Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
İzmir
Diyetisyen Melike TAYLAN ERGİN
pı...k
Melike Hanım detaylı açıklamaları, doğru yönlendirmeleriyle gerçekten işinin hakkını veren bir diyetisyen.Hem samimi hem de disiplinli biri.Arkadaşımın referansıyla kendisiyle bir yola çıktım ve 13 kg verdim.Teşekkürler Melike Hanım.
m....ş
Melike hanıma referans ile ulaştım. Tiroid hastasıydım ve sonrasında şeker ile tansiyon sorunumda çıktı. Uzun yıllardır kilolarımı veremiyordum ve sağlıksız besleniyordum. Melike hanımla tanıştıktan sonra sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye başladım . 2 ayda 11 kilo vererek vücuttan ağırlıklı yağ kaybım oldu. Her gün tatlı krizlerim ve gece yeme ataklarım olurdu şimdi gayet iyiyim . Verdiği menülerle hem acıkmıyorum hem her şeyi yiyebiliyorum. Yıllardır şeker hastası şunu yiyemez bunu yiyemez diye ne kadar çok kısıtlamışım kendimi. Yeri geldi dondurma yeri geldi çikolata yiyerek zayıfladım kendisine çok teşekkür ederim.
ze...l
Uyguladıgı diyet sistemiyle kan şekerim iki ay içerisinde normale döndü kendisine tesekkür ederim iyiki varsınız
h....p
Melike hanımla 1 aydır diyet programı uyguluyorum ilgisi alakası listeleri harika kan değerlerim normale gelmeye başladı ve ayda 4 kg verdim ve hiç acıkmadım gqyet sağlıklı bir diyet devam ediyorum teşekkürler
ö....g
Diyet denince herkes çok sıkıcı ve kısıtlayıcı olarak bilir. Melike hanımla çok keyifli bir süreç geçiriyorum. İyi ki Melike hanım diyorum. Stres olmadan keyifle giden kilolar.
ft...h
5 ay önce arkadaşımın referansı ile tanıştım Melike hanım ile. Ergenlik döneminde fazla kilo problemi olan kızım için başvurmuştum. Bizi hiç sıkmadan yormadan kızıma mükemmel yaklaşımı ve ilgisi ile 9 kilo verdirdi.
Koruma programında da ilgi ve alakası hiç eksilmedi.
İyi ki yollarımız kesişmiş , iyi ki sizi tanımışız.
Her şey için teşekkür ederiz.
b....y
Karaciğerimde çıkan yağlanma sonucu doktorum diyet yapmamı önerdi. Melike hanımı da Arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Kendisinden online destek aldım ve bu süreçte takip ve iletişim olarak çok ilgilendi kendisi. Diyet fikrine çok sıcak bakmayan biri olarak hiç zorlanmadan 10 kilo verdim kendisinin desteği ile. Kendisine buradan da teşekkür etmek isterim.
c....g
Şeker ve tiroid rahatsızlıklarından dolayı başvurduğum Melike hanım ile çok güzel bir süreç sürdürdük. Kendisi hem güler yüzü ile hem motivasyonu ile benim beslenme programını düzenli uygulama çok yardımcı oldu. Hiç sıkılmadan, diğer listemde sürekli yaptığı değişiklikler ile beni çok motive etti. Daha önceki diyetisyen deneyimlerimde önceden hazırlanmış sıradan listeler ile hiç bir sohbet olmadan liste veren kötü deneyimlerim oldu. Bu da benim listelere uymami engelleyen faktörlerdi. Diyet listeleri ve diyetisyenlere karşı önyargımı kıran Melike hanıma tekrardan tüm destekleri ve güler yüzü için çok teşekkür ederim.
Melike Taylan Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Taylan Ergin, Diyetisyen. Size Melike Taylan Ergin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet.
Melike Taylan Ergin adresi nerede?Melike Taylan Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Taylan Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Taylan Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melike Taylan Ergin hangi dilleri konuşuyor?Melike Taylan Ergin ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Taylan Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Taylan Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Taylan Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Taylan Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Melike Taylan Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler