Kısa süreli çözüm odaklı terapi, dinamik psikoterapi temel ve ileri düzey eğitimi, rasyonel duygucu davranışçı terapi eğitimi ve sınav kaygısıyla çalışma eğitimini tamamlamıştır.
Ekinoba Mah Mustafa Kemal Bulvarı Hazal Sitesi 7/2 C Blok Kat:3 D:26, Büyükçekmece, İstanbul
İstanbul
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Psikoterapi Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Psikodinamik Psikoterapi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psikoterapi Merkezi
Uzmanımıza internet üzerinden ulaştım. İyi ki de kendisini tercih etmişim, çok memnun kaldım. Gerçekten danışanı iyi dinleyen ve iyi gözlemleyen bir psikolog. Dönemsel bir sıkıntıdan geçiyordum, bu sebeple bir arayışa girmiştim. Güler yüzlü ve pozitif enerjili biri. Beni anladığını gerçekten hissettim ve kısa vadede sonuç aldığımdan ötürü çok mutluyum. Kesinlikle kendisini tavsiye ediyorum.
Melis Hanıma internet araştırmalarım sonucunda ulaştım. Yoğun kaygı sebebiyle başvurdum ve şu anda 5 aydır devam ediyorum. Melis Hanım ile bu süre içinde yaşadığım yoğun kaygılar üzerinde çalışıyoruz. Hangi durumların kaygılarımı tetiklediğini, nelerin sebep olduğunu ve nasıl aşabileceğimi birlikte inceliyoruz. Bu 5 aylık süreçte yaşadığım değişiklikleri fark ediyorum ve sürecin faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle kendisiyle terapiye devam ediyorum. Melis Hanım'da en beğendiğim özelliklerden bazıları son derece kibar ve anlayışlı olması, karşısındakini gerçekten dinleyerek her soruna farklı açılardan yaklaşarak faydalı olmasıdır. Böylece kaygılarımın altındaki sebepleri bulabiliyoruz ve konuştuğumuz konularda herhangi bir belirsizlik bırakmıyor. Bu özelliklerini çok takdir ediyorum. Melis Hanım'ı çevreme kesinlikle tavsiye ederim hatta birkaç arkadaşıma da şu ana kadar bahsettim bile. Onunla çalışmaktan çok memnunum ve umarım daha da olumlu ilerlemeler kaydedeceğim.
Melis Hanıma tanıdığım sayesinde ulaştım. Zorluk yaşadığım bir dönemdeydim ve bu dönemin beni yıprattığını fark edince yardım almaya karar verdim. 1 yıldır devam ediyorum kendisine. Artık çok daha kendimin farkında olduğum bir dönemdeyim ve çok memnunum Melis Hanım'dan. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum herkese. Kendisi çok profesyonel. Her seans anlaşıldığımı, görüldüğümü hissettiriyor.
a....ş
Melis hanıma kaygı nedeniyle danışmak istemiştim. Yaklaşık 3 aydır devam eden sürecimizde yaygın kaygı bozukluğumu daha iyi anlamamda, kontrol edebilmemde ve stresimi yönetebilmemde çok yardımcı oldu. Kendisi gizliliğe önem veren, kapsayıcı, işini seven biri. Sürecim çok rahat ilerliyor. Kendisine emekleri için teşekkür ederim.
d....a
Yaşadığım yoğun endişeler, uykusuzluk sonucu melis hanımdan randevu aldım. Melis hanım sorunlarıma adım adım yaklaştı. Bu süreçte kendimi iyi hissetmeye ve hayattan daha çok keyif almaya başladım. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.
e....y
Melis hanıma tavsiye üzerine gittim. İlk psikolog görüşmem olduğu için kaygılarım vardı ancak gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Kendimi aşırı öfkeli stresli biri olarak görüyordum ancak bunun seanslar sayesinde zamanla azaldığını fark ettim. Kendimi daha iyi tanıyorum. Destek almak isteyen herkese memnuniyetle öneririm.
d.....
Melis hanımla tedaviye bir süredir devam ediyorum. İletişimi çok iyi kendimi çok rahat hissediyorum. Ön yargıyla gelmeme rağmen bunu hızlı yendim ve tedavimin olumlu yönde ilerlediğini günlük hayatımda hissetmeye başladım
e....t
Ergenlik dönemindeki kızım melis hanımdan terapi almaya başladı. Kendisi çok iyi bir dinleyici iletişimi harika kızım kendisini çok seviyor. Zor dönemleri aşmaya başladığımızı hissediyorum.
Sürekli geleceğe dair kaygı duyuyordum. Araştırmalarım sonucunda Melis Hanım'la görüşme sağladım. Görüşmelerimin bana iyi geldiğini düşünüyorum. Hayata daha pozitif bakıyorum, daha az endişe duyuyorum. 6 aydır kendisinden danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Melis Hanım gayet iyi bir uzman. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
y.....
Melis Hanım'la araştırma üzerine görüşme sağladım. 3 ay boyunca danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra daha pozitif düşünüyorum. Büyük problemler sonucunda görüşme sağlamamıştım ama günlük hayatın getirmiş olduğu stres, ekonomik durumlar hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Melis Hanım genç, pozitif, çözüm odaklı bir uzman. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum. Kendisini diğer danışanlara tavsiye ediyorum.
Melis Göksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Göksu, Psikoloji. Size Melis Göksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Melis Göksu adresi nerede?Melis Göksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekinoba Mah Mustafa Kemal Bulvarı Hazal Sitesi 7/2 C Blok Kat:3 D:26 İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Göksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Göksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Göksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Göksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melis Göksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Göksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Göksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melis Göksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Melis Göksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melis Göksu hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Göksu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu