Uzm Psk Melis Gökçer kendi özel danışmanlık merkezinde Psikolog olarak hizmet vermektedir. Kendisi Uludağ Üniversitesi sosyoloji ,sonrasında psikoloji bölümü, İtalyada Universita Degli Studi di Torino'da psikoloji bölümü ve Haliç Üniversitesi Uygulamalı Klinik Psikoloji bölümlerinde eğitim görmüştür. Hocamız mesleğini severek yürütmekte olup, çalışmalarını da burada sürdürmektedr.

melis gökçer muayenehanesi

Aile Danışmanlığı +28 daha fazla

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Benton Görsel Bellek Testi

Konum: melis gökçer muayenehanesi Diğer

Sanırım yaşadığım birbiri ardına tezatlaşmış duygularımın, anlamlandıramadığım düşüncelerimi farklı bir açıdan görmeme, sebep sonuç ilişkilerini idrak etmemde çok yardımcı olmuştur Melis hanım. Uzun vadeli değişiklikler görecek kadar kendime akran denetimi yapamadım ama daha iyiye gittğimi düşünüyorum. Melis hanım anlayışlı, empatisi yüksek ve bir o kadar gerçekçi bir piskolog olduğunu söylemek isterim

Konum: Melis Gökçer Muayenehanesi Normal Randevu

Melis Hanımın karşısında sadece olduğunuz gibi olun düşüncelerinizi duygularınızı rahatlıkla anlatın, gerisi Melis hanımda.Hiç bir zaman yargılamayan eleştirmeyen sadece ne hissettiğinizi anlamaya çalışan ve bunun için yardımcı olan biri var. Terapiye başlayalı 3 sene oldu ve bu yolda sadece kelimeleriyle bir insanın hayatı davranışları duruşu nasıl değişir gerçekten bunu kendinizde görmenizi sağlıyor. Hayatımda bir M.Ö ve M.S oldu. Ve benim ne kadar güçlü olduğumu içimde var olmak istediğim beni ortaya çıkarttı son dokunuşu yaptı.

Ö

Melis Hanım ile ilk tanışmam bir arkadaşımın referansıyla oldu. İlk başladığım zamanlarda kendi benliğimi unutmuş, insanlar için hayatımı yaşıyordum. Kendisiyle yaklaşık 10 seanslık bir geçmişimiz var. Hepsinde bana farklı bilgiler paylaşıp fazlasıyla destekçim oluyor. Bugün eğer ki ben tekrardan dimdik durabiliyor ve kendimi hatırlıyorsam hepsi onun sayesindedir. Gün geçtikçe daha da iyileşiyorum. Bana bir uzmandan daha çok arkadaş gibi yaklaşım da bulunuyor. İyi ki onu tanımışım, iyi ki yollarımız kesişmiş.
Etrafımdaki birçok kişiye de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, edeceğim.
Sevgilerle…

T

Kötü bir depresyondaydım bunalım atlatıyordum babam bunu fark etti ve ne yapsak diye düşündü. Babam araştırıp Melis Hanım'a ulaştı. İlk başta tedirgindim gitmeye çekinmiştim ama ilk randevudan çok memnun kaldım. İyi ki gitmişim. Yaklaşık 3 senedir terapi alıyorum her terapiden sonra üzerimden ağır bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Melis Hanım gerçekten branşında çok iyi çevremdeki insanlara da mutlaka tavsiye ediyorum.

Konum: melis gökçer muayenehanesi Psikoloji Randevusu

yaklaşık bir yıldır melis hanıma gidiyorum her randevum oldugunda kosa koşa gitmek istiyorum bana kendimi bulmama okadar yardım ettiki ilk seaslar sürekli ağlıyordum melis hanim tek kelimeyle harika ailemizin doktoru oldu önce kızıma sonra bana ne diyebilirimki anlatmak yetmez yasamak gerekir iyiki varsın melis hanim sizi cokkkk seviyorum

T
Konum: Melis Gökçer Muayenehanesi Normal Randevu

Melis abla ile 2 yıldır tanışıyorum onun sayesinde bir çok şeyi atlattım üstesinden geldim çok mutluyum her randevuyu iple çekiyorum

Konum: Melis Gökçer Muayenehanesi Normal Randevu

Konuya hakimiyeti, iş tecrübesi ile birlikte işine sevgisini son derece hissettiğimiz bir seans oldu. Seans sırasında aynı dili konuştuğumuzu hissetmek verilen örnekler ve örneklemlerle bu hissin pekişmesi beni en çok etkileyen kısmı oldu görüşmemizin. Hiç bir başarı tesadüf değildir, emeklerinizin her zaman karşılık bulması dileğimle. Teşekkür ederiz.

C
Konum: Melis Gökçer Muayenehanesi Normal Randevu

Melis hanım ile ilk kez kızım 2 yaşındayken memeden ayrılma sürecinde yaşadığımız zorluklara destek almak için gittim. Sadece kızımı değil beni, ailemizi ve ilişki dinamiğimizi anlamaya çalışarak başladı ve tüm hikayemizi dinledi. Hem bütünsel yaklaşımı hem de kilit noktaları hemen fark edip, not edip mutlaka ziyaret etmesi gerçekten çok rahatlattı beni. Anlaşıldığımı hissettim, kızımı daha iyi anladım. Hem kendi hem de onun ihtiyaçlarını gözeterek ona nasıl yaklaşacağımı öğrendim. O yıl birkaç kez bir araya geldik ve her defasında hafiflemiş ve ne yapacağımı bilerek yanından ayrıldım. Seanslarda asla zamanla ilgili baskı hissetmedim, zaten saate baktırmıyor hiç. :)
Hassas dönemlerin tamamında hep onun sesine ve yönlendirmesine başvurdum, 2,5 yaşta tuvalet süreci ve kardeş haberi, bu yıl Ağustos ayında da yine kardeş sonrası yaşadığımız sıkıntılar ve okula alışma süreçlerinde yanına koştum.
Bu hafta bağ odaklı ebeveynlerin zorlandığı konulardan biri olan sınır çizme ve positif disiplin konularında tekrar kapısını çalacağım.

Mümkün olduğunca düzenli devam edip çocuklarımla ilgili hem değerlendirme almayı hem de danışmayı planlıyorum. Kendisine zaten tavsiye üzerine gitmiştim, ben de çevreme tavsiye ediyorum. Kendisine sevgilerimi iletiyorum buradan da.

Konum: Randevu Online Terapi

melis hanım’a maalesef yaklaşık 6 aydır gidiyorum maalesef dememin sebebi onu yıllar önce tanımayı çok isterdim en azından hayatımdan bu kadar zaman kaybetmemiş olurdum.melis hanım buyuyememis ve olgunlaşmamış karakterimi bu kadar kısa sürede büyüttü ve beni özgüvenli ve mutlu bir insan haline getirdi kendisine minnettarım yaklaşım tarzı,konuşma tarzı danışani çok iyi analiz edişi beni çok etkiledi kendisine çok teşekkür ediyorum bana kendimi değerli hissettirdiği için.gözü kapalı güveniyorum ve ihtiyacı olan herkese siddetle tavsiye ediyorum

Konum: Melis Gökçer Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi

'Yaşamadan ölmem' mottoma ektiği tohumlar yeşerdi,filiz verdi..kocaman bir ağaç olması için beni yüreklendiren,benim için en az benim kadar heyecanlanan,onca psikiyatrist ve terapist maceramdan sonra kendimi güvende hissettiğim Melis'im.Terapi sırasında bazen tüylerimi diken diken eden,bazen saatlerce kendimi sorgulamami sağlayan,kendime olan inancım düştüğünde beni toparlayanım..o ofisten zafer naralarıyla çıkacağım gün yakın..ve senin sesinin de(naranin)en az benim kadar yüksek olacağından o kadar eminim ki...