2020 yılında mezun olduktan sonra ise staj yaptığım birim olan DİET GO da yaklaşık 2.5 yıl çaılıştım .Eylül 2022 yılı itibari ile Dİyetisyen Melike Halim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezinde hizmet vermekteyim Kliniğimizde kilo alma ,zayıflama, çocuk beslenmesi ,gebelikte /emziklilikte beslenme ve kalp damar hastalıkları ,diyabet, gut ,hiperlipidemi,insülin direnci gibi pek çok hastalıklara yönelik diyet tedavisi hizmeti verilmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
fe...ş
Kilo vermek amaçlı gittiğim Sn Melike HALİM e beni umutsuz olduğum halde telkinleri ile motive edip 1.5 ay gibi kısa bir sürede 12 kilo verdirdiği için çok teşekkür ederim.
h....ç
14 yasindaki oglumun insulin direnci teshisi ve kilo problemi vardi. Internet uzerinden acil bir diyetisyen bulmak icin arastirmalar yaptim ve profil resmindeki guleryuzlulugu beni cezbetti. Hemen web sitesi uzerinden kendisine ulastim ve sorularima aninda hizlica donus yapip on gorusme sagladik.Ilk yuzyuze gorusmemizden sonra tatil icin Ankara disinda olacagimiz icin ilk 2 ay oglumla online olarak gorusmeleri basladi.Aile olarak ergen bir cocugu tatilde ne kadar frenleriz diye dusunuyorduk ancak korktugumuz gibi olmadi cunku Melike hanim tum sevecenligi ve iyi bir takiple oglunun gonlunu fethetti. 2 ayin sonunda Ankara'ya donusumuz 8kg yag ve gozle gorulur bir incelme oldu. Tatile fazlalikla gittik incecik donduk.(Ayni zamanda bende ayni diyeti uyguladim ve 5 kg yag kaybim oldu)biz halen devam ediyoruz bu saatten sonra her kim kilom var diyor ise Melike hanim diyorum iyikilerimizin arasindasiniz Melike hanim. Oglum liseye mutlu ve kendinden emin ozguvenli basladiysa bunda Melike hanimin etkisi cok buyuk. Acikmadan kilo kaybetmek istiyorsaniz adres belli kimseyi aramaniza gerek yok sade ve sadece Melike Halim....
k....v
Harika birisi..danışanının isteklerini beklentilerini en doğru şekilde anlayan,diyeti eziyet değil eğlenceye çeviren arada yaptığımız kaçamakları hemen telafi eden,ölçüme gittiğimizde her zaman gülerek eksilerek geldiğimiz en önemlisi de kısa sürede olsa saglima kavuşturan güler yüzlü diyetisyenim :)
be...y
Sağlıklı zayıflamak için çıktığım yolda Melike hanımın bilgisi, takibi ve ilgisi sayesinde geçen her zamanda daha da istekle hedefe ilerliyoruz. İşinin ehli işini severek yapan Melike hanıma teşekkür ediyorum.
i....a
Haziran ayında henüz 20 yaşında PCOS teşhisi almış, umutsuz bir şekilde beni anlayacak bana yardımcı olabilecek bir diyetisyen ararken internetten Melike hanımın ofisini buldum. Kendisi henüz tanışmadan telefonda konuşurken bile çok sıcak kanlı ve ilgili davrandı. Bu yüzden diğer seçenekleri düşünmeden Melike hanımla görüşmeye karar verdim ve ofisine gittiğimde de ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu gördüm.
Öncelikle kendisi tamamen kişiye özel, her hafta değişen diyetler veriyor. Listeleri birlikte hazırlıyorsunuz ve kesinlikle istemediğiniz, yiyemediğiniz bir yiyecek koymuyor. Alternatifleri geniş tutarak hayatınıza daha kolay entegre edebileceğiniz listeler veriyor. Yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı size detaylı bir şekilde açıklayıp her hafta yine detaylı bir şekilde vücut analizinizi değerlendiriyor. Sizi kesinlikle anlıyor ve yargılamıyor. Diyeti uygulayamadığınız zamanlarda bile kızmak yerine sizi motive edip kaldığınız yerden devam ettirmeye çabalıyor. Kendisiyle şu ana kadar 11 kilo verdik ve hala uzunca bir yolumuz var çalışmaya devam ediyoruz.
