi, Masal Terapisi, Çocuk Gelişim ve Çizim Testleri, Objektif ve Projektif Testler, Yetişkin Değerlendirme Testleri, MMPI Kişilik Envanteri, Çocuk ve Yetişkin Zeka Testleri, Travma Terapisi konularında eğitimler aldım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Melike Avcı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Melike Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Avcı, Psikoloji.
Melike Avcı adresi nerede?Melike Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Büyükelçi Cad. No: 12/11 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melike Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar