Özgürlük Meydanı Kartaltepe Mh. Belediye Hekimi Sk. No. 4/7 BAKIRKÖY / İSTANBUL, İstanbul
e....a
O kadar muhteşem bir insan ki aradığınız tecrübe bilgi dolu anlayışlı gerçekten yaklaşımı herşeyle tam aranılan birisi
Hayatım o kadar karışık güvensizlik korku stres endişe belki cozulemiyecek sorunlarla doluydu ki ama hocam ön yargı dahi olmadan beynimde dağınık bitkin odayı öyle güzel topladı ki şuan mutluluk göz yaşları dökmek çok güzel evet hayata yeni başladım diyebilirim .Allah ondan razı olsun
Melis hanımın güleryüzü, empati yeteneği ve işine bağlılıyla ile yaptığımız seanslar gerçekten çok verimli geçti. İşiniz severek yapıp size şifa olabileceği daha ilk seanstan kendini hissettiriyor. Seanslardan çıktığımda kendimi hafiflemiş hissettim. İyi ki Melis hanımla tanışmışım diyorum.Yolu hep açık olsun.
d.....
Melis Hanımın terapi süresi boyunca etkili bir şekilde dinlemesi,konuşması ve çözüm yolları sunması en önemlisi insanın duygularını incitmeden farkındalık sağlaması ve insanın rahatlamasına iyiki gelmişim demesini sağlıyor.iyiki görüşmüşüm diyebiliyorum.
c&...a
İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde evdeki sınav stresi.Onlien eğitim alan üniversiteli gençlerimin yoğun temposu ve bu durumun düzensiz bir yaşam şekline dönüşmesi, belirsizlik ve eve kapanma sonucunda ortaya çıkan kaygı probleminden dolayı ..Psikoloğum Melis hanım ile iletişime geçtim. Güler yüzü ve pozitif yaklaşımıyla bana güven verdi .Tavsiyeleri ve desteğinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim..Daha emin adımlarla yola devam ediyorum. Kendisine Başarılar diliyorum...
as...p
Daha önce bir kaç kez olumsuz psikolog deneyimi yaşayıp umutsuzluğa kapıldığım anda danıştım kendisine. Biraz umutsuz gitmiştim ama psikologlarla ilgili tekrar umutlu olmamı sagladı. Melis Hanım, beni kendime getirip yolumu çok güzel aydınlattı. Eger hayatla ilgili olumsuz düşünceleriniz varsa, gelecekten umutsuz, huzursuz iseniz (tıpkı kendisine ilk danismaya gitmiş halim gibi) şiddetle Melis Hanımı tavsiye ediyorum. Kendisine sonsuz teşekkürler.
z....d
Covid, işsizlik, ailevi problemler v.s. sebebiyle uzun zamandır psikolojik olarak çok yıpranmış hissediyordum. Melis Hanımla yaptığımız seanslar sayesinde hem kendimi cok iyi hissettim hem de verdigi tavsiyeler sayesinde hissettigim çıkmaz durumdan kolaylıkla kurtulup hayatıma yeni bir başlangıç yaptım. Kendisi alanında gayet başarılı, güleryüzlü,detayları asla kaçırmayan ve empati duygusu çok yüksektir. Melis Hanima hayatımda yarattığı büyük değisim, fikir ve görüşlerinden dolayı çok teşekkür ederim.
sn...a
Evlenmeden önce Melis hocayla 2-3 kez evlilik kaygısıyla ilgili görüşmemiz oldu. O kadar ilgili ve faydalı oldu ki anlatamam.. iyi ki diyorum ve herkese tavsiye ediyorum
öz...r
Bende panik atak vardı psk.melis guleç.danişmanlık aldım panık atak hakında cok iyi bir seyans aldım cok faydasını gordum hayatımda buyuk değişiklikler ve yeni başlangıclar yaptım.
fe...
Çok başarılı, saygılı, anlayışlı.Görüşmeleri güven verdi, büyük çekincelerim vardı ama kendisiyle görüştükten sonra kendimi daha rahat hissettim. Daha rahat oldum, sorunlarımla daha kolay başa çıkma yöntemlerini öğrendim.Melis Hanım sayesinde sorunlarımve sıkıntılarımla nasıl başa çıkabileceğim hakkında daha özverili oldum burdan tekrar teşekkür ediyorum
Melis Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Güleç, Psikoloji. Size Melis Güleç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Online Danışmanlık, Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Melis Güleç adresi nerede?Melis Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özgürlük Meydanı Kartaltepe Mh. Belediye Hekimi Sk. No. 4/7 BAKIRKÖY / İSTANBUL İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Güleç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Güleç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Güleç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Melis Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Güleç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melis Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Melis Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu