Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Karaciğan Mahallesi, Ankara Caddesi, Enntepe Mall Office C Blok | Kat:10 - No:1010 | Derin Psikoloji, Konya
Psikolog Melike Yavuzer
Hüsamettin Çelebi Mahallesi, Kocayayla Sokak | Albatros Dil ve Konuşma Merkezi, Konya
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Albatros Dil ve Konuşma Merkezi
Bir sene kadar bir rehabilitasyon merkezinde; otizm spektrum bozuklukları, entelektüel yeti yitimi (mental retardasyon), dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), dürtü denetimi ve davranım bozuklukları, özgül öğrenme bozuklukları (disleksi, diskalkuli vb.), uyum bozuklukları, bağlanma bozuklukları gibi çeşitli nörolojik, nöropsikolojik ve psikiyatrik bozukluklara sahip bireylerle ve bu bireylerin aileleri ile tam zamanlı olarak çalıştım.
Güncel durumda Derin Psikoloji bünyesinde ve online ortamda yetişkin & çocuk ve ergen gruplarında aktif danışan kabul ediyor, dil ve konuşma bozukluğuna sahip çocuklar ile ise Albatros Dil ve Konuşma Merkezinde oyun terapisi yaklaşımı ile ilerliyorum.
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi / Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi & Resim Analizi ile çocuklar ile, Bilişsel ve Davranışçı Terapiler & Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi & Şema Terapi teknikleri ile ergen ve yetişkin grup danışanlar ile çalışmaktayım.
Türk Psikologlar Derneği tarafından belirlenen etik yönetmeliğine bağlı kalarak hizmet vermekteyim.
si...l
Oğlumun öz güveni, göz teması, insanlarla iletişim kurması, arkadaşlık ilişkilerinin düzenlenmesi hepsi Melike hanım sayesinde oldu. Oğlum da çok severek gidiyor. Ben gerçekten çok ama çok memnunum. Allah razı olsun. Önerdiğim de birçok kişi var, kesinlikle tavsiye ederim.
şa...n
Oğlumun kardeşine yaklaşımı aşırı öfke kontrol problemi ile başlamıştık bu sürece. Bu kadar hızlı ve etkili olacağını tahmin bile etmiyordum. Ama Melike hanım sayesinde cok yollar aştık. Herseyden once samimiyeti güler yüzü ve sıcak kanlılığı bizi daha cok yakın hissettirdi. Sizi tanıdığımıza çok memnun olduk ve sizi cok sevdik. Çocuklarım bile sizi o kadar sevdi o kadar memnun oldular ki. iyi ki tanıdık sizi Melike hanim iyiki varsınız. Biz sizden razi olduk, Allah da sizden razı olsun. Ne diliyorsaniz gönlünüze göre versin inşallah. Sizi çok seviyoruz
c....ü
Evliliğimi bitirme kararı aldığımda düşündüğüm tek şey 5.5 yaşındaki oğlumdu. Boşanma sürecinde ben hasar alsam da oğlum en az nasıl etkilenecekse inşallah öyle olsun diyerek başladık. Karşılıklı çok emek verdik ve sürecimizi Melike hanım artık ihtiyacı olmadığını söylediği için sonlandırdık ama iyi ki yolumuz kesişmiş. Oğlumun bir tanesi, unutmayacağı özel Melike ablası. İletişimi kuvvetli, bilgili, anlayışlı ve çok ilgili bir psikolog. Uzman desteği deyip geçilmemesi lazımmış. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
al...r
Oğlumun kardeşine olan yaklaşımı, tablete olan bağımlılığı ve aşırılaşmış öfke problemi sebebiyle başlamıştık. İlk birkaç seans uyum sağlamayacak zannetmiştik ama yaklaşık dört aydır Melike hanımdan danışmanlık alıyoruz oğlumuza da bize de çok çok iyi geldi. Aile içi iletişimimize, birbirimizi anlamamıza, çocukların da bizim de kurallara uymamıza, ev disiplinimize katkısı çok büyük oldu. Kafamızdaki soru işaretlerini hem bilgisi hem samimiyetiyle her seansta giderdi. Ailemiz için özel bir yeri var. Dünya tatlısı bir insan. İyi ki var. Kendisini bulduğumuz için mutluyuz.
as...a
Üçüncü terapi deneyimim olmasına rağmen bu kadar rahat hissettiğim bir uzman olmamıştı. Zorlu bir yoldaysanız elinizi tutan birinin olması iyi hissettiriyor. Hayatıma dokunduğu için mutluyum, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ş.....
Melike hanıma bir arkadaşım vasıtası ile çocuğum için ulaştım. Kırılgan ve naif bir yapıda olan çocuğum arkadaşlarının ona karşı olan bazı davranışlarına çok üzülüyordu. Buna birde eşim olan ayrılığımız da eklenince çocuğum için bir uzman yardımı almak istedim. Melike hanımla görüşmeye başladık. Gerçekten işinde uzman biri kısa sürede çok mesafe kat ettik. Tedavimizin sonlarındayız. Çocuğumun daha güçlendiğini ve mutlu olduğunu görmek beni de mutlu ediyor. Bu mutluğumuzu Melike hanıma borçluyuz.
a....u
Hayatımda yoluna koyamadığım bazı şeyler olduğu için destek almaya başladım. Melike hanım bu süreçte duygularımı anlamamda ve de kabul etmemde bana çok fayda sağladı. Seans sonlarında farkındalığımın arttığını kendim de görebiliyorum. İlgili ve bilgili bir uzman. Bu işi severek yaptığını bir kez görüşseniz bile anlarsınız çünkü önemli olduğunuzu her zaman hissettiriyor. Benim kendime yaptığım en iyi yatırımlardan biri terapiye gitmek oldu. İlerlemem de kendisinden de çok memnunum.
es...r
Seanslara başladığımızda ayrılık sürecim yeni başlamıştı. Her şeyimi kaybetmiş gibiydim. Tepkisiz, umutsuz, hayal kırıklığına uğramış ve çaresiz hissediyordum. Huzursuzluğum işim dahil hayatımın her yerine yansıdığından ve sürekli boşluğa dalıp gittiğimden yardım almam gerektiğini düşününce Melike hanımla görüşmeye başladık. Başladığım yere göre ne kadar iyi olduğumu kelimelerle anlatamam. Çok ilgili, çok duyarlı. Beni “gerçekten” anladığını ve dinlediğini hissediyorum. İstediğim zaman ulaşabiliyorum, ani kaygı durumlarımda bile beni yalnız bırakmıyor. Panik ataklarım ayda bire kadar düştü. Yolumuz kesiştiği için çok şanslıyım, gözüm kapalı öneririm.
du...r
Evliliğimizde aşamadığımız sıkıntılarımız olunca eşimle yakın zamanda yollarımızı dost kalarak ayırdık. Bu süreci kızımızın en az etkileneceği şekilde atlatması için Melike hanımdan yardım alıyoruz. Çok ilgili, bilgili, anlayışlı, değerli bir uzman. Hem kızımızla hem bizimle ayrı ayrı görüşüyor biz de tavsiyelerini uygulamaya çalışıyoruz. İlerlemeyi gözle görülür şekilde fark ediyoruz. Ağlaması, her şeyden korkması, saldırganlığı, inat durumları yok denecek duruma geldi. Konya’da iyi bir oyun terapisti iyi bir psikolog arıyorsanız tavsiye ederim.
pı...a
Melike hanıma kendi meslektaşlarından birinin önerisi ile ulaştım. Eski iş yerimde yaşadığım mobbing, evliliğimde yaşadığım bazı sıkıntılar ve günlük yaşam kaygım üzerinde çalışma fırsatı bulduk. Hayatıma ilaç gibi geldi. Her şeyden daha önemlisi kendi mesleğime geri dönme konusunda beni öyle cesaretlendirdi ki benim yoluma ışık oldu. Aydınlattığı benimki gibi çok yol var biliyorum, kendi yolu da umarım hep açık olsun.
Melike Yavuzer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Yavuzer, Psikoloji. Size Melike Yavuzer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile Danışmanlığı, Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası.
Melike Yavuzer adresi nerede?Melike Yavuzer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaciğan Mahallesi, Ankara Caddesi, Enntepe Mall Office C Blok | Kat:10 - No:1010 | Derin Psikoloji Konya
- Hüsamettin Çelebi Mahallesi, Kocayayla Sokak | Albatros Dil ve Konuşma Merkezi Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Yavuzer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Yavuzer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Yavuzer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Yavuzer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melike Yavuzer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Yavuzer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Yavuzer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melike Yavuzer hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Melike Yavuzer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar