Dokuz Nokta Danışmanlık Merkezinde çocuk ve ergen psikologu, Doğa Okullarında okul psikologu ve İstanbul Bölgesi Zümre başkanlığı, Özel Sanko Okullarında Anasınıfı psikologu ve anasınıfı müdür yardımcısı olarak görev yaptı.
Çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir. Çeşitli şirketlerde travma ve ebeveynlik süreçleri ile ilgili seminerler vermiştir.
Türk Psikologlar Derneği ve EMDR Derneği üyesidir. EMDR Travma İyileştirme Grubu gönüllüsü olarak çalışmaktadır.
*EMDR I. Ve II. Düzey Eğitimi- Emre Konuk & Asena Yurtsever
*Çocuk ve Ergenlerde EMDR I. Düzey Eğitimi – Prof. Dr. Ümran Korkmazlar
*EMDR ile Yetişkinlerde Bağlanma Sorunları Üzerine Çalışmak – Asena Yurtsever & Ayşe Bombacı
*Çocuk ve Ergenlerde Ölüm ve Komplike Yas ve EMDR ile Müdahale Becerileri – Nalan Saban
*Çocuk ve Ergenlerde EMDR Grup Protokol Eğitimi – Prof. Dr. Ümran Korkmazlar
*Çocuk ve Ergenlerde EMDR Flash Protokol Eğitimi – Prof. Dr. Ümran Kokrmazlar
*Çift Terapisi Dersleri – Didem Doğan
*Çocuk ve Ergenlerde Kabul ve Adanmışlık Terapisi – Prof. Dr Runa İdil Uslu & Dr. Özlem Sürücü
*Bilişsel Davranışçı Terapiler – Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu
*Deneyimsel Oyun Terapisi I. Ve II. Düzey – Dr. Byron Norton & Nilüfer Devecigil
*Çocuk Merkezli Oyun Terapisi – Dr. Reyhana Seedat
*Çözüm Odaklı Terapi – Dr. Nevin Dölek
*Mindfulness Temelli Stres Azaltma Programı – Sepin İnceer
*Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği IV (WISC- IV) – Türk Psikologlar Derneği
*Moxo Dikkat Testi – Moxo Türkiye
*Çocuk Değerlendirme Testleri (AGTE, Peabody, Resim Kelime Testi, D2 Dikkat Testi, Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Bir Aile Çiz ve Bir Adam Çiz Testi)
2. Ulusal EMDR Kongresi
Türkiye Travmatik Stres Kongresi III
Oyun Terapisinde Aile ile Çalışma – Nilüfer Devecigil
Polyvagal Teori – Dr. Stephen Porges
Oyuncu Ebeveyn Olmak – Lawrence Cohen
Çocuklarda Duyusal Konular – Nilüfer Devecigil
21.Yüzyılda Oyun Terapisti Olmak – Nilüfer Devecigil
Kızım için devam ediyorum, sadece 3 haftada bile çok olumlu gelişmeler yaşıyoruz…İyi ki varsınız Melike Hocam
n....9
Melike hanıma kızım için gidiyoruz mükemmel bir insan güven duygusunu sonuna kadar hissettiriyor çok naif anlayışlı iyi ki varsınız bize çok iyi geldi
az...
Melike hanımla halen devam eden bi terapi sürecimiz var kendisi benim 2. Psikoloğum ve bana o kadar çok iyi geliyor ki. Doğru tedaviyi aldığımı gösteriyor bana. Gerçekten işinin ehli bir psikolog çok profesyonel olduğunu düşünüyorum. Eğer aklınızda psikoloğa gitmekle ilgili bir soru işareti varsa Melike hanım ön yargılarınızı kıracaktır
Melikeyi çok uzun zamandır tanıyorum. Sanki gerçekten insanlara iyi gelmek ve şefkat göstermek için var diyebilirim. İlk karşılaştığınız anda ses tonunu duyduğunuzdaki naif ton size doğru kurumdayım dedirtiyor. Ben oğlum için destek almaya başladım, deprem sonrasında yoğun kaygı korku ve benden bağımsızlaşamama süreci yaşıyorduk. süreç içinde hem terapiler çok keyifli, beni bilgilendiren gereltiği takdirde yönlendiren bir noktada oldu; terapiler sonrası telefon görüşmeleri ile seans hakkında feedbackler kısa değil başlı başına bir terapi gibi ilerledi. Tüm bunlar size kendinizi çok değerli hissettiriyor. Oğlum normalde yabancılar akarşı çok daha sert mizaçlıyken Melikeye ilk seanstan alıştı ve kendisini açtı, sihir gibi!
Ofisi çok tatlı ve huzur veriyor. Kendinizi iyi hissediyorsunuz, asistanı güleryüzlü ve yardım etmeye çok gayretli. Biz çok memnunuz ve seviyoruz. Gaziantep için çok büyük bir değer.
b....g
Görüşmeye gittiğimiz ilk an itibariyle Melike hanım, sanki aileden biriymiş gibi sıkıntılarımızla tüm ayrıntılarıyla ilgilendi. Çocuğumuzla alakalı bilmediğimiz ya da bugüne kadar farketmediğiniz özellikleri konusunda bizi o kadar güzel aydınlattı ki, bu bizim için çok güzel bir tecrübeydi.Sanki eksik taşlar vardı ve Melike hanım bunları tek tek yerine koydu. Ortam itibariyle çok huzur ve güven verici. Seanslar uzun ve verimliydi. Randevu saatinde hiç aksama yaşamadık. Herşey çok programlıydı. Seanslardan sonra, süreçle alakalı aileyi bilgilendirmesi ayrıca çok değerliydi. Çünkü ebeveyn olarak sürecin nasıl gittiğini, neler olduğunu ya da olacağını, nasıl davranmanız gerektiğini merak ediyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Oğlum da Melike ablasını çok seviyor. İhtiyacı olan (ki bence her bireyin ihtiyacı vardır) herkese tavsiye ediyorum.
ne....
Melike hocamla çok eskiden beraber çok güzel bir yol almıştık. Yaşadığımız o büyük depremden sonra tekrar Melike hocama koştum çünkü bana tek iyi gelecek kişinin o olduğunu çok iyi biliyordum. Öyle de oldu. Yaralarımı travmalarımı korkularımı sardık.. Hala da devam ediyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş
kü...n
Melike hanımı büyük Kahramanmaraş depreminden sonra tanıdık.Kaybettiklerimizin acısıyla nasıl davranacağımızı,nasıl devam edeceğimizi bilmediğimiz o dönemde en büyük şansımız onunla tanışmakdı.Hem oğlumun hem benim tedavi sürecimizle ilgilendi.Hala devam ediyoruz.İlk günlere göre çok çok iyiyiz onun sayesinde.Hayatımıza dokunduğu için minnettarız.Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz ilk yer Ladin Psikoloji.
lü...
Melike hocamız sayesinde depremde tüm yaşamını yitirmis yigenim normal çocuklar gibi oyun oynamaya başladı bu Melike hocamız sayesindedir. Teşekkürler
ay...ı
Melike hanım en zor anlarımızda kızımla girdiğimiz o dipsiz karanlıkta bize ışık tutan, rehber olan, ayağa kalkmamıza yardım eden, içimdeki enkazı tekrar inşa etmeme güç olan iyiki varsınız. Çocuklarla muhteşem iletişimiyle ailemizden biri gibi oldu. Herşey için teşekkür ederim.
Melike Köseoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Köseoğlu, Psikoloji.
Melike Köseoğlu adresi nerede?Melike Köseoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mah. Gazi Ali Düşün Cad. No18/A Pınar Apt Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Köseoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Köseoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melike Köseoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Köseoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Köseoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Köseoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Melike Köseoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar