Doktor Muayenehanesi
İzmit

Diş Hekimi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

Dt. Melike Bayrak,Çorum 'da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Konum: dentgroup kocaeli-izmit ağız ve diş sağlığı merkezi Diş Çekimi

Çok kibar, çok nazik, çok hanımefendi bir doktor. Diş kırığım için gitmiştim ve tedavinin her sürecinde açıklama yaparak, beni rahatlatarak tedavimi sonuçlandırdı.. Yardımcı hanımefendi de aynı doktor hanım gibi güler yüzlü ve sakinlikleriyle tüm tedirginliğimi yok ettiler.. Tekrar tekrar yine kendisine gideceğim..
Dent Group İzmit'in kapısından girdiğim andan itibaren tüm personel çok nazik, çok profesyonellerdi..
Tebrik ederim.

Konum: dentgroup kocaeli-izmit ağız ve diş sağlığı merkezi Kök Kanal Tedavisi

Melike hanım çok Güleryüzlü bir hekim.Kanal tedavisi için gitmiştim ve çok korkuyordum kendisi bana her şeyi detaylı anlattı ve tedavi sürecim çok rahat,ağrısız bir şekilde sonlandı.Kendisine teşekkür ediyorum ️

Konum: dentgroup kocaeli-izmit ağız ve diş sağlığı merkezi Lamina Uygulamaları

Dentgroup izmit şubesine ön dişlerimdeki aralıklardan rahatsız olduğum içim gittim. Aralıkların kapatılması için kompozit lamine işlemi yapılacağı söylendi. Melike Hanım çok kibar ve çok ilgili. Hem konuşması ile beni çok rahatlattı hem de eli çok hafifti. Şehir dışından gelmiştim ve gerçekten geldiğim yola değdi diyebilirim. Sağlıklı dişlerimden almadan kesmeden işlemi yaptı Melike Hanım. Şu anki gülüşümden çok memnunum.