Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Konuşma Terapisi
Psikanalitik Psikoterapi
Psikodinamik Psikoterapi
z.....
Her şeyden önce güvenebileceğim birine dertlerimi anlatmak iyi geldi. Hayattan pek keyif alamıyordum. Lâl Hanım sayesinde daha iyi hissediyorum ve sorunlarımı daha rahat çözer oldum.
Depresyondayken tavsiye üzerine kendisine ulaştım. Ses tonu ve sakinliğiyle kendimi ona açmam çok kolay oldu. Onun sayesinde kendimle ilgili farkındalığım arttı.
Terapiye başlamak için herhangi bir sorunu olması gerekmiyor bence bir insanin. Herkesin terapiye ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Ben de Lal Hanim’la yaptigim terapiler sayesinde kendimi daha yakından tanıma fırsatı buldum. Lâl Hanım’a cok tesekkur ediyorum.
Melike Lal Ustalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Lal Ustalar, Psikoloji. Size Melike Lal Ustalar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Normal Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Melike Lal Ustalar adresi nerede?Melike Lal Ustalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
- Caddebostan Mah. Kavaklı Sok. No:2/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Lal Ustalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melike Lal Ustalar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melike Lal Ustalar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Lal Ustalar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melike Lal Ustalar hangi dilleri konuşuyor?Melike Lal Ustalar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Lal Ustalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Lal Ustalar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Lal Ustalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Melike Lal Ustalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melike Lal Ustalar hangi sigortaları kabul ediyor?Melike Lal Ustalar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.