Sertifikalar ve Seminerler:
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi (Psikoaktif Terapi Merkezi), 2016
-Çocuk Değerlendirme Paketi (Ankara Gelisim Tarama Envanteri, Peabody Resim Kelime Tanıma Testi, Resim Çizme Testleri, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Cümle Tamamlama Testi (Beier), Duygudurum Ölçekleri) - Türk Psikologlar Derneği, 2016
- CAT (Hera Psikolojik Danışmanlık), 2021
- Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, 2021
- Çocuk Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları Uygulayıcı Eğitimi- İzmir Psikoloji Enstitüsü, 2021
- Travma, Çocuklar ve Oyun - Mita Psikoloji, 2021
- Oyun Terapileri Sempozyumu - Oyun Terapileri Enstitüsü, 2021
- Çocuk Gelişimi Eğitimi – (Prof. Dr. Selçuk Şirin), 2022
- Çocuk ve Ergenlerde Kullanılan 20 Terapi Tekniği - İzmir Psikoloji Enstitüsü, 2022
- Çocuk Psikopatolojisi 2 - Mehmet Teber, 2022
- Oyun Terapisinde Sık Kullanılan Çocuk Kitapları - Mehmet Teber, 2022
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Tümünü gösterHizmetler
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı no:80 kat:1 daire:4 Güneş apartmanı, İzmir
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
İzmir Psikoloji Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
İzmir Psikoloji Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
se...r
Hayatımıza güzel bir dokunuş yarattı kendisi
Kızımla nasıl iletişim kurabileceğimi anlamamı sağlamaya devam ediyor
be...l
3 yasımdaki kızımın okula başlama sürecinde zorluk yaşadığımız için danıştık kemdisine. Çok kısa sürede sonuç aldık. Kendisinin ilgisi ve iletişimi çok güzeldi. Önerdiği kitaplar ve oyun teknikleri gerçekten çok işimize yaradı. Hiç bilmediğim bi pencere açıldı sayesinde. Çok teşekkür ederim.
ç.....
Çocuğumun bezi bırakma sürecinde ebeveynlik danışmanlığı aldım. Sayesinde çok kolayca atlattık süreci.
se...z
Melis Hanımın ilgisi ve güler yüzü çocuklarımın ilk randevumuzdan itibaren kendisine güven duymasını ve yabancılık cekmemesini sağlamıştır.
Kendisi ile hic bir tereddüt altinda kalmadan keyifle terapilerini sürdürmektedirler
Melis hanimin ilgisi anlayisi samimiyeti her randevuyu iple cekmelerinin sebebidir
Melis hanima zor iki cocugun annesi olarak ikisininde yolunda yürümeme yardimci hatta yoldaş oldugu icin cok teşekkür ederim
Samimiyetin ve profosyonelligin bu kadar iyi harmanlandigi baska birini bulamazdim sanirim
Yaptiklariniz ve yapacaklariniz icn teşekkür ederim
Arkadaşımın tavsiyesi ile çocuğumun kaygı problemleri için kendisine gitmiştim. Kendisi bizi samimiyetle karşıladı, çok memnun kaldık ailecek. Hala görüşmelerimiz devam ediyor, çocuğumun yaşadığı sıkıntıları çözmek için kesinlikle doğru bir adım atmışız.
e....d
Oğlumun ergenlik sıkıntıları vardı, bir dönem bununla alakalı kendisinden destek aldık ve kendisi sayesinde de bu problemimizi halettik, şuan için hiç bir sıkıntımız yok. Seans aldığımız süreçte oğlumun eskiden kaçarak gidip sonrasında rahat bir şekilde seanslara gitmesi bu süreçte beni de çok rahatlattı, çok memnun kaldık, seans sürecimiz bitti.
Melis Hanım'a internetten ulaştım. 2 yaşındaki oğlum için kendisine başvurdum. İşinde uzman ve güleryüzlü yaklaşımıyla herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir pedagog
Bir arkadaşım tavsiye etmişti.Evdeki ailevi sorunlarımdan dolayı başvurdum.Melis hanımla sürecimiz çok güzel geçti. Melis hanımla en beğendiğim özellikler ilk başta bizi çok samimi karşılaması ve oğlumla sanki aile bireyimizmiş gibi davranışı çok iyiydi.Tabiki kesinlikle tavsiye ederim
6 yaşındaki kızımın babasıyla yaşadığı iletişim problemleri ve kuralcı tutumları nedeniyle kendisine başvurmuştuk. Çok ilgili ve güleryüzlü bir psikolog. Geri bildirim açısından da oldukça başarılı. Pek çok şeyi fark etmemizi sağladı. Dürüst ve açık bir iletişim kurduğu için kendisine güvendik. Tavsiye ediyorum.
İkinci çocuğumuzun haberini vermemizde ve kızımızın kardeşini kabullenmesinde oldukça faydalı oldu. Güler yüzlü ve arkadaşça yaklaşımı ise oldukça yapıcıydı. Ayrıca oyun terapisini problemin başından hissedebilen tüm velilere öneririz... Teşekkürler Melis Hanım
Melis Oluk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Oluk, Psikoloji. Size Melis Oluk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Melis Oluk adresi nerede?Melis Oluk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı no:80 kat:1 daire:4 Güneş apartmanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Oluk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Oluk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Oluk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Oluk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melis Oluk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Oluk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Oluk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melis Oluk hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Melis Oluk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melis Oluk hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Oluk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar