2017 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden (İngilizce) mezun oldum. Lisans eğitimimin ardından kısa bir süre disleksi merkezinde çocuklarla çalıştım. 2018 yılında Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı’na başladım ve Bilişsel Davranışçı Psikoterapi (BDT) yaklaşımı ile süpervizyon sürecimi tamamladım.
Eğitimlerim süresince ve sonrasında Üstün Zekalılar Eğitim Merkezi, Doktor Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Özel Dipol Aile Danışma Merkezi gibi kurumlarda staj yapma fırsatı buldum. Ayrıca, WÇZÖ-4 (Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği), Çocuk Değerlendirme Testleri ve Deneyimsel Oyun Terapisi sertifikalarına sahibim.
Çalışma Alanlarım:
• Anksiyete Bozuklukları
• Depresyon
• Sosyal Fobi
• Yeme Bozuklukları
• Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB)
• Panik Bozukluk
WISC-4 Zeka Testi
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
a....ö
Melis hanımla yaklaşık 2 aydır seanslarımıza devam ediyoruz. Anlattığım olaylara karşı bakış açımı değiştirip farklı noktalara odaklanmam gerektiğini ve aynı yerden takılıp kalmaman konusunda ufkumu genişletti. Güler yüzü, enerjisi, en önemlisi empati yeteneği bile sizi gülümseten şeyler arasında.
f.....
Öncelikle psikoterapi süreci gözümü korkutan bir süreçti. Ancak ilk seans Melis hanımın sakinliği ve anlayışı beni fazlasıyla rahatlattı. 4. seansımızı yapmış olsak da bu kadar sürede bana sağladığı farklı bakış açıları hayatımı kolaylaştırmaya başladı bile
Melis hanımla 1 yıl önce, büyük kayıplar yaşamam sonrası ortaya çıkan depresyon ve anksiyete sorunlarım sonrasında bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık. Dibin dibindeyim, artık buradan çıkış yok diye düşünürken Melis Hanım yaklaşımı ve bilgisiyle beni çekip çıkardı oradan. Artık hayatın içindeki zorluklarla nasıl başa çıkabileceğimi, onları nasıl yöneteceğimi kendisi sayesinde çok iyi biliyorum. Benden başka bir ben yaratıp beni tekrar hayata bağladığı için Melis Hanıma minnettarım. Kendisiyle terapi için tereddüt etmeden görüşmenizi tavsiye ediyorum.
ha...a
Çok sevdiğim birisini kaybettikten sonra sürekli içimde bir boşluk hissiyle yaşıyordum. Terapiye ilk başladığımda bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyordum. Melis Hanım sayesinde duygularımı anladım ve onları kabul ettim. Artık bu kayıpla birlikte nasıl yaşanır biliyorum.
Harika bir psikolog! İlk görüşmeden itibaren kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Sizi dinleyen, anlayan ve gerçekten önemseyen bir profesyonel. Gözlem yeteneği, empatisi ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde kendimle ilgili farkındalığım arttı ve hayatıma yeni bir bakış açısı kazandırdı. Kendisini tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
s....o
Melis hanımla yollarımız çok kötü olduğum bir dönemimde kesişti. Bir kaç kötü psikolog deneyimi yaşadıktan sonra denk geldim kendisine. İletişimi ve yaklaşımı bana çok iyi geldi. Her seansta daha çok kendimi fark etmemi sağladı. Yaklaşık 10 seans görüştük kendisiyle ve şuan kendimi çok çok iyi hissediyorum. Kendisini iyi ki tanımışım.
as...
Öncelikle uzun zamandır araştırıyordum referans üzerine Melis Hanım ile yollarımız kesişti tanıştığımızdan bu yana iyi ki diyorum her seansımda kendimi çok özel, güzel ve kuş gibi hissediyorum özenli ve titizlikle çalışması ile kendisine hayran bıraktırıyor ayrıca çokta disiplinli özen ve ilgi için İzmir de kesinlikle gidilmeli
ö....a
Tek çocugum olan kızımı okumak için gurbete gönderdiğimde tanıştık Melis Hanımla…
Sakin ve huzurlu tavrıyla öyle iyi geldiki bana… Yaşadığım üzüntü ve Hüznü çok tatlı bir gurur duygusuna dönüştürdü kendisi,
İyi ki yollarımız kesişmiş
Melis Öztürkçe Yıldızhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Öztürkçe Yıldızhan, Psikoloji. Size Melis Öztürkçe Yıldızhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, WISC-4 Zeka Testi, Online Terapi, Normal Randevu.
Melis Öztürkçe Yıldızhan adresi nerede?Melis Öztürkçe Yıldızhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı Mah. Cemal Gürsel Cad. No:512 Kat:1 Daire:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Öztürkçe Yıldızhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melis Öztürkçe Yıldızhan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melis Öztürkçe Yıldızhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Öztürkçe Yıldızhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melis Öztürkçe Yıldızhan hangi dilleri konuşuyor?Melis Öztürkçe Yıldızhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melis Öztürkçe Yıldızhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Öztürkçe Yıldızhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melis Öztürkçe Yıldızhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Melis Öztürkçe Yıldızhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melis Öztürkçe Yıldızhan hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Öztürkçe Yıldızhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar