Deneyimsel Oyun Terapisi
House-Tree-Person Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Lief Gelişim
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Lief Gelişim
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Ön Görüşme
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
e....u
Psikolog Melis hanım ile 2 yılı geçen bir sürede otizm ve dikkat dağınıklığı üzerine uzmanlığı,güler yüzü,ilgisi,detaylı cevapları ile çok güzel bir yol kat ettik.kendisine emekleri için çok minnettarim
p...
Psk. Melis Gökkaya Elibol ile yaklaşık 1 senedir çalışıyoruz. Kendisine devam ettiğimiz Özel Eğitim Kurumu vasıtası ile ulaştık. DEHB teşhisi dahilinde desteğe ihtiyacımız vardı. Melis Hanım, konusunda çok başarılı ve kendini sürekli geliştiriyor. Çocuklarla iletişimi çok güçlü. Hedef odaklı çalışıyor. Kendisi sayesinde oğlumda oldukça ilerleme kaydettik. Bir anne olarak gönül rahatlığı ile Melis Hanım'la çalışmanızı öneririm.
el...a
Melis hanıma 7 yaşındaki kuzenimi deprem korkusu ve tırnak yeme alışkanlığı nedeniyle götürdüm. Yaptığı terapilerle çocuğumuzdaki sıkıntıları kısa sürede geriletti ve çözdü. Melis hanımın ofisi, çocuklar için hazırladığı oyun ve etkinlik alanları çok özenle hazırlanmış. Görüşmelerimize giderken çok istekli gittik hiç bir zaman zorluk yaşamadık. Çocuğun ortamı ve Melis hanımın profesyonel yaklaşımını sevmesi bunda büyük etken oldu. Eğitimlerini ve uzmanlığını çok iyi bir şekilde kullandığını düşünüyorum. Biz çok memnun kaldık. Hatta çocuğumuz oyun terapilerine devam etmek istedi. Her çocuğa katacağı güzel bir şey olduğunu düşündüğüm Lief i ve Melis hanımı gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
ha...y
Melis hanıma oğlumun gelişimini takip edebilmek için başvurmuştuk. Oğlum 15 aylıkken önce gelişim değerlendirme testi yaptık. Gelişimi normal çıktı ama ben evde desteklemekte zorlanıyordum. Çünkü telefon kullandırmak istemiyordum ama evde ne yaptıracağımı da bilmiyordum. Melis hanım tüm gelişim basamakları için oğlumun seviyesine göre bize haftalık ev ödevleri verdi. Videolar çekip attık ve hızlı dönüşler aldık. Yaklaşık 1 sene böyle devam ettik. Şu an oğlum 2.5 yaşında. Hala telefon kullandırmıyoruz. Gelişim değerlendirmesini yılda 1 yapmaya karar verdik. Destekleri için çok memnunum
g...
Melis Hanım'a Kızım için başvurdum. Sınır çizebilme ve akran zorbalığı ile ilgili çalıştık. Görüşmeden çok memnun kaldım, Melis Hanım çok özenli ve yaptığı işin hakkını veren birisi. Kliniği de en ince detayına kadar düşünülmüş, özenli bir yerdi.
s...
Melis hocam alanında çok başarılı son derece güleryüzlü ve samimi işini profesyonel yapan çözüm odaklı bir psikologtur. Oğlumla gittiğim oyun terapisinden son derece memnun ayrıldım. Etkisi ve süreci gözlemlenebilirdi. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
e...
Asperger Sendromu teşhisi olan kızımızın oyun terapisi alması için 5 ay önce Melis Hanım'a başvurduk, İlk tanışma seansımızın sonrasında kendisinin önerisiyle sosyal beceri eğitimini sonraki döneme bırakıp hazır yaşı da uygunken oyun terapisi almasına karar vererek yolumuzu biraz değiştirdik. Bizim açımızdan süreç güzel ilerliyor, terapinin olumlu geri dönüşleri gelmeye başladı hatta kızım kendini anlatmayı o kadar sevdi ki seans sonrasında oyun odasından ayırmakta zorluk çekiyoruz, hep orada kalmak istiyor. Duygularını daha net ayırt etmeye ve ifade edebilmeye başladı, ayrıca özellikle okulda akranları tarafından aralarına alınması -kabul görmesi- yavaş yavaş artıyor. Melis Hanım'la çalışmaya başlamadan önce oyun terapisinin ne olduğu hakkında pek bir fikrim yoktu ancak şimdi özellikle dürtüselliği yüksek, yapı olarak endişeli veya özgüven problemi yaşayan, sosyal becerileri zayıf ya da büyük bir travma yaşamış çocuklar için oyun yaşları geçmeden mutlaka alınması gerekli diye düşünüyoruz.
ö...
Melis Hanım'a tavsiye ile ulaştık. Gitmemizin sebebi ise otizm tanısı olan oğlumuz için etkileşim temelli oyun desteği almaktı. Seanslara ben de girdim ve Melis Hanım bize oyun oynamayı öğretti. Oğlumun dünyasına dahil olabilmek onunla ortak dikkat kurabilmek çok güzeldi. Çevreme de güvenerek tavsiye ediyorum.
d...
Bir arkadaş tavsiyesi üzerine Melis Hanım'la çalışmaya başladık. 4.5 yaşında ki oğlumun özel sebeplerden dolayı oyun terapisi alması gerekiyordu. Melis Hanım bu konuda bize yardımcı oluyor. Oğlumla iletişim konusunda çok başarılı. O yüzden herkese tavsiye edebilirim.
i...
8 yaşındaki çocuğumuzun Asperger sendromu teşhisi var, Eşim Melis Hanım'a internetten ulaştı, gittik görüştük. 5-6 aydır çocuğumuzla seanslar gerçekleştiriyor, gözle görülür gelişmeler oluyor çocuğumuzda, biz memnunuz, çocukla da çok iyi anlaşıyor. Tavsiye ederim.
Melis Gökkaya Elibol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Gökkaya Elibol, Psikoloji. Size Melis Gökkaya Elibol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Otizm Değerlendirme Ölçeği, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Melis Gökkaya Elibol adresi nerede?Melis Gökkaya Elibol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mah. 1594/9 Sk. No:87/L İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Gökkaya Elibol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melis Gökkaya Elibol uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melis Gökkaya Elibol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Gökkaya Elibol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melis Gökkaya Elibol hangi dilleri konuşuyor?Melis Gökkaya Elibol ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Melis Gökkaya Elibol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Gökkaya Elibol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melis Gökkaya Elibol hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Melis Gökkaya Elibol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melis Gökkaya Elibol hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Gökkaya Elibol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar