Uzm. Dr. Melis Dülgeroğlu
Çukurambar 24, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Melis Dülgeroğlu, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı - Uzmanlık alanından mezun olmuştur. Daha önce: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nde de hizmet vermiştir.

Konum: Uzm. Dr. Melis Dülgeroğlu Randevu

Melis Hanım ile geçmeyen bel ağrılarım ve eş zamanlı gelişen karaciğer hastalığım esnasında tanıştım.. Bütün şikayetlerimi titizlikle dinleyerek, hiç bir detayı atlamadan beni yönlendirdi. Kendisi sayesinde sağlığıma kavuştum.. Hastasını dikkatle dinleyen, sağlık hikayesinin her detayını öğrenerek bütüncül bir yaklaşım ile tedavi öneren bir doktordur. Son derece geniş tıp bilgisi ile şikayetlerinizi çok yönlü olarak değerlendirir ve uygun önerilerde, yönlendirmelerde bulunur. İlgili ve sıcak yaklaşımı ile kendinizi çok güvende hissedersiniz.. İçtenlikle tavsiye edebileceğim son derece güvenilir bir doktordur. Kendinizi ona gözü kapalı teslim edebilirsiniz..

Konum: Uzm. Dr. Melis Dülgeroğlu Randevu

Migren ve fibromiyalji şikayetlerim için Melis hanıma gittim. Öncelikle güler yüzü ve içten yaklaşımı ile rahatlatıyor. Detaylı bilgilendirme ve tedavi protokolü ile şikayetlerimden kurtuldum. Her zaman güvenerek gidebileceğim bir doktorum oldu.