Merhabalar. Ben Diyetisyen Melike .Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü yüksek onur öğrencisi olarak bitirdim .Eğitim sürecim boyunca Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çocuk beslenmesi ,Bilkent Üniversitesi Kafeteryalar İşletmesi Müdürlüğü'nde toplu beslenme ,Diyetisyen Gökçe Orakcı Beslenme ve Diyet Merkezi ve Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yetişkin beslenmesi ve zayıflama üzerine stajlarımı tamamladım .Bu süre zarfında Diyestisyen Sevil Dilara Günaldı Beslenme ve Diyet Merkezi'nde de gönüllü olarak staj yaptım.
2020 yılında mezun olduktan sonra ise staj yaptığım birim olan DİET GO da yaklaşık 2.5 yıl çaılıştım .Eylül 2022 yılı itibari ile Dİyetisyen Melike Halim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezinde hizmet vermekteyim Kliniğimizde kilo alma ,zayıflama, çocuk beslenmesi ,gebelikte /emziklilikte beslenme ve kalp damar hastalıkları ,diyabet, gut ,hiperlipidemi,insülin direnci gibi pek çok hastalıklara yönelik diyet tedavisi hizmeti verilmektedir.

Korkutreis mah. necatibey caddesi balıkçıoğlu iş merkezi no:4 /137, Ankara

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Danışmanlık +18 daha fazla

Online Diyet

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Diyet

Makaleler

Konum: Diyetisyen Melike Halim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Kilo Verme Diyetleri

Kilo vermek amaçlı gittiğim Sn Melike HALİM e beni umutsuz olduğum halde telkinleri ile motive edip 1.5 ay gibi kısa bir sürede 12 kilo verdirdiği için çok teşekkür ederim.

Konum: Diyetisyen Melike Halim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu

14 yasindaki oglumun insulin direnci teshisi ve kilo problemi vardi. Internet uzerinden acil bir diyetisyen bulmak icin arastirmalar yaptim ve profil resmindeki guleryuzlulugu beni cezbetti. Hemen web sitesi uzerinden kendisine ulastim ve sorularima aninda hizlica donus yapip on gorusme sagladik.Ilk yuzyuze gorusmemizden sonra tatil icin Ankara disinda olacagimiz icin ilk 2 ay oglumla online olarak gorusmeleri basladi.Aile olarak ergen bir cocugu tatilde ne kadar frenleriz diye dusunuyorduk ancak korktugumuz gibi olmadi cunku Melike hanim tum sevecenligi ve iyi bir takiple oglunun gonlunu fethetti. 2 ayin sonunda Ankara'ya donusumuz 8kg yag ve gozle gorulur bir incelme oldu. Tatile fazlalikla gittik incecik donduk.(Ayni zamanda bende ayni diyeti uyguladim ve 5 kg yag kaybim oldu)biz halen devam ediyoruz bu saatten sonra her kim kilom var diyor ise Melike hanim diyorum iyikilerimizin arasindasiniz Melike hanim. Oglum liseye mutlu ve kendinden emin ozguvenli basladiysa bunda Melike hanimin etkisi cok buyuk. Acikmadan kilo kaybetmek istiyorsaniz adres belli kimseyi aramaniza gerek yok sade ve sadece Melike Halim....

K
Konum: Diyetisyen Melike Halim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Obezite

Harika birisi..danışanının isteklerini beklentilerini en doğru şekilde anlayan,diyeti eziyet değil eğlenceye çeviren arada yaptığımız kaçamakları hemen telafi eden,ölçüme gittiğimizde her zaman gülerek eksilerek geldiğimiz en önemlisi de kısa sürede olsa saglima kavuşturan güler yüzlü diyetisyenim :)

Sağlıklı zayıflamak için çıktığım yolda Melike hanımın bilgisi, takibi ve ilgisi sayesinde geçen her zamanda daha da istekle hedefe ilerliyoruz. İşinin ehli işini severek yapan Melike hanıma teşekkür ediyorum.

Konum: Diyetisyen Melike Halim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Kişiye Özel Diyetler

Haziran ayında henüz 20 yaşında PCOS teşhisi almış, umutsuz bir şekilde beni anlayacak bana yardımcı olabilecek bir diyetisyen ararken internetten Melike hanımın ofisini buldum. Kendisi henüz tanışmadan telefonda konuşurken bile çok sıcak kanlı ve ilgili davrandı. Bu yüzden diğer seçenekleri düşünmeden Melike hanımla görüşmeye karar verdim ve ofisine gittiğimde de ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu gördüm.

Öncelikle kendisi tamamen kişiye özel, her hafta değişen diyetler veriyor. Listeleri birlikte hazırlıyorsunuz ve kesinlikle istemediğiniz, yiyemediğiniz bir yiyecek koymuyor. Alternatifleri geniş tutarak hayatınıza daha kolay entegre edebileceğiniz listeler veriyor. Yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı size detaylı bir şekilde açıklayıp her hafta yine detaylı bir şekilde vücut analizinizi değerlendiriyor. Sizi kesinlikle anlıyor ve yargılamıyor. Diyeti uygulayamadığınız zamanlarda bile kızmak yerine sizi motive edip kaldığınız yerden devam ettirmeye çabalıyor. Kendisiyle şu ana kadar 11 kilo verdik ve hala uzunca bir yolumuz var çalışmaya devam ediyoruz.

Eğer sizin de kilo konusunda sıkıntılarınız varsa hiç düşünmeden Melike hanımı tercih etmenizi tavsiye ediyorum.

K
Konum: Diyetisyen Melike Halim Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Diğer

Güler yüzü ile kilo verme sürecimiz devam ediyor bu süreçte kendisi ile 10 kilo verdim. İlgisi ve alakasıyla bu süreçte hiç zorlanmadım her daim alternatif çözümleriyle yanımdaydı. Motivasyonu çok yüksek birisi iyiki tanımışım kendisini

Melike hanım gerçekten danısanları ile ilgilenen gayet guler yüzlü bir işini seven bir diyetisyen verdiği diyetler sayesinde acikmadan kilo veriyorum ve hep yağ yakıyorum kendimi hiç hissetmedigim kadar dinç hissediyorum eskiden çabuk yorulan ben artık yorulmuyorum kendisine çok çok teşekkür ederim

Melike Hanım'la 2 aydır görüşüyoruz, samimi ve güleryüzlü birisi. Desteğinden dolayı başarılı sonuçlar aldım.Şu an 6 haftalık sürecimiz oldu, 8.2 kilo verdim.Öncesinde çok denemelerim oldu, hiç sonuç alamamıştım.Yağ/kas herşeye baktığı için en uygun programı çıkarıyor.Çok çok mükemmel sonuçlar almaya başladık.Öğünlerimi de atıyorum, ne sorsam hemen ulaşıyorum.Hiçbir problemimiz olmuyor.Ciddi tavrı almak dışında arkadaş gibi desteğini hiç esirgemiyor.Genç ve çok çok başarılı.Kendisine teşekkür ediyorum.

Y

Melike Hanım'dan çok memnunum, diyetisyen olarak olumlu ve ılımlı.Bizimle her açıdan ilgileniyor, kendisini çok seviyoruz.Herkese öneriyorum.Herkesin Melike Hanım'la görüşmesi gerekiyor. Kendime güvenim artıyor, haftada yarım kilo dahi olsa mutlu ediyor.Çok zorlandığım zaman birşeyler yemek istediğimde rahatlıkla danışabiliyorum.Çok güzel, olumlu geri dönüşler alıyorum.Tatlı krizlerinde farklı şeyler tavsiye ediyor.Kendimdeki o değişimi gördükçe daha çok seviniyorum.Söyledikleriyle sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.2.5 ayda 10.5 kilo gitti.İçten ve candan, rahatlıkla herşeyimi anlatabiliyorum.Diyetisyenden daha çok psikoloğa gidip konuşup rahatlamış gbi hissediyorum. Kendisine gittiğim zaman çekinmiyorum.

Melike Hanım çok güleryüzlü, sıcakkanlı bir diyetisyen.Ben rahatsızlığım sonucunda zayıflamıştım,kilo almak için gittim.Çok güzel bir program içindeyim. 3 ayda 7 kilo aldım, kendisi beni çok fazla motive etti.Ben daha sonrasında da diyaloğumu keseceğimi sanmıyorum. 3-4 ayımız daha var.Devam ediyoruz.sürekli araması, mesaja atması, ilgi alaka içerisinde olması çok güzel.