Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Kitap Bölümleri:
Oyun Döneminde Dikkatin Gelişimi. In Oyun Donemi Ruh Sagligi ve Hastaliklari. Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Yayınları
Çocuk ve Ergenlerde Psikiyatrik Acillere Psikofarmakolojik Yaklaşım. In Çocuk ve Ergenlerde Psikiyatrik Aciller, Akademisyen Kitabevi
Çocuk ve Ergenlerde Psikodermatoloji. In Psikodermatoloji, Ankara Nobel Tıp Yayınevi (2021)
Psikodermatolojide Psikofarmakolojik Yaklaşımlar. In Psikodermatoloji, Ankara Nobel Tıp Yayınevi (2021)
Bedensel Hastalığı Olan Çocuklarda Psikotrop İlaç Kullanımı, Yan etkiler, İlaç Etkileşimleri. In- Bedensel Hastalığı Olanlarda Psikotrop İlaç ve Diğer Tedavi Yöntemleri – Yayın aşamasında
Derlemeler:
GÜVELİ, GM., İŞERİ, E. (2016). Etiology of Anxiety Disorders. Turkiye Klinikleri Journal of Child Psychiatry-Special Topics, 2(3), 7-13.
TANER, YI., BOZKURT, GMG. (2019). Childhood Obsessive Compulsive Disorder: Comorbidities, Differential Diagnosis and PANDAS. Turkiye Klinikleri Journal of Child Psychiatry-Special Topics, 5(3), 33-39.
Sözel-poster sunumlar:
Çocukluk Çağı Kronik Hastalıklarının Psikososyal Yönü—Ankara Hemofili Derneği (2018)
Olgu Sunumu: Otizmli Bir Hastada Kobalamin C Eksikliği- 28. Ulusal Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Kongresi– (2017)
Emotional Regulation and Executive Functions in Children with Attention Deficit Hyperactivity Disorder-15th International Training Seminar in Child and Adolescent Psychiatry- Rome (2019)
Obsesif Kompulsif Bozuklukta Nörobilim Çalışmaları Tarihi – 1960'lardan 1990'lara: Hayvan Modelleri, PET CT ve fMRI'nin İcadı. 5. Psikiyatri Zirvesi & 12. Ulusal Anksiyete Kongresi- 2020
Sözlü Bildiri-Sempozyum- Madde Bağımlılığına Ödül Eksikliği Sendromları ve İşlevsel Bağlantılılık Penceresinden Bakış- 6. Psikiyatri Zirvesi & 12. Ulusal Anksiyete Kongresi- 2021
Sertifikalar:
-(ADOS®-2) Autism Diagnostic Observation Schedule™, Second Edition by Marinna Murine (2022)
-EMDR ve Psikoterapiler Derneği -Oyun Terapisi Uygulayıcı Sertifikası
-Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
-Psikodinamik psikoterapi eğitimi- Otto Kernberg
-Okul Çağı Çocukları için Duygulanım Bozuklukları ve Şizofreni Görüşme Çizelgesi-Şimdi ve Yaşam Boyu Versiyonu örneğinde ‘’Yapılandırılmış Görüşme Teknikleri’’ Eğitimi- Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği- 9 Mayıs 2018
MOXO dCPT Uygulayıcı Sertifikası
Üyelikler
2015- Türkiye Psikiyatri Derneği
2019- Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği
İlgi Alanları: Otizm spektrum bozukluğu, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, özgül öğrenme güçlüğü
rr...y
Kızım için görüşüyoruz, daha başlangıç aşamasındayız. Bu duruma rağmen etkileri görülebiliyor. Daha iyi olacağı kanaatindeyim. Zaman içinde belirli olacaktır. Melike hanım, dikkatli ve ilgili.
i.....
Melike hocamiza tavsiye uzerine dehb icin gittik. Iletisimi cok iyi, guleryuzlu, sevecen bir doktor. Cocugum da kendisini cok sevdi. Aklimiza takilan sorulari kendisine rahatca sorabiliyoruz ve detaylica
aciklayarak yanitliyor. Surec icinde belli araliklarla bizden bilgi isteyerek sureci yakindan takip ediyor. Hem aileyle hem cocukla kurdugu iletisimden cok memnunuz. Iyi ki kendisini tanidik.
h....m
Dikkat dağınıklığı için kendisine başvurduk ilgi alakası bizi çok memnun etti sağolsun .
Melike hanıma Yks sınavına hazırlanan oğlumun yaşadığı stres ve kaygı durumu için gittik.Yaklaşımı oğluma ve bana çok iyi geldi .Görüşmelerimiz devam edecek .
t.....
Çocuğumuzu DEHB tanısı için götürdük,yaklaşımı ve tutumu ile çok profesyonel bir danışan.teşekkür ederiz
Hasta
Uzun arastirmalar sonucunda doktor hanima ulastik guler yüzü ilgili tavırları ve tecrübesiyle bize cok yardimci oldu sayesinde yeniden aile düzenimiz oturdu kendisine cok teşekkür ediyoruz cevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz
Tavsiye üzerine tanıştığımız doktor hanım, kızımın kreşe uyum sürecinde bize büyük destek sağladı. Kızım ayrılmakta zorlanıyordu ve bu dönemde doktor hanımın yönlendirmeleri ve desteğiyle süreci daha rahat atlattık. Okul ve öğretmen ile uyumlu bir şekilde ilerledik. Doktor hanımın güler yüzlü, sevecen tavrı ve işine olan saygısı ve özeni, kendisini çevreme tavsiye etmemde büyük rol oynadı. Kendisine teşekkür ederiz.
Ben doktor hanım ile, benim annelik rollerini üstlendiğim yorucu bir dönemde tanıştık. Bir psikiyatrist hocamızın yönlendirmesiyle kendisine ulaştık. Oğlum farklı bir kişilik sergilemeye başlamıştı. Doktor hanım, tanı ve tedavi sürecinde bize son derece güzel destek sağladı. Kendi uzmanlık alanının ötesinde tıbbi bilgisi de oldukça sağlam. Onunla tanıştığıma gerçekten memnunum. Kendisine teşekkür ediyorum.
Melike hanıma 3 yaşındaki oğlum için başvurduk. Sağlıklı sınırlar geliştirme konusunda yol gösterici bir uzmana ihtiyacımız vardı. Eşimde bende Melike hnm dan çok memnun kaldık. Güleryüzü, anlayışı, empati duygusu, çocuğa yaklaşımı, gözlemleri ve geri dönüşü harikaydı. Kendisine burdan da çok teşekkür ediyorum. Tüm yakınlarıma önereceğim bir doktor artık.
Hasta
Okulumuzdaki psikolojik danışmanımızın yönlendirmesi ile dikkat sorunlarımız nedeniyle Melike hanıma gittik. Melike hanımın çocuğumuza ve bize yaklaşımı çok iyiydi. Anne baba olarak bizim kaygılarımızı anladı ve bunu bize çok güzel hissettirdi.Tedavi sürecine başlayalı yaklaşık 4-5 seans oldu, şimdiden çok yol aldık, ayrıca çocuğumuz da Melike hanıma giderken çok mutlu oluyor, bize direnç göstermiyor. Melike hanımın çocuklarla olan iletişimi muhteşem. iyi ki varsınız hocam.
Melike Güveli Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Güveli Bozkurt, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Melike Güveli Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Randevu, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Bireysel Terapi, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi.
Melike Güveli Bozkurt adresi nerede?Melike Güveli Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. Cinnah Cad. No:38/17 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Güveli Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Güveli Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Güveli Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Güveli Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melike Güveli Bozkurt hangi dilleri konuşuyor?Melike Güveli Bozkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Güveli Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Güveli Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Güveli Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Güveli Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Melike Güveli Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri