üzerinde oldu. Bu merakımı mikro olarak incelemeyi tercih ettiğim için mesleğimi insanı tanımak üzerine seçtim. Bu yüzden fizyoterapistlik mesleği bana insanın doğasını öğrenmeyi ve bunu yaşam ile ilişkilendirmemi sağladı. İlgi alanlarım felsefe -özellikle uzak doğu felsefesi-, psikoloji, nörobilim ve bütüncül terapi alanlarıdır. Bu alanlarda araştırmalar ve okumalar yapıp ulaşabildiğim eğitimlere katılmaktayım.
Randevu +59 daha fazla
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
öm...u
Ayaklarımı sürüyerek gelmediğim tek yer, boyun ve omuz ağrılarımdan dolayı geldiğim bu yere deneme seansi adı altında başlayıp 3 aylık bir periyoda girdik. Seansları aydan aya azaltarak devam ettik. ( şikayetlerim ilk iki haftada bitmişti ) Bedenimizi nasıl kullanacağımızı öğreten seansların ardından kendimi zinde ve enerji dolu hisettim. Artık yataktan kalkarken ağrılarımla uyanmıyorum.
fa...
Üç yıldır benim yaşam kalitemi düşürüp beni mutsuz eden sağ ayak bilek, tarak, aşık kemiği ağrıları ile başedemez olmuştum. Yürümem normal dışı ve aksama vardı. Bir çok kez bir çok uzman hekime gittim ancak bir türlü sonuç alamıyordum. Ağrı kesiciler, kas gevşeticileri beni daha da mutsuz ediyordu. Melisa hanım ile görüştüm bunu aşabileceğimizi söyledi bir dizi nasıl bir yol izlememiz gerektiğini konusunda testler yaptı ve bir tedavi süreci başlattık. Hafta da üç gün düzenli seanslara gittim ve Melisa hanımın sabırla ayağıma yaptığı masajlardan ayağımı rahat kullanabilmem için yaptırdığı hareketlerden sonra kısa zamanda güzel sonuçlar aldık birlikte her seans bitimi benim için çok olumluydu .Seanslar öncesi hiç beklemedim birlikte sabırla çalıştık. Tüm ayağıma yayılan hatta kaval kemiğine kadar çıkan ağrılarım beni terk etti . Çok rahatladım ağrısız yürüyorum artık aksamadan üstelik.
Bir yıla yakın süren bel ağrımı Reiki ile birlikte 4 seans da sıfıra indi. Yürümekte bile zorluk çekerken iki hafta sonunda spor yapabilecek konuma geldim. Haftada iki olarak çalıştık. Ağrım sıfıra indikten sonra da bel kuvvetlendirme egzersizlerine devam ettik. Ne zaman ağrılarım olsa geldiğim tek adres.
Annemin diz protez ameliyatı sürecinden sonra Melisa Hanım'la yollarımız kesişti. Ameliyattan sonraki ağrılı sürecimizden sonra uyguladığı çeşitli tedavilerle ağrılarını dindirdi. Yürüyüşünü düzeltti. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Evde hizmet vermesi bizim için çok büyük rahatlık oldu.Annem artık çok daha rahat yürüyor,ağrılarından geriye eser kalmadı. Çok güleryüzlü ve herşeyi tek tek açıkladı.
s...
Bel tutulması ve migren şikayetlerim nedeniyle yakınlarım tarafından Melisa Hanım'a yönlendirildim. Yürümekte güçlük çekerek gittiğim ilk seanstan çıkar çıkmaz çok daha rahat hareket etmeye başladım. Migren tedavisini de kesinlikle tavsiye ediyorum. İki seans migren tedavisinden sonra dahi ağrılarım büyük ölçüde azaldı.
Boyun ve sırt ağrıları yaşadığım için Melisa’yla iletişime geçtim.6 7 ay kadar seansa devam ettik. Çevremdeki herkese tavsiye ederim. Ağrılarım büyük oranda geçti. Beraber egzersizler yaptık boynum rahatladı. İki günde bir kas gevşetici kullanıyordum. Tedaviden sonra ilaç kullanmamaya başladım. Ağrım olursa egzersizlerle geçmesini sağlıyorum.
c.....
Boynumla ilgili sağlık sorunu yaşayınca kendisine ulaştım. Şu an yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz ve çok iyi bir ilerleme kaydettiğimi fiziksel olarak görüyorum. Postür bozukluklarım günden güne iyileşiyor. Bir çok ödevim var ve bunları evde yapıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Melisa Hanım işinde çok bilgili, deneyimli ve yenilikçi bir uzman.
Melisa Hanım ile geçirdiğim motor kazası sonucunda çalıştım. Köprücük kemiğim kırılmıştı. 1 buçuk aylık askı tedavim bittikten sonra fizik tedaviye başladık. Kendisi çok samimi ve ilgili. Tedavi süreci ile ilgili planlamayı en başta konuştuk. Aksilik olmadan da ilerledik. Şimdi kolumu eskisi gibi kullanabiliyorum.
Melisa Hanım süreç boyunca destekledi, güler yüzle ilgilendi.
Melisa Değirmenci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Değirmenci, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Melisa Değirmenci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Melisa Değirmenci adresi nerede?Melisa Değirmenci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çırkan Mahallesi, Öziçi Sokak No:9/1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Değirmenci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melisa Değirmenci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melisa Değirmenci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Değirmenci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melisa Değirmenci hangi dilleri konuşuyor?Melisa Değirmenci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Değirmenci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Değirmenci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melisa Değirmenci hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Melisa Değirmenci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Değirmenci hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Değirmenci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.