Lisans eğitimimi Kadir Has Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümü'nde onur derecesiyle
tamamladım. Yüksek lisans eğitimime İstanbul Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji
programında tez aşamasında devam etmekteyim. Lisans eğitimim sırasında özel eğitim ve
rehabilitasyon merkezinde, uluslararası bir şirket olan İSS'te İnsan Kaynakları departmanında
ve Medical Park Hastanesi'nde gönüllü stajlar gerçekleştirdim. Mezuniyetimin ardından özel
eğitim ve rehabilitasyon merkezinde 8 ay süreyle tam zamanlı psikolog olarak görev aldım.
Yüksek lisans dönemimde ise özel bir psikolojik danışmanlık merkezinde ve İstanbul
Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi bölümünde stajlarımı tamamladım.
Yüksek lisans eğitimim sırasında Şema Terapi ve Bilişsel Davranışçı Terapi ekollerinden
süpervizyon aldım ve bu süreçlere hâlâ devam etmekteyim. Ek olarak, Kadın Öz Savunma
Derneğinde, eşitlik elçisi olarak toplumsal cinsiyet eşitsizliğiyle mücadele etmek adına çeşitli
çalışmalar yapmaktayım, LÖSEV ve Tohum Otizm dernekleri üyelerine aktif olarak eğitimler
vermekteyim ve ÇAGEV işbirliğiyle “Sanatla iyileşiyoruz" projesinde gönüllü psikoloğum.
Eğitim ve Sertifikalar:
• Çocuk ve Ergen Psikoterapisinde Psikanalitik Yaklaşımlar (Dr. Erdoğan Çalak, 8
Hafta)
• Sanat Psikoterapileri Temel Düzey Eğitim (teorik&pratik&süpervizyon) ÇAGEV
• Kısa süreli çözüm odaklı terapi Dr. Nevin Dölek
• Çocuk ve Ergenlerde BDT Uygulamaları Eğitimi (Dr. Nevin Dölek, 18 saat)
• Kriz, Travma, Yas ve Ölüm Psikoterapisi Eğitimi (Dr. Nevin Dölek, 16 saat)
• Aktarım Odaklı Psikoterapi (96 saat, Prof. Dr. Doğan Şahin)
• Nöropsikolojik Testler TPD (Doç. Dr. Elvin Doğutepe)
• Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi (45 saat, Prof. Dr. Doğan Şahin)
• ADDT & BDT Ön Uygulayıcı Eğitimi (120 saat, uygulama ve süpervizyon dahil,
Rasyonel Psikoloji Enstitüsü, Doç. Dr. Murat Artıran)
• 8 Kredili American Psychological Association (APA) Onaylı Belgeli Eğitim (RDDT &
BDT Esasları, Depresyon Tedavisi, Anksiyete Tedavisi, OKB Tedavisi) (Rasyonel
Psikoloji Enstitüsü)
• Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) - TPD (Dr. Songül Bozkurt, Dr.
Nursen Oral)
• Objektif Testler (Cattell 2-A, Cattell 3-A, Gessel Testi, Good Enough Testi, Peabody
Resim Kelime Eşleştirme Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Frostig
Gelişimsel-Görsel Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Ankara Gelişim Tarama
Envanteri, Porteus Labirent Testi, Burdon Dikkat Testi, Bender Gestalt)
• Oyun Terapisi (İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi,
48 saat - Dr. Özge Öner)
Şu anda eğitimlerime devam etmekteyim. Bireysel psikoterapi çalışmalarımda Aktarım
Odaklı Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi ekollerinden
yararlanmaktayım. Çalışma alanlarım arasında duygusal, davranışsal ve bilişsel sorunlar; içsel
çatışmalar; kişiler arası problemler; kaygı bozuklukları; depresyon; kriz; travma; yas ve
iletişim problemleri yer almaktadır.
Mesleki Üyelikler:
• Türk Psikologlar Derneği
- Yas (Matem)
- Travma
- Kişilik Bozuklukları
- Depresyon
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Avni Akyol Blv. Loca A Blok D:30 / A30, Başakşehir, İstanbul 34538
- Sigortası olan hastalar
Dinamik Psikoterapiler
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Testler
Peta Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Sanat Terapisi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
Peta Psikoloji
Melisa Hanım alanına son derece hakim, tüm kapsayıcılığıyla, empati becerisiyle, teknik hakimiyetiyle süreç boyunca danışanının yanında olan bir psikoterapist. Başından beri bu kadar yargısız ve samimiyetle dinlemeseydi en derin korkularımı ve yaşantılarımı açıklıkla paylaşamayabilirdim. Bana sağladığı güvenli alan her şeyi çok kolaylaştırdı. İşine duyduğu tutkuya hayranlık duyuyorum ve hayatıma kattıklarına minnettarım…
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
b....ş
Bunalım ve depresyon için tavsiye üzerine başvurdum. 8-9 seans gittim. Olumlu sonuçlar aldım, sürecim bitti. Melisa Hanım çok rahatlatıcı ve destek verici bir uzman. Sorunları kendisine anlatırken çekinmiyorum. Söylediği cümleler danışana iyi geliyor, sıcakkanlı, samimi birisi. İyi yön gösteriyor, durumları idare ediyor. Ben memnun kaldım kendisinden.
Melisa Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Çiçek, Psikoloji. Size Melisa Çiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Melisa Çiçek adresi nerede?Melisa Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Avni Akyol Blv. Loca A Blok D:30 / A30 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melisa Çiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melisa Çiçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Çiçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melisa Çiçek hangi dilleri konuşuyor?Melisa Çiçek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Çiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melisa Çiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melisa Çiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Melisa Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Çiçek hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Çiçek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.