n....d
Esimle birlikte cinsel problem icin destek aldik çok sükür ki problemim cozuldu. hocam selamlar
Nedim Akan
de...z
Melikşah bey ile tanıştığımdan beri hayatım olumlu yönde ilerlemekte. Yaşadığım bazı zorlukların üstesinden gelmekteyim ve online görüşmelere yeni başlamama rağmen 3-4 seansta bile kendimdeki değişiklikleri farkedebiliyorum. Gerek hocamın yaklaşımı olsun gerek davranış biçimi ile insana güven ve huzur veriyor . Tereddüt etmeden kesinlikle tavsiye edebilirim.
be...k
Melikşah hoca ile tanıştığım için gerçekten çok mutluyum. Kendimde fark etmediklerimi, fark etmemi sağlayarak 3 seansda dahi hayatımı, bakış açımı değiştirmeyi başardı. Kendisindan online destek almaktayım. Kendimle alakalı bitmek tükenmek bilmeyen düşencelerime dur demek yerine, yerine olumlamalar eklememi sağladı. Uyurken bile düşünen sabahları çok yorgun olan biriydim. Hayata karşı ciddi kaygı bozukluklarına sahiptim. Her bir görüşmede bunun daha hafiflemesine neden oldu. Hocam iyiki varsınız
h ...d
Kendisiyle online danışanı olarak görüşmeden önce tamamiyle içinden çıkılmaz ve çözümü olmayan bir düşünce yapısına sahiptim sonrasında ki süreçte görüşmelerin etkisiyle fazlasıyla yaşam standartlarım yükselmiş ve bu ivme doğrultusunda kendimi fazlasıyla iyi hisseder hale geldim kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır
Kendisi ile tanıştığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Mevcut sorunlarım ile yüzleşmemde Melikşah beyin katkısı çok büyük. İyi bir dinleyici ve gözlemci. Ne kadar teşekkür etsem az, özellikle güler yüzü ve vermiş olduğu güven için.
se...n
Donanimli ve ilgili. Kaygı sıkıntısı ile gitmiştim. Çok şükür iyiyim şimdi. Öneren arkadaşıma da teşekkür ederim
Selin Taht
t....a
Bir arkadaşım tavsiyesi üzerine randevu istedim.İlk görüşmemde bana yardımcı olabilecek psikoloğu buldum demiştim ve daha sonraki görüşmelerimde sıkıntılarımdan rahat uyumaya başladım.Çok şükür Önce Allaha sonra tavsiye eden arkadaşıma nekadar teşekkür etsem azdır.
nu...m
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine ulaştım. Sakin ve konuşma tarzıyla sikintilarimi açık yüreklilikle paylasabildim. Keşke daha önce tanissaydik
Nurgül Sevim
m....t
Meliksah hoca ile 2020 yılında tanıştık sayesinde çocukluktan bugune bana yük olan bir çok şeyi onun sayesinde atlattım. Hatta bu sayede çalıştığım üniversitede artık daha keyifle ders anlatıyorum. Herkesin karşısına böyle iyi insanlar çıkmalı. Tüm tanıdıklarıma da seve seve öneririm.
Teşekkürlerimle
Mehtap. T.
i̇...c
yalovadan meliksah hoca icin bir doktorun yönlendirmesiyle geldim gayet sıcakkanlı ve ilgili sayesinde takıntılı davranıslarımı kontrol edebilir hale geldim iyiki onu tanımışım allah razı olsun
Melikşah Çakın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melikşah Çakın, Psikoloji.
Melikşah Çakın adresi nerede?Melikşah Çakın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melikşah Çakın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melikşah Çakın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melikşah Çakın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melikşah Çakın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melikşah Çakın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melikşah Çakın hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Melikşah Çakın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu