İzmir Ekonomi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden 2018 yılında mezun oldu. Lisans yıllarında İzmir Buca Seyfi Demirsoy Hastanesinde psikiyatri servisinde, Marmara Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalında staj yaptı. Çocuk testleri eğitimlerini aldı. İstanbul Psikoloji Enstitüsünden WISC-R uygulayıcı sertifikası aldı. Mezun olduktan sonra kısa bir süre Doktor Özlem Özcan Psikiyatri Kliniğinde çalıştı. 2018 yılında Istanbul Esenyurt Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansına başladı. Yüksek Lisans sırasında gerekli süpervizyon uygulamalarını başarılı şekilde gerçekleştirdi. Aynı yıl içerisinde İstanbul Özel Aile Hastanesi psikiyatri polikliniğinde stajını tamamladı. 2019 Yılında Yüksek Lisansını bitirdi. 2020 yılında vajinismus üzerine bir eğitim aldı. 2020 yılında MMPI uygulayıcı sertifikası eğitimine katıldı ve tamamladı. Şu anda ise sahip olduğu donanımla danışanlarına hizmet vermekte.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Makaleler

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Daha ilk seans olmasına rağmen, çok iyi geldi. Seans sonrası kendimi çok hafiflemiş hissettim. Melisa hanımın verdiği güven duygusu ve profesyonelce yaklaşımı gerçekten işinde ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. İyi ki Melisa hanımla seansa başladım ve bundan sonra da desteğe ihtiyacım olduğunda iletişimde kalacağım tatlış bir psikolog kendisi :)

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uyku sorunlarım vardı ilk görüşmede bile sorunlarımı çözebildik. Melisa Hanım içtenliği hemde güleryüzüyle kesinlikle çok iyi bir psikolok.

K

Ben anlattım Melisa Hanım dinledi, çok sempatik ve neşeli birisi.Seans sürecinde hep neşeliydi. Seanslardan sonra üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissettim.Sorunlarımı kafaya takmamaya başladım,eskisine göre daha huzurluyum.Sıradan bir şeymis gibi geliyor sorunlar artık.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çok sıcak kanlı ve profösyoneldi. Anksiyete ve panik atak nedeni ile gitmiştim. Şu an 3 aydır hiç bir panik atak yaşamadım. Görüşmelere devam etmekteyim. Böyle bir psikoloğum olduğu için çok şanslıyım.

T
Konum: Psikoloji Randevusu

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine gittim. İşimi kaybettiğim için depresyondaydım,özgüvenimi yitirmiştim.Kendisinden psikolojik olarak yoğun destek aldım.İş görüşmelerine daha özgüvenle gittim.İdealimdeki işide kısa sürede buldum.İnsani kişiliği sorunlara eğilmesi destek olması insanları rahatlatan konuşmalari tam anlamıyla mükemmeldi.Kendisinden çok memnunum ,Kendisi her zaman tavsiye edebileceğim bir uzmandır. Kendisine bu köşe aracılığyla teşekkür ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Melisa Hanım tamda ihtiyacım olan bir anda karşıma çıktı. İçinde bulunduğum sıkıntılı duruma dışarıdan bakıp çözmem konusunda bana destek oldu. Güler yüzü ve pozitif bakış açısı ile her seans bitiminde bana o enerjiyi aktardı adeta. Yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm seanslar sırasında ama değişmeyen tek şey her seanstan daha mutlu ve iyi hissederek çıkmam oldu.

Bana gerçekten çok yardımcı oldu.Melisa Hanım'ı sosyal medya üzerinden gördüm.Ben biraz depresyonda gibiydim.Hem verdiği örnekler hem kendini benim yerime koyup konuşması benim için çok iyiydi.Empati yaptı, çok daha kolay bir şekilde iletişim sağladık. Samimi buldum, problemimi daha çabuk çözmemi sağladı.Çok samimi buldum, hiç yabancılık çekmedim. Biraz çekiniyordum açıkçası ama çok yakın davrandı Melisa Hanım. Ben de daha rahat konuşup her şeyimi anlatabildim.Danışmak isteyenlere tavsiye ederim kendisini.

Kaygı bozukluğu ve anksiyete problemiyle alakalı gitmiştim Melisa Hanım'a. O da sağolsun güzel şekilde psikoterapi yaptı ve çok faydalı bir şekilde yardımcı oldu bana.Bir takım panik