Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Psk. Dan. Melis Mazmanoğlu
Burslu olarak bitirdiği Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü Girne American University de tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca birçok gönüllü projelerde yer almış, Türk PDR Derneğinin Türkiye geneli tüm kongrelerine katılıp gönüllü atölyeler düzenlemiştir. 2016 yılından bu yana bir Özel Eğitim Kurumunda Psikolojik Danışmanlık Hizmeti vermektedir.
2017 yılında Uludağ Üniversitesi'nde Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlamıştır.
2017 yılında Resim Yorumlama eğitimi almıştır.
2018 yılında Doç. Dr. Itır Tarı Cömert'ten Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi almıştır.
2023 yılında Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından ı. düzey EMDR eğitimini tamamlamıştır.
2017 yılından bu yana profesyonel olarak depresyon, kaygı bozuklukları, öz güven problemleri, öfke kontrol problemleri, romantik ilişki problemleri, iletişim problemleri, motivasyon, sınav kaygısı problemleri üzerine EMDR terapisi, Kısa süreli çözüm odaklı terapi ekolleri ve Aile Danışmanlığı ile yetişkinlerle psikoterapi sürecini yürütmeye devam etmekdedir.
Melis hanım, hiç farketmediğim duyguları gün yüzüne çıkarması ile ufak çaplı bir şok yaşasam da kendimle ilgili büyük farkındalıklar oluşturması ve tedavi sürecinin bu kadar çabuk sonuçlar doğurması beklentimin dışındaydı. Kendisini birçok arkadaşıma tavsiye ettiğim bir uzman.
İyi ki karşılaşmışız
o.....
Melis hocayı sosyal medya sayesinde tanıdım ve terapinin ilk gununden son gunune kadar hayatıma pozitif etkisi olmustur sıradan yonlendırmeler ile degıl yasananlarım dogruluklarını anlamlandırmanıza yardımcı oluyor samimi ve pozıtıf bır danısman
Danışanını tüm şartlarıyla anlayan ve sorunlarını çözen bir danışman. Kendisi ile bu seansları gerçekleştirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Melis Mazmanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Mazmanoğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Melis Mazmanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, EMDR Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Melis Mazmanoğlu adresi nerede?Melis Mazmanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Urla İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Mazmanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Mazmanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Mazmanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Mazmanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melis Mazmanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Mazmanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Mazmanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melis Mazmanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Melis Mazmanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melis Mazmanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Mazmanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.