Dental Anestezi +11 daha fazla
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
ti...
Melis hanım çok çok iyi bir diş hekimi, ayrıca çocuklar ile iletişimi de harika. Kızımda herhangi bir korkuya sebep olmadan dolgu, flor vb tedavileri uyguladılar. İyi çalışmalar diliyorum.
ö.....
Oğlumun diş tedavisini 4 yıldır Melis doktorumuz yapıyor. Yaklaşımı, konuşmaları ve güler yüzü oğlumla olan iletişiminde güven bağı kurmasını sağladı. Dişi ağrıdığında “anne beni doktoruma götürün” diye, kendisi söylemesi ve o dişçi koltuğuna, korkusuzca severek oturması bence büyük başarıdır. Önerdiğim arkadaşlarım da çocuklarını güvenle götürebiliyorlar. İyi ki sizi tanıdık Herkese tavsiye ederim
a....k
Oğlumun dişlerinde çürük vardı. Melis hanım ve asistanı, bizi zamanında muayeneye aldı, rahatlatıcı açıklamalarda bulundu.oğlumun diş tedavisinde çok yakın ve profesyonel yaklaşım gösterdiler. Diş tedavisi çok rahat geçti.
Çocukların dilinden anlamaları, sıkmayan zorlamayan tedavi süreci için teşekkür ederiz
is...r
istanbuldaki 4 merkezi gezdikten sonra sadece Melis hanım için izmire geldik ve tek cümle ile özetlersek kendisi işinin ehli çok profesyonel bir diş hekimi, çocuklara yaklaşımı çok şevkatli ve gerçekten işini severek yapıyor. 5 yaşındaki kızımızın 6 dişinin kanal tedavisi ve kron kaplama işlemini harika bir şekilde ve hiçbir ağrı sızı hissettirmeden tamamladı Melis Hanım. Kızımız yapılan işlemi hatırlamıyor. Kendisine çok teşekkür ederiz. Bizim gibi endişeli aileler için kesinlikle süper bir diş hekimi. Küçük çocuklu aileler endişe etmeden gönül eahatlığıyla kendisine tedavi için gelebilir
a....s
Doktor hanımın ilgi, alakasi ve hassasiyeti cok iyidi.Tedavi ve tedavi sonrasi detayli bilgilendirmesi bizi memnun etti.Ekip ark. ayrica tessekkur ederim.Diş problemi olan herkeze tavsiye ederim.
k....a
Bir çok doktora gitmiştik çocuğumuzun koltukta işlemlerinin olamayacağını söylediler genel anestezi yapılacaktı Melis Hanıma gittik yaklaşımınla, güler yüzünle oğlumun güvenini kazandı ve bütün işlemlerimizi koltukta yaptık kendisine çok teşekkür ediyorum iyi ki tanımışız
öz...e
Beş buçuk yaşında oğlumun diş tedavisi için tanıştık. Diş çekimi, kanal tedavisi ve bir çok dolgu işlemi sedasyon ile tek seferde yapıldı. Bu yaşta bu kadar işlem stres sebebi. Fakat süreci çok rahat atlattık. Melis hanım ve muhattap olduğum tüm çalışanlar ilgili ve güler yüzle karşıladı. Telefonla iletişimde de çok yardımcı olundu ilgi ve hizmetlerinden dolayı teşekkürler
Dr. Dt. Melis Daraoğlu Gürel
Her şey planlandığı gibi ilerledi, sağlıklı olmasına çok sevindim. Çok teşekkürler
de...
Oğlumun ağrıyan dişi için kanal tedavisi yaptırdık. Sabrı ve korkutmadan yaptığı tedavi için kendisine çok teşekkür ederiz.
nu...
Çocuklarımın ilk diş dolgusunu Dt.Melis hanım gerceklestirdi.Çocuklarim çok memnun kaldılar,biraz korku vardı gitmeden önce ama Melis hanımın yaklaşımı ve açıklamaları sayesinde hiç korkmuyorlar artik teşekkür ederiz.
Dr. Dt. Melis Daraoğlu Gürel
Özellikle küçük çocuklarda diş hekimi fobisi oluşmaması adına ilk muayene çok önemlidir. Bu süreci mutlulukla tamamlamanıza sevindim. Çok teşekkür ederim
Kızım kanal tedavi işlemi gördü, doktorumuz Melis hanım iki seans içerisinde süreci sıkıntısız bir şekilde atlatmamızı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Dr. Dt. Melis Daraoğlu Gürel
Çocukların tedavi sürecini atlatmaları beni de çok mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim
Melis Daraoğlu Gürel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Daraoğlu Gürel, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Melis Daraoğlu Gürel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Sedasyon, Çocuk Diş Tedavisi, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Süt Dişi Çekimi, Dental X-Ray, Çocuklarda Yer Tutucular, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi.
Melis Daraoğlu Gürel adresi nerede?Melis Daraoğlu Gürel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 30 ağustos mahallesi, 4. Cadde, no.29/D egekent/2 İzmir
- Bostanlı mahallesi, Cemal Gürsel caddesi, no.107, kat.2 daire 4 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Daraoğlu Gürel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Daraoğlu Gürel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Daraoğlu Gürel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Daraoğlu Gürel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melis Daraoğlu Gürel hangi dilleri konuşuyor?Melis Daraoğlu Gürel ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Melis Daraoğlu Gürel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Daraoğlu Gürel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melis Daraoğlu Gürel hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Melis Daraoğlu Gürel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)