Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Melike Turgut Coşgun Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Bakımı
Diş Bakımında Lazer Tedavisi
Diş Dolgusu
Diş Ilacı Kullanımı
Diş Çekimi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Melike Turgut Coşgun Muayenehanesi
8 yaşındaki kızımın rutin kontrolü için ziyaret gerçekleştirdik. Melike hocamızın kızım ile pozitif iletişimi, güler yüzlü yaklaşımı sayesinde kızım hiç stres olmadan muayene oluyor.
Sevgili hekimimiz Melike hanıma..
Kızımın çürük sayısının fazla olması ve daha önce farklı bir kliniğin, anca hastanede anestezi ile yapabiliriz demesinin şaşkınlığı ve tedirginliği ile yolum Melike Hanım ile kesişti.
Kendisi, profesyonelce bana olabilecek yolları anlattı. Uzun tedavi sürecine girdiğimizde, kızımın buna dayanabileceğine inandı.
Bize verdiği emek ve zaman, çocuklara gösterdiği sevgi ve empati, bir ebeveyn için harika bir duygu
es...n
Melike hanım 3-4 yıldır kızımın diş hekimi oluyor. Bugünde (8yaş) kızımın dişini tatlı tatlı şarkılar söyleyerek sohbetler ederek hiç farkettirmeden çekti. Bizi büyük bir dertten kurtardı.çok iyi bir doktor olmasının yanında çok iyi bir insan çocuklara yaklaşımı mükemmel
zb...c
Melike Hanımı çok uzun süredir yakın takipteydik. Ancak kendisiyle yaklaşık 3 ay önce kesişti yollarımız.
Hikayemiz şöyle..
Oğlum 8 yaşında. 3 yaşından bu yana diş tedavisi görüyor. 3,5 yaşında genel anestezi altında 2 diş kaybı, 3 kanal tedavisi ve 2 normal dolgu tedavisi yapılarak 7 yaşına kadar geldi. 7 yaşında tekrar şiddetli şekilde diş ağrısı başlayınca bu kez 5 dişe müdahale edilmesi gerekli görünüyordu.
Bu sırada diş hekimi korkusu oluşan oğlumuz için uzun süredir takipte olduğumuz Melike Hanımın kapısını çaldık. Tüm bu travmatik görünen öyküyü Melike Hanım oğlumuz için peri masalına çevirdi. Tam 4 seansta 2 diş kaybı 1 kanal tedavisi ve 2 dolgu ile tüm tedaviyi tamamladı ve oğlumuzun bir diş hekimine koşa koşa gelmesini sağladı. Özetle doğru frekans, doğru tedavi
Melike Hanım 6 yaşındaki kızımın 18 adet dişini genel anestezi ile tedavi etti,bir kısmı çelik kaplama,bir kısmı zirkonyum kaplama,bir kısmı kompozit dolgu ve çekim oldu. Bu islemer 1.saat 35 dk da bitti. Kızım bir seferde tüm çürüklerden kurtulup tertemiz dişlere kavuştu.Melike hanımın çocuklarla iletişimi de mükemmel,kızım hicbir korku endişe yaşamadı. Operasyondan iki saat sonra çorbasını yiyip suyunu icebildi,hic ağrı sızısı olmadı normal hayatımıza geri döndük. Güvenle çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.Elinize sağlık,iyi ki siz Melike Hanım
h....u
Kendisi çok ama çok tatlı çocukların diş korkusunu yaşamasına bile fırsat vermeyen süper bir doktor çok memnunuz oğlum dolgu yapıldığını bile anlamıyor sıfır dişçi korkusu doktorumuz Melike hanım sayesinde.
hi...r
4 yaş oğlum için ilk kez diş kontrolüne gittik,Çok tatlı bir hekim, ilk diş muayenemizdi, iletişimi, çocuğa yaklaşımı ve ebeveyne verdiği bilgiler çok değerli ve açıklayıcı. Dişleri nasıl fırçalayacağımızı ve hangi macunları kullanmamız gerektiğini detaylı bir şekilde anlatti. İlk muayene olmasına rağmen oğlum hiç çekinmeden gayet huzurlu ve güven içerisinde dişçi koltuğuna oturdu ve muayesini oldu. Çok çok teşekkür ederim ilgisi ve bilgisi için
ö ...t
Kızım daha önce yaşadığı kötü deneyimden dolayı dış doktorundan çok korkuyordu.Asla gitmek istemiyordu.Sonra Melike hanım’la tanıştık.O kadar sevecen ve sabırlı davrandı ve kızımı ikna ettiki artık kendi isteğiyle gidiyor.İki dış çektirdi ve dolgu yaptırdı.Benzer sıkıntılar yaşayan herkese tavsiye ederim.
Doktor hanimi ne kadar ovsem, ne kadar tavsiye etsem azdir diye dusunuyrum. Kizimin kirik disinin yerine kizim 2 yasindayken anestezi ile implant takmisti. Su an kizim 5 yasinda, implant dis digerlerinden asla ayirt edilmiyor.
Bu arada hayatimda doktorumuz ve calisma arkadaslari kadar cocuklarla iletisimi kuvvetli saglik ekibiyle karsilasmadim. Kizimin randevudaki sakinligine hala inanamiyorum. Cocugunuz icin dis hekimi ariyorsaniz dusunmeden doktorumuza gidin.
b....ç
Geç tanısmis olsakta gönül rahatlıyıgı ile kızımın 6 tane dişini cekmesine beni ikna etmiş tek uzman doktor diyebilirim.kalbinizin guzelligi yuzunuze yansımış melike hanım
Melike Turgut Coşgun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Turgut Coşgun, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Melike Turgut Coşgun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Ilacı Kullanımı, Çocuklarda Yer Tutucular, Randevu.
Melike Turgut Coşgun adresi nerede?Melike Turgut Coşgun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 1400. Sokak No: 4 Daire : 5 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Turgut Coşgun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Turgut Coşgun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Turgut Coşgun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Turgut Coşgun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melike Turgut Coşgun hangi dilleri konuşuyor?Melike Turgut Coşgun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Turgut Coşgun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Turgut Coşgun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Turgut Coşgun hakkında ne düşünüyor?Toplam 127 hasta / danışan, Melike Turgut Coşgun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)