Ben Klinik Psikolog Melis Mutlu. 2015 yılında burslu girdiğim Kadir Has Üniversitesi Psikoloji bölümünü 2019 yılında yüksek onur derecesi ile tamamladım. Lisans eğitimimin ardından 2020 yılında Hollanda'da bulunan Erasmus University Rotterdam'da Klinik Psikoloji yüksek lisans programına başlayıp 2021 yılında bu programı “Gender Identity and Mood Fluctuations: A Qualitative Study” tez konusu ile başarıyla tamamladım. Bu program dahilinde Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünde dersler aldım. Eğitimim süresince birçok psikolojik danışmanlık merkezi, anaokulu ve huzurevinde staj yapma ve deneyim kazanma imkanı buldum. Staj programlarına devam ederken aynı zamanda çeşitli psikoloji laboratuvarlarında akademik olarak da kendimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Melis Mutlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Melis Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Mutlu, Psikoloji.
Melis Mutlu adresi nerede?Melis Mutlu adresini belirtmedi. Melis Mutlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Melis Mutlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Mutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Mutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Melis Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Mutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Mutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.