se...
Tek kelimeyle harika bir doktor güler yüzlü kalbi de kendi gibi güzel, 13 temmuz da kanser olduğumu öğrendim cuma günü salı günü dolu olduğu halde beni salı günü ameliyat etti, 2 ay geçti şükürler olsun iyiyim kemoterapi alıyorum, melike hanımın samimi ve candan davranışı olmasa bu kadar çabuk hastalığımı kabullenemezdim. Kendisine çok teşekkür ederim,
el...n
ADI GİBİ YÜZÜ VEDE YÜREĞİ GÜZEL İNSAN MELİKE HNM. ÖZEL BAHAR HASTANESİNE KARŞI OLAN KIRGINLIĞIMI GÜVENSİZLİĞİMİ YOK EDEN İNSAN. HASTASINI EN ÖNCE GÜLER YÜZÜYLE PSİKOLOJİK TELKİN EDEN DOKTORUM. EVET BANA GÖRE EN İYİ GENEL CERRAH SAYIN MELİKE KAREN GÜNER... DİLEĞİM RABBİM SİZİ SEVENLERİ VE SİZİN SEVDİKLERİNİZİ YANINIZDAN HİÇBİR ZAMAN EKSİK ETMESİN... SEVGİLERİMLE..
Melike Karen Güner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Karen Güner, Genel Cerrahi.
Melike Karen Güner adresi nerede?Melike Karen Güner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Şehitleri Cad.No:179 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Karen Güner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Karen Güner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melike Karen Güner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Karen Güner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Karen Güner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Karen Güner hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Melike Karen Güner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar