Evlilik Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Aldığı Eğitimler:
-Aile danışmanlığı
-Bağımlılık danışmanlığı
-MMPI ( çok yönlü kişilik envanteri)
-WISC-R Zeka testi
-Denver-II Gelişimsel Tarama Testi
-Objektif Çocuk Değerlendirme testleri
om...3
Terapi alma sebebim sınav kaygılarım çok fazlaydı.Sınavdan önce ve sınav sırasında aşırı heyecanlanıyordum. Sürekli kendimi suçluyordum. Bu durum beni ve ailemi olumsuz etkilemeye başlamıştı. Terapi süresince bu felaketleştirme tablolarını çok fazla büyüttüğümü gördüm. Terapinin benim sınav kaygımı azaltması üzerinde çok büyük etkisi oldu. Herşey için çok teşekkür ediyorum. Mükemmel bir insan.
om...8
Bundan uzun bir süre önce belirli sıkıntılarım mevcuttu.Ruhsal olarak çok bitik bir haldeydim.Yaşadığım olaylar beni haliyle yıprattı.Şöyle ki insanın herseyde kendisinin sorumlu olduğunun ve düzelemeyeceğini çözümsüz olduğunu geçmişe takılıp gelecekle ilgili olumlu düşünemezken terapi sonrasında sorunların anlaşmazlıkların olayların yolumuza devam etmek için ayağımıza takılan dikenler olduğunun farkına vardım. İçten samimi ve güleryüzlü bir terapisttir.Kendisine her şey için teşekkür ediyorum.
za...n
Eski zamanlarda yaşadığım yoğun kaygı ve varoluşsal sıkıntılarımdan dolayı yardım almak istedim. Kişisel problemlerim o dönemde çok yoğundu terapi almak benim için zor görünüyordu. Beni anlayabilirler mi diye düşünüyordum. Fakat terapi seansları ilerdikçe bunların yersiz olduğunu anladım. Melike hanım yaptığı işte bir o kadar başarılı bir kişidir. İyi ki bu terapiyi almışım diyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum.
mu....
Kendisine başvurma sebebimiz 8 yaşındaki oğlum içindi. Okul içinde çekingenliği ve fobilerinden dolayı yardım almak istedik. Ebeveyn olarak da hatalarımızı fark ettirip kısa sürede çözüme ulaştık. Çocuğumun kaygıları ve fobileri azaldı. Şimdi o da bizde çok mutluyuz. Teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.
tc....
Kendimi diger insanların yanında rahat hissedemiyordum. Korku kaygılarım vardı. Sanki insanlar benim hakkımda olumsuz düşünceleri olduğunu düşünürdüm. Sosyal ortamlara girmeye çekinirdim. Terapiyle korkularıma neden olan düşüncelerim değişti. Gerçekçi olmayan olumsuz düşüncelerimi fark etmemi , gerçerkçi olumlu düşünceler geliştirmemi öğrendim. Hayatı doğru yaşayıp kendimizin değerli olduğunun farkına vardım. Kendisine herşey için çok tesekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
gg...b
Evliliğimizle ilgili problemlerden dolayı Melike hanımla görüştük. Eşimle sürekli kaygılarımızdan dolayı tartışmalar yaşıyorduk. Yardım almamız gerektiğini düşündük. İyi ki danışmanlık almışız. Melike hanım sıcakkanlılığıyla ve tecrübesiyle görüşmelerimiz çok güzel geçti. Bu süreçte eşimle kendimizde göremediğimiz birçok şeyin farkına vardık. Kısacası büyük resmi gördük. Herşey için çok teşekkür ediyorum. Başarılarını devamını diliyorum. Mutlaka kendisini tanımanızı isterim.
öz....
Melike hanımın inanılmaz enerjisi olan bir insan işinide aynı enerjiyle yaptığını göreceksiniz. Yaşamıma yapmış olduğu dokunuşlarla hayata bağlanma değerlerini hatırlatıp, beni kendime getirip neler yapabileceğimi gösterdi. Tüm yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
om...8
Benim için yaşadıklarımı bir terapiste anlatmak zor bir karardı.Ama profesyonel bir yardım alıp bir yerden başlamam gerektiğini biliyordum.Yasadiklarim beni çok yormuştu.Melike Hanımın sıcakkanlılığı ve samimiyeti kendimi rahat hissetmemi sağladı. Bu rahatlık diğer tüm seanslarda da devam etmişti. Kendime olan bakış açım tamamen değişti. Sorunlar hep vardı önemli olan farklı pencereden bakabilmeli. Sağlıklı düşünce yapısı kazandıracak ve bunu hayatımın her noktasına yansitabilmemi sağladı. Samimiyeti ve yardımları için ona çok teşekkür ediyorum.
Melike Kuzey isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Kuzey, Psikoloji. Size Melike Kuzey tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Melike Kuzey adresi nerede?Melike Kuzey şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Kuzey isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Kuzey online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Kuzey isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Kuzey, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Melike Kuzey isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Kuzey bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Kuzey ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Kuzey hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Melike Kuzey hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu