Merhabalar Ben Diyetisyen Melike Güner. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2024 yılında mezun oldum. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Aşçılık Bölümünden 2022 yılında mezun oldum. Sizlere bütüncül yaklaşmak ve kök nedenleri bulmak için 2023 yılında Foknsiyonel Tıp Diyetisyenliği eğitimi aldım. Sizleri daha iyi anlamak ve yol gösterebilmek için alanımda birçok proje ve eğitimlere katıldım.Danışanlarımın hayatını kolaylaştırmak ve egzersiz aktivitelerini arttırmak için kliniğimde yeni nesil zayıflama cihazları getirttim. Eğitim hayatımdan sonra size daha iyi hizmet verebilmek için Ekim 2024 tarihi itibariyle kendi kliniğimi açtım ve burada hizmet vermeye devam ediyorum. Sizlerle tanışmak, gerek yüz yüze gerek online şekilde hayatınıza dokunmak için sabırsızlanıyorum.Gelin bu yolculuğa beraber çıkalım. Benimle iletişime geçebilirsiniz.

Dyt. Melike Güner
İncilipınar Mah. İncilipınar Cad. Çınar apt. No:86 Kat4 Daire23 Corner Residance, Pamukkale, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

İncilipınar Mah. İncilipınar Cad. Çınar apt. No:86 Kat4 Daire23 Corner Residance, Denizli

Konum: Dyt. Melike Güner Zayıflama

Diyetisyen Melike hanıma kilo vermek için gitmiştim. Süreç çok güzel ilerlerledi , listeler zorlayıcı değildi ve istediğim hedef kiloya ulaştım. Bu süreç aç kalmadan ve kısıtlamalar olmadan benim için güzel ve verimli geçti. Kendisi her zaman çok ilgili, anlayışı ve güler yüzlü. Tüm sürecinizle yakından ilgilenip destek veriyor. Her zaman tavsiye edebileceğim bir diyetisyen.

Dyt. Melike Güner

Çok teşekkür ederiz bizim içinde çok keyifli bir süreçti

Dyt. Melike Güner'e sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Kendisi ilme ilme emek verip her şeyinizle birebir ilgilenen bir diyetisyen. Sadece yedikleriniz değil, sizin tüm hastalıklarınızla ilgili her şeyi araştırıp veriyor. Her ay tahlillerinizi görmek ister, her saniye sizinle. Ben online danışanıydım, muhakkak görüntülü konuşma ayrı, araması ayrı. Kısacası mesleğinin hakkını çok güzel veren bir diyetisyen. Ayrıca o listeleri hazırlarken saatlerce ders çalışan bir diyetisyen. Hayatı boyunca başarılar diliyorum.

Ş
Konum: Dyt. Melike Güner Diyetisyen Randevusu

Kilom fazla olmamasına rağmen göbek bölgemdeki yağlanma için bir yol çizdik Melike hanımla. Günlük hayatta yemeye dair yaptığım hataları farkedip bunun üzerinde yoğunlaşan bir program çıkarttı. Çok memnun kaldım. Benim yaşam tarzıma uygun bir diyet listesiyle zorlanmadan devam ediyorum. Ayrıca diyet öncesi kan tahlillerine bakıp bilimsel ilerlemesi ve hastalıklara özel diyet uygulaması konusunda da çok başarılı.

Ş

Melike Hanım ile bir yakınımın tavsiyesiyle tanıştım. Sağlıklı ve dengeli beslenme programı için kendisiyle görüşme sağladım. Benim şikayetlerimi, rahatsızlıklarımı dinleyerek bana uygun haftalık beslenme programları hazırlayarak ve sürekli benimle iletişim halinde 3 aylık bir süreç geçirdik. Melike Hanım'ın bana uygun beslenme programı sayesinde fazla olan kilolarımı sağlıklı bir şekilde verdim. Kendisiyle tanışmanızı, mesleğindeki özverisiyle, bilgisiyle tecrübelerini ve önerilerini dinlemenizi samimi, hoş ve mütevazi kişiliğiyle tavsiye edebileceğim bir diyetisyen Melike Hanım.

Ç

Sağlıklı bir yaşam rutini oluşturmak ve kilo vermek için ilk seansıma gittim. Çok güleç ve kibar bir hanımefendiydi. Listemi özenle oluşturdu ve isteklerime saygı gösterdi. Etrafımdaki herkese de öneriyorum.

Melike hanım ile öncesinde oldukça güzel ve sağlıklı ilerleyen fakat son zamanlarda bozulmuş olan beslenme düzenim ve duygu durumuna bağlı olarak gerçekleşen yeme bozukluğu üzerinde çalışmak için kolları sıvadık, kendisi gerçekten her basamakta oldukça ilgili ve devamlılık hususunda da güvenebileceğim bir beslenme uzmanı, kendisi ile çalışmaktan oldukça memnunum.

Diyetisyen Melike Güner ile tanışmam, onunla çalışan bir arkadaşımın tavsiyesiyle oldu. Kilomda hızlı bir artış ve beslenme düzensizliklerim yüzünden başvurmuştum. Melike Hanım gerçekten çok tatlı ve samimi bir diyetisyen; iletişimimiz de çok tatlıydı. Günlük beslenme alışkanlıklarıma ve vücuduma uygun, özenle hazırlanmış listelerle ilerledik. Süreç boyunca sürekli takipteydi, çok ilgiliydi ve işini gerçekten severek yapıyor. Gerçekten çok memnun kaldım. Çevreme de önereceğim ilk isim olabilir kendisi.