Online Diyet
Gaps Diyeti
Gebelik ve Beslenme
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Diyetteiz Beslenme Ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Cerrahi Hastenesi – METCER Sağlık Hizmetleri A.Ş
Esenyurt Devlet Hastenesi
Büyükçekmece Devlet Hastanesi
Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nde klinik, ana-çocuk beslenmesi, toplu beslenme stajları yaparak deneyim kazandı.
Üniversite eğitimi boyunca birçok kongre, sempozyum, panel ve konferansa katılmıştır.
Obezite, hastalıklarda beslenme, gebe ve emziklilikte beslenme, sporcu beslenmesi, çocuk beslenmesi ve obezite cerrahisi sonrası beslenme alanlarında kendini geliştirdi.
ç.....
Melike Hanım ile ilk olarak 2 sene önce görüşmüştük. O dönem yaklaşık 10 kilo verdim. Geçirdiğim bir rahatsızlık sebebi ile kilo alınca hemen kendisini tekrar aradım. Güler yüzü, açıklayıcı ve destek verici konuşması ile mükemmel bir diyetisyen.
Sürekli kilo alıp veren biri olarak her seferinde güler yüzlü şekilde zayıflama sürecimi başarıyla tamamlamama yardımcı oldu.
Hamilelikte aldığım 20 kiloyu Melike hanım sayesinde kolaylıkla aç kalmadan verdim.Sütümde azalma olmadı hatta verdiği sağlıklı tarifler ile sütüm arttı.En önemlisi bana sağlıklı beslenmeyi öğretti .Kendisine çok teşekkür ediyorum.Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
mi...e
Merhabalar, ben Melike Hanım'ı araştırıp buldum. Bir türlü gitmeyen doğum kilolarım vardı. Bir kaç kez diyetisyenle başlama çabam oldu ama yeterli motivasyonu kazanamadığımdan hepsi hüsrana uğradı ta ki Melike Hanım ile tanışana kadar. Bilgileri, tavsiyeleri, bana özel hazırladığı programı dışında güler yüzlülüğü ve samimiyetiyle bir diyetisyende aradığım herşeyi kendisinde buldum. Kendimi diyet psikolojisine sokmadan onunla yaklaşık 12 kilo kadar verdim ve artık eski görünümüme kavuştum diyebilirim. Kendisine minnettarım, herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Ben melike hanımla obezite rahatsızlığından dolayı bi arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım kendisiyle harika bi süreç geçirdim açıkçası bu kadarını hayal bile edememiştim diyet deyil kesinlikle bunalmadan sıkılmadan vücut metabolizmanıza göre sağlıklı beslenmeyi ogreniyosunuz şuan öyle mutluyumki bana kattığı herşey için çok teşekkür ederim böylesine işini sevgiyle yapan insanlarla karşılaşmak sizide motive ediyor herkese tavsiye ediyorum umutsuzca ben kapıcam demektense gidin ve kendinize hayatınızın şansını verin melike hanım size sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum sizi asla unutmucam
ha...8
Merabalar ben yaklasik 2 ay once tesadufen tanistim diyabet hastasi oldugum icin kendisine basvurmustum o gunden bu gune harika bi deneyim yasadim kendileriyle yaklasik 8 kilo verdim ve hic bi kisitlama yok yakinande ilgisi motive ediyor dogru beslenmeyi ogrendim sayesinde diyet yapiyorum diyemem ve suanda diyabet rahatsizligim ise yaptirdim son tahlillerimde insulin direncimin artik dengelendigi mujdesini aldim melike hanima burdan cook cokk tesekkur ediyorum suanki saglimi kendisine borcluyum hersey icin minnattarim cevremdeki herkesede tavsiye ediyorum gonul rahatligiyla kendinizi emanet edebilirsiniz
Kendim araştırarak gittim.Kilo vermek için tercih ettim.Karşılıklı konuşmada yardımcı oluyor.Senin isteklerinide soruyor kısıtlama yapmıyor.Konuşmalarıyla kilo vermem için beni motive ediyor.1 ayda 2 kilo 700 gram verdim.İhtiyaç duyduğum heran ulaşabiliyorum.Takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.Seanslarım devam etmekte.Yakınlarıma ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Melike Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Öztürk, Diyetisyen. Size Melike Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Diyet, Diyabet Diyeti, Normal Randevu, Hastalıklarda Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Enteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri.
Melike Öztürk adresi nerede?Melike Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mah. Kemal Sunal Cad. No:8 Kat:1 Daire:3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melike Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Melike Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Melike Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler