Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Dr. Melike Canpolat Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
di...z
Oğlumun dişlerini bir yıl önce sedasyonla tedavi edilmişti, fakat dişi tekrar ağrıyınca yeniden sedasyon alacağı düşüncesi ile araştırma yaparken Melike doktorun digital anestezi ile işlem yaptığını sosyal medyadan gördüm. Sonrasında muayene olup, digital anestezi ile diş çekimini hiç ağrısı olmadan rahat bir şekilde koltukta hiç ağlamadan sıkıntısız bir şekilde atlattık.Keşke daha önceden kendisini bulabilmiş olsaydık.
ay...
Melike hocamla yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz 5 yaşındaki oğlumun ağzında sağlam diş kalmamıştı kendisi bizlere çok iyi şekilde durumu açıkladı yapılacakları anlattı sedasyon olduğu için biraz korkmuştuk ama herşey çok başarılı ve güzel bir şekilde geçti oğlumun bütün ağzındaki dişler yapıldı. Kanal çekim dolgu kaplama bütün her şey çok başarılıydı. Oğlum kendine geldiğinde köfteleri bile ısırarak yiyordu :) her şey için hocama duacıyız bundan sonra hep onunlayız :)
zü...
Doktor hanim ,7 yaşındaki oğlumun dis tedavisini sedasyon ile gerçekleştirdi.Tavri,uslubu çok guzel anlayışlı sabırlı bir hekim yaptığı tüm islemleri ayrıntılı bir şekilde anlatması bizleride rahatlatmasi benim için çok önemliydi.Benim oğlum asperger ve zor bir cocuk olmasına rağmen doktor hanim güzel iletişim kurup tedavisini yaptı tavsiye ederim.
6 yaşındaki oğlumuza çürüyen iki dişinden birisi için kanal tedavisi diğeri için dolgu işlemi yaptık. Sedasyona gerek kalmaması için oğlumuza tedavinin tüm aşamalarını onun anlayacağı şekilde anlatarak ve oyun haline getirerek tamamladık. Yaklaşık 45 dakika boyunca oğlumuz sakin bir şekilde tüm işlem boyunca durdu. Hatta oğlumuz daha az çürük olan diğer iki diş için de hevesle ne zaman tekrar gideceğimizi sormaya başladı.
ba...
5 yaşındaki oğlumu ilk başta başka bir yerde anestezi altında dis tedavisi yaptırmıştık lakin hiç memnun kalmadık ve çok zor bir süreç geçirdik . Dişleri oldukça kötü duruma gelmişti ve artık yemek yerken ağrısı olduğunu söylüyordu .Daha sonra Melike Hanımla tanıştık kendisinin bize detaylı anlatımları güven sağladı ve 11 kanal tedavisi ve kaplamalarını yaptırdık. Oğlum çürüklerinden kurtuldu hemde artık istediği yiyecekleri yemeye başladı bu bizim icin çok önemliydi.Melike Hanımla iyiki karşılaşmışız
se...k
Oglum Goktug nun dislerindeki problemlerden dolayi Kastamonudaki dis hekimlerine muayene oldugumuzda anestezi altinda tedavi onerdiler biz pek sicak bakmadik .Dis hekimi arastirdigimizda melike hanimin sedasyon yontemi ile curukleri tedavi ettigini ogrendik . Oglumuzun dislerindeki curukler 2 saatlik sedasyon islemi ile tedavi edildi kaplamalar ,dolgu ,kanal ve cekim yapildi cok memnun kaldik islem sonrasi agri ,aci ve taravma olusmadi . Yaklasik 2 aydir konrollerimiz devam ediyor .Oglum melike hanimi cok seviyor konrollerimizi sabirsizlikla bekliyor.Melike hanim buyuk bir sans oglumuz icin ilgisi , guleryuzu , sevkati verdigi guven bizi cok mutlu etti
fa...
Oğlumuzun ilk diş randevusunda da Melike hanıma gitmiştik. İkinci çekim içinde bugün gittik. Çok memnun kaldık
6 yaşındaki kızımın genel kontrolü için Melike Hanımla görüştük. Daha önce başka yerde dolgu yapılıp problem çıkan diş ve süreç hakkında bilgilendirdi. Açıklamaları ve çocukla iletişimi çok iyiydi.
ya...
Google yorumlarına bakarak Melike hocaya 8 yaşında oğlumu götürdüm hayatımda gördüğüm mesleğine vakıf en iyi hekimlerden birisi diyebilirim. Çocuğunuzu en ufak bir tereddüt yaşamadan tedavi ettirebilirsiniz. Üst üste 2 diş çekimi yaptı ve tatlı dil güler yüzle en ufak bir sorun dahi yaşamadık.
şe....
2 adet dolgumu acısız ağrısız bir şekilde tedavi etti
Melike Kiraz Canpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Kiraz Canpolat, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Melike Kiraz Canpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Çocuklarda Yer Tutucular, Çocuklarda Estetik Dolgu, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi, Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi, Diş Bakımı, Diş Ilacı Kullanımı, Koruyucu Diş Hekimliği.
Melike Kiraz Canpolat adresi nerede?Melike Kiraz Canpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. Mevlana Bulvarı 16/1 Hayat Plaza Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Kiraz Canpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Kiraz Canpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Kiraz Canpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Kiraz Canpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melike Kiraz Canpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Kiraz Canpolat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Kiraz Canpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 90 hasta / danışan, Melike Kiraz Canpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)