Rumeli Hisarı, Özden Sokağı No:16, 34470 Sarıyer/İstanbul, İstanbul
Standardize Mini Mental Test
Stres Yönetimi
Ön Görüşme
ü....a
Öncelikle kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Çok zorlu bir travmatik dönemden gecerken kendisinin danışmanı oldum. Fazlasıyla ilgili bir dinleyici olmasının yanında sunduğu çözümler psikolojik olarak beni çok rahatlattı. Her açıdan mükemmel bir psikolog.
Melike hocamla 6 aydır tanışıyorum. Kaygı bozukluğu üzerine görüşmeye başlamıştık. Daha sonra travma odaklı çalışarak devam ettik. Üzerimden büyük bir yük kalktığını hissediyorum onunla konuştuktan sonra. Birçok alanda farkındalığım arttı. Kendimi de daha yakından tanıma fırsatı buldum sayesinde. Problemlerin şu an henüz tamamen ortadan kalktı diyemem ancak en azından artık tedavi için bir umudum var. Size de tavsiyem asla pes etmemenizdir.
Üç senedir psikolojik sorunlar yaşıyordum. Gitmediğim yer kalmadı desem yeridir. İyi ki Melike Hocam’ın profesyonel desteğini almışım… Hayat kalitem arttı, şikayetlerim büyük oranda azaldı. Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder Kendisine bu teşekkürü bir borç bilirim
Psk. Melike Türker
Sizinle tanışmış olmak benim için de büyük bir şanstı. Ancak, belirtmeliyim ki her terapi sürecinde olması gerektiği gibi bu bahsettiğiniz başarıların asıl sahibi sizsiniz. Sizin azimli ve istekli gayretiniz sayesinde yol alabildik. Bazen hayatımıza birinin ayna tutmasına ihtiyaç duyarız, temelde biz psikologların yapmaya çalıştığı da budur. Kendinizle gurur duymalısınız :)
Melike Türker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Türker, Psikoloji. Size Melike Türker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Standardize Mini Mental Test, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bütüncül Psikoterapi, Online Terapi, Ön Görüşme, Mental Muayene, Eğitim Danışmanlığı.
Melike Türker adresi nerede?Melike Türker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Trabzon Trabzon
- Rumeli Hisarı, Özden Sokağı No:16, 34470 Sarıyer/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Türker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Türker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Türker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Türker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Melike Türker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Türker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Türker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Türker hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Melike Türker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melike Türker hangi sigortaları kabul ediyor?Melike Türker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.