Eğer sizin de kilo konusunda sıkıntılarınız varsa hiç düşünmeden Melike hanımı tercih etmenizi tavsiye ediyorum.
k.....
Güler yüzü ile kilo verme sürecimiz devam ediyor bu süreçte kendisi ile 10 kilo verdim. İlgisi ve alakasıyla bu süreçte hiç zorlanmadım her daim alternatif çözümleriyle yanımdaydı. Motivasyonu çok yüksek birisi iyiki tanımışım kendisini
Melike hanım gerçekten danısanları ile ilgilenen gayet guler yüzlü bir işini seven bir diyetisyen verdiği diyetler sayesinde acikmadan kilo veriyorum ve hep yağ yakıyorum kendimi hiç hissetmedigim kadar dinç hissediyorum eskiden çabuk yorulan ben artık yorulmuyorum kendisine çok çok teşekkür ederim
f.....
Melike Hanım'la 2 aydır görüşüyoruz, samimi ve güleryüzlü birisi. Desteğinden dolayı başarılı sonuçlar aldım.Şu an 6 haftalık sürecimiz oldu, 8.2 kilo verdim.Öncesinde çok denemelerim oldu, hiç sonuç alamamıştım.Yağ/kas herşeye baktığı için en uygun programı çıkarıyor.Çok çok mükemmel sonuçlar almaya başladık.Öğünlerimi de atıyorum, ne sorsam hemen ulaşıyorum.Hiçbir problemimiz olmuyor.Ciddi tavrı almak dışında arkadaş gibi desteğini hiç esirgemiyor.Genç ve çok çok başarılı.Kendisine teşekkür ediyorum.
y.....
Melike Hanım'dan çok memnunum, diyetisyen olarak olumlu ve ılımlı.Bizimle her açıdan ilgileniyor, kendisini çok seviyoruz.Herkese öneriyorum.Herkesin Melike Hanım'la görüşmesi gerekiyor. Kendime güvenim artıyor, haftada yarım kilo dahi olsa mutlu ediyor.Çok zorlandığım zaman birşeyler yemek istediğimde rahatlıkla danışabiliyorum.Çok güzel, olumlu geri dönüşler alıyorum.Tatlı krizlerinde farklı şeyler tavsiye ediyor.Kendimdeki o değişimi gördükçe daha çok seviniyorum.Söyledikleriyle sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.2.5 ayda 10.5 kilo gitti.İçten ve candan, rahatlıkla herşeyimi anlatabiliyorum.Diyetisyenden daha çok psikoloğa gidip konuşup rahatlamış gbi hissediyorum. Kendisine gittiğim zaman çekinmiyorum.
Melike Hanım çok güleryüzlü, sıcakkanlı bir diyetisyen.Ben rahatsızlığım sonucunda zayıflamıştım,kilo almak için gittim.Çok güzel bir program içindeyim. 3 ayda 7 kilo aldım, kendisi beni çok fazla motive etti.Ben daha sonrasında da diyaloğumu keseceğimi sanmıyorum. 3-4 ayımız daha var.Devam ediyoruz.sürekli araması, mesaja atması, ilgi alaka içerisinde olması çok güzel.
Melike Halim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Halim, Diyetisyen. Size Melike Halim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Kilo Verme Diyetleri.
Melike Halim adresi nerede?Melike Halim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korkutreis mah. necatibey caddesi balıkçıoğlu iş merkezi no:4 /137 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Halim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Halim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Halim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Halim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melike Halim hangi dilleri konuşuyor?Melike Halim ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Halim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Halim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Halim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Halim hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Melike Halim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melike Halim hangi sigortaları kabul ediyor?Melike Halim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler