Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +17 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Psk. Dan. Melis Mazmanoğlu

Psikolojik Danışman Melis Mazmanoğlu. 1993 Hatay/Antakya doğumludur.
Burslu olarak bitirdiği Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü Girne American University de tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca birçok gönüllü projelerde yer almış, Türk PDR Derneğinin Türkiye geneli tüm kongrelerine katılıp gönüllü atölyeler düzenlemiştir. 2016 yılından bu yana bir Özel Eğitim Kurumunda Psikolojik Danışmanlık Hizmeti vermektedir.
2017 yılında Uludağ Üniversitesi'nde Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlamıştır.
2017 yılında Resim Yorumlama eğitimi almıştır.
2018 yılında Doç. Dr. Itır Tarı Cömert'ten Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi almıştır.
2023 yılında Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından ı. düzey EMDR eğitimini tamamlamıştır.
2017 yılından bu yana profesyonel olarak depresyon, kaygı bozuklukları, öz güven problemleri, öfke kontrol problemleri, romantik ilişki problemleri, iletişim problemleri, motivasyon, sınav kaygısı problemleri üzerine EMDR terapisi, Kısa süreli çözüm odaklı terapi ekolleri ve Aile Danışmanlığı ile yetişkinlerle psikoterapi sürecini yürütmeye devam etmekdedir.

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Melis hanım, hiç farketmediğim duyguları gün yüzüne çıkarması ile ufak çaplı bir şok yaşasam da kendimle ilgili büyük farkındalıklar oluşturması ve tedavi sürecinin bu kadar çabuk sonuçlar doğurması beklentimin dışındaydı. Kendisini birçok arkadaşıma tavsiye ettiğim bir uzman.
İyi ki karşılaşmışız

O
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Melis hocayı sosyal medya sayesinde tanıdım ve terapinin ilk gununden son gunune kadar hayatıma pozitif etkisi olmustur sıradan yonlendırmeler ile degıl yasananlarım dogruluklarını anlamlandırmanıza yardımcı oluyor samimi ve pozıtıf bır danısman

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Danışanını tüm şartlarıyla anlayan ve sorunlarını çözen bir danışman. Kendisi ile bu seansları gerçekleştirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.