Mithatpaşa Mah. Tulumba Sk. No: 1 Daire : 33 Kat:5, Zonguldak Merkez, Zonguldak
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Draw A Person
Psk. Melis Ağartan Kliniği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Melis Ağartan Kliniği
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Psk. Melis Ağartan Kliniği
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psk. Melis Ağartan Kliniği
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
Psk. Melis Ağartan Kliniği
Üniversiteden mezun olmam ile birlikte Aile Danışmanlığı sertifikası aldım. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerimi tamamladım. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde Çocuk Hizmetleri biriminde Psikolog olarak çalışma hayatına başladım. Çocuklarla İlk Görüşme, Çocuk Testleri Uygulayıcı Sertifikasına, Oyun Terapisi, ve Nöroplay Yöntemi, TILLS ve TAT Uygulayıcı Sertifikasına sahibim. Şema Terapi Uygulayıcısıyım. 2 düzey EMDR terapisi uygulayıcı eğitimine sahibim. Kompleks travmalarla çalışma tecrübesine hakimim. Cinsel Terapi eğitimimi akredite olarak tamamladım. Korunmaya muhtaç, sokakta alıştırılan ve dilendirilen çocuklar, suça sürüklenen çocuklar ile aktif olarak bir yılı aşkın süredir ilgilenmekteydim. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde ve özel bir anaokulunda psikolog olarak çalıştım. Saadet Öğretmen Uluslararası Çocuk İstismarı Müdahale Derneği’nde Zonguldak Rehabilitasyon Koordinatörüyüm ve gönüllü psikolog olarak görev yapmaktayım. Üniversitede seçtiğim dersler doğrultusunda satış pazarlama üzerine eğitim aldım. Marka yönetimi, kariyer gelişimi, müşteri memnuniyeti, gelişim ve geliştirilebilir marka imajı hakkında kendimi geliştirdim.
Bir danışmandan ötesi sağduyusu ve öngörüleri bana ışık tutuyor. Ne zaman ulaşmak istesem en kısa sürede geri bildirim almam çok önemli
c.....
Bazı insanlar bazı meslekler için yaratılmış gibidir. Melis hanım da öyle bence. Bir yıla yakın süredir nasıl olduğunu anlamadığım şekilde usul usul bir dönüşüm yaşadım ve bu yaşadığım diğer hiçbir sürece benzemiyordu. Bir nevi insanın kendini bulma yolculuğu diyebiliriz. Yolculuk her zaman kolay oluyor diyemem ancak güvenli, dönüştürücü ve destekleyici olduğunu garanti edebilirim. İyi ki...
bu...u
Pandemi öncesinde başlayıp, pandemiden sonra fazlalaşan baş dönmesi, titreme ve özellikle çarpıntı şikayetlerim vardı.Tek başıma kapının önüne çıkamayacak durumdaydım. Nöroloji,kalp damar, kbb gibi birçok doktora başvurdum, tahlillerden sonra psikolojik yardım almam söylendi. Melis hanımla görüşmelerim başlamış oldu. Beni sabırla dinleyip, çarpıntıyı önleyici nefes egzersizi ve kademe kademe izlediğimiz yol,verdiği cesaret ve tabii ki benim de iyileşme isteğimle şu anda çarpıntı ve baş dönmelerim azaldı.Gün aşırı mesafeleri uzatarak yürüyüşlerimi yapıyorum. 5.seans bitti ve artık tek başıma çarşıya inebiliyorum. Melis hanımın verdiği cesaretle korkularımın çoğunu aştım. Daha iyi olmak için görüşlerinden yararlanmaya aralıklı olarak devam edeceğim.
Melis hanımla 2 yıldır birlikteyiz ve tek diyebileceğim şey iyi ki… çok farklı zamanlarda çok farklı alanlarda beni geliştirdiğini değiştirdiğini yol gösterdiğini hissediyorum . Bocaladığım bir çok kaosun içinden sayesinde çıktım diyebilirim . Bir çok konuda kendini çok geliştirmiş bir insan , iyi ki var hep var olsun :)
ö.....
Inanilmaz enerjik biri Melis hanim . Randevum bittiginde kendimi iyi hissettim ve dusunmem gerek seyler oldugunu fark ettim . Simdilik surecim oldukca ilerliyor .
s...
Melis Hanım’ı sosyal medya üzerinden ve arkadaşlarım tavsiyesiyle tanıdım ve randevu oluşturdum. Farkındalığımı artırmak ve kendi içimde çözemediğim problemleri bir uzman aracılığıyla destek alarak çözmek istedim. Sürecimiz çok güzel ilerledi kendisi çok tatlı sempatik ve güler yüzlü. Her konuyu açıkça konuşabileceğim ve güven duyduğum bir uzman. Çevreme tavsiye ederim ve ediyorum da.
Melis hanımla ilk karşılaştığım da o kadar kötü bir haldeydim ki yoğun bir anksiyete içinde kendimi karanlıklar da kaybetmiştim terapiye güvenmiyo ama sihirli bi değnekle düzelmeyi bekliyordum. Melis hanım bu sürecimi çok güzel yönetti bütün ön yargılarımdan kurtuldum terapiden çıktığımda hafiflemiş anksiyetesi hafiflemiş sakin ve farkındalıklarla dolu biriydim. Beni kendime döndürdü depresif halimi kaygılarımı hepsini inkar etsede sihirli bi değnekle aldı götürdü artık bi terapiden çok daha fazlası benim için, ne kadar yazsam da Melis hanımı anlatmayı bitiremem onu çok seviyorum iyi ki var iyi ki böyle bir yolda onunla karşılaşmışım. Hayatıma dokunuşunuza o kadar minnettarım kiii :) sihirli değneğinizi hiç kaybetmeyin o sizin içinizde :)
e....)
Daha öncesinde kızım için başka bir psikologla görüşme sağlamıştık. Orada hep böyle kitap üzerinden farklı şeylerle yüzeysel olarak hizmet aldık. Yine aynısı mı olacak diye daha sonrasında kararsız kaldık. Kendisi ile telefonla konuştuk yumuşak ses tonuyla bizi cezbetti ve tanımak istedik. Gittiğimizde çok güler yüzlü, samimi ve halktan birisi olarak biri karşıladı. Kızım ergenlik döneminde bu süreçte kızımı ikna etmeye çalışıyorken deneme amaçlı görüşmelere başlayalım dedik şu anda devam ediyoruz. Çocuğumun okulla, öğretmenleriyle ilgili problemimiz vardı. Öğretmenlerine geri cevap vermesi, arkadaşlarına asileşmesi gibi durumlarımız vardı. Bir arkadaşını hedef alıyordu kanka oluyor diğerleriyle olmuyordu hepsini zamanla düzeltti. Odasını toplaması, paylaşımlarına kadar yardımcı oldu. Kızımın erkek arkadaşı olduğunu Melis Hanım'dan duydum. Anne olarak nasıl tepki vereceğimi söyledi. Kendisinden bilgi almak için görüştüğümüzde hatalı olduğum kısımları söyleyerek neler yapabileceğimi söylüyor. Paslaşarak çocuğumu düzeltmeye çalışıyoruz. Hedefime ulaşamadığım noktada benim sağ kolum olmuş olacak, çocuğuma derman olacak gibi düşünüyoruz. Melis Hanım iyi ki varmış inşallah bir yere gitmez. İyi ki yolumuz kesişmiş. Çocuklarla iletişimi gerçekten çok farklı. Anlatırken olumsuz durumları da anlatıyor. Kızım kırılır diye söylemezken kendisinin söylediğini tepki verdiğini, ağladığını ve 2 gün sonra yanlış olduğunu kızım anlamış oluyor. Diyorum nasıl oluyor kendisi hayatın gerçekleri olacak zamanla alışacağını söylüyor. İlk başladığımızda öğretmenleriyle çok takışıp tartışıyordu şimdi öğretmen öğrenci ilişkisini sayesinde biraz daha çözdük oraları aştık.
e....)
Melis Hanım'dan çok çok memnunuz. Kızım için görüşme sağlamıştık. Kızımda çok büyük değişiklikler gördük. Sayesinde hayatımızda güzel şeyler gelişti. Kendisi ile hemen hemen 5-6 ay her hafta görüşme sağladık. Son zamanlarımızda emdr'den sonra 2-3 haftaya çıkardık. Kızımda bende seanslarımızı iple çekiyoruz. Melis Hanım'ın yaklaşımı, ilgisi, alakası gerçekten mükemmel. Tamamiyle olumlu anlamda değişimler oldu. İlk gittiğimiz gün ile şu anki anı kıyasladığımız zaman çok çok büyük fark var arada. İyi ki kendisini tanıdık iyi ki ailemize girdi.
b....)
Kızım kendisinin danışanı. Yaklaşık olarak 1 yıl 3 aydır birlikteler ve kızımda inanılmaz derecede olumlu gelişmeler oldu. Melis Hanım'dan çok memnunuz. Kendisi çok ilgili bir uzman. 7 gün 24 saat her türlü isteğimize her daim karşılık bulduk. Kızımda kendisini çok seviyor ve çok güzel iletişim kurdular. Daha farkındalığı arttı ve yol katederken bazı davranışlarımızın doğru bazı davranışlarımızın hatalı olduğunu gözlemlememize çok yardımcı oldu. Ebeveyn olarak doğru şekilde yönlendirdi. Geçen yıl yıpranmış olan bağımız bu yıl yerli yerine oturdu.
Melis Ağartan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Ağartan, Psikoloji. Size Melis Ağartan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Melis Ağartan adresi nerede?Melis Ağartan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Mah. Tulumba Sk. No: 1 Daire : 33 Kat:5 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Ağartan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melis Ağartan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melis Ağartan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Ağartan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melis Ağartan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Ağartan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melis Ağartan hakkında ne düşünüyor?Toplam 88 hasta / danışan, Melis Ağartan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melis Ağartan hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Ağartan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Zonguldak Aile İçi İletişim Sorunları
Zonguldak Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Zonguldak Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Zonguldak Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Zonguldak Davranış Bozuklukları