Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Filial Terapi
Gessell Gelişim Testi
Çocuk Gelişim Testi
b....
Öğretmenimizden memnunum. Çocuğum için oyun terapisi konusunda kendisndne destek aldık. Terapi sonrasnda gayet güzel bir şejkilde gelişim gösterdi. Herhanig bir sıkıntı yaşaamdım. Kendiisnin çalışmalarından memnun kaldık. Çocuğumun dikkat dağınıklılığı vardı kendisinin uyguladı terapileren sonra dikkat dağnıklığı ortadan kalktı. Melis Hanım konuya hakim bir şekilde terapilerini uyguladı. Kendisinin çalışmaları sonuç odaklıydı.
s....
Melis Hanım'la oğlum için görüşme sağladım ve gayet memnun kaldım. Kendisi ilgili, güler yüzlü, işini severek yapan bir insan. 10 seans görüşme sağladık. Seanslardan sonra beklediğim ölçüde değişim gördüm. Melis Hanım'ı tavsiye ederim.
b....
Melis Hanım'dan oğlum için oyun terapisi almıştım. Kendisinin ilgisinden, yönlendirmesinden memnun kaldım. 5 seans terapi aldık. Oyunda arkadaşlarıyla etkileşimde biraz daha hırçın davranıyordu seanslardan sonra daha aza indirgendi. Biraz daha anlatmaya başladı. Melis Hanım sempatik, anlayışlı, iyi bir dinleyici.
b...
Melis hanıma tavsiye üzerine oğlum için gitmiştim . oğlumda okul kaygısı vardı okula gitmek istemiyordu oyun terapisi seansları aldık ve çok memnun kaldım. Oğlumun olumsuz davranışları azaldı guler yüzlü ilgili ve başarılı bir uzman teşekkürler tavsiye ediyorum
Melis Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Yıldırım, Çocuk Gelişimi. Size Melis Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, EMDR Terapi, Gessell Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Filial Terapi.
Melis Yıldırım adresi nerede?Melis Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Vatan Caddesi No:14 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melis Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melis Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melis Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Melis Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melis Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Melis Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.