Ece, Halil Rıfat Paşa Caddesi, Fırat Apartmanı Altı No:40, Sivas Merkez, Sivas
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
Özel Mavera Aile Danışmanlık Merkezi
Ağustos 2020 yılında Beslenme ve Diyetetik bölümünden ‘’Beden Algısı’’ konulu tez çalışmasını başarı ile tamamlayarak mezun oldu.
Üniversite eğitim sürecinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ve Ankara SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde diyet polikliniğinde, gastroentoloji, onkoloji, hematoloji, kalp ve damar hastalıkları servislerinde ve kurum mutfağında stajyer diyetisyen olarak görev yaptı.
Çocuk stajını Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları EAH’inin polikliniğinde ve endokrin, onkoloji, yeni doğan, yoğun bakım, genel cerrahi, kalp ve damar hastalıkları, nefroloji servislerinde ve kurum mutfağında görev alarak tamamlamıştır.
Toplum beslenmesi stajını ise Gölbaşı Sağlıklı Yaşam Merkezinde yaparak kurumun Obezite Polikliniğinde ve kurumun çeşitli okullarda vermiş olduğu eğitimlerde görev aldı.
Mezun olduktan sonra Kasım 2020 – Eylül 2022 tarihleri arasında B-fit Spor ve Yaşam Merkezinde yüz yüze ve online olarak diyet ve beslenme danışmanlığı vererek 1 yıl 10 ay tecrübe edinmiştir.
Diyetisyen Melike Özden kilo alma, kilo verme, gebelik ve emziklilik döneminde beslenme, bebek ve çocuklarda beslenme, genç çağı beslenmesi, hastalıklarda beslenme alanlarında çalışmaktadır.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine tez döneminde devam etmektedir.
Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca alanla ilgili birçok seminer ve eğitime katılmıştır.
Diyetisyenimiz danışmalık verirken sağlıklı ve düzenli beslenmeyi bireylere öğretmeyi, bireylerin sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı olarak benimsemesini amaçlamaktadır ve bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik sürdürebilir diyet programları hazırlamayı hedeflemektedir.
Kendi alanı ile ilgili eğitimler almaya ve kendini geliştirmeye devam etmektedir.
KİLO VERME KONUSUNDA UZMAN,ÇOK ANLAYIŞLI VE ÇOK KİBAR BİR DİYETİSYEN.KİLO VERMEM DE HİÇ SORUN,SIKINTI YAŞAMADIM.SAĞLIKLI BESLENEREK,YİYEREK VE EĞLENEREK 10 KİLO VERMEME YARDIMCI OLDU.MELİKE HANIMLA TANIŞTIĞIMA ÇOK MUTLUYUM,ONA SONSUZ MİNNETTARIM.VE BENİM HAYATIMDA Kİ İYİKİİİİİ'LERİMDEN.EKLEMEDEN YORUMU SONLANDIRMAK İSTEMİYORUM,KALBİNİN GÜZELLİĞİ YÜZÜNE YANSIMIŞ ,GERÇEKTEN ÇOK HANIMEFENDİ BİRİSİ.MUTLAKA KİLO VERME VE ALMA SORUNLARINIZDA UZMANLIĞINA BAŞVURUN.
Hasta
Melike Hanım, kilo alamama problemimi oldukça kısa sürede çözdü. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Melike hanım gerçekten işinin ehli ve kendini geliştiren bir diyetisyen. Kilo problemlerim nedeniyle daha önce bir çok diyetisyene başvurmama rağmen kilomu kontrol altına almayı Melike Hanımın danışmanlığıyla başardım. Kilo vermemin yanında sağlıklı beslenmeyle ilgili püf noktalara sayesinde eriştim. Kendisini çok ilgili. Verdiği beslenme sistemine uymasam bile kendisi nasıl telafi edeceğim noktasında da yol gösterdi ve zayıflamamı sağladı. Teşekkür ediyorum
ca...
Melike hanım çok özenli ve dikkatli dar kalıp diyet listeleri ve klasik şeyler yerine insanın damak zevkine günlük yaşantısına uyan ve kişiye özel programlar hazırlıyor böylece uygulamam gereken diyeti severek bir zorunluluk olmadan uygulayabiliyorum ve daha mutlu sürekliliği olan bir süreç yaşıyorum onun sayesinde yollarımız iyi ki kesilmiş herkese tavsiye ederim
Melike Özden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Özden, Diyetisyen. Size Melike Özden tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Melike Özden adresi nerede?Melike Özden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ece, Halil Rıfat Paşa Caddesi, Fırat Apartmanı Altı No:40 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Özden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Özden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melike Özden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Özden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Özden ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Özden hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Melike Özden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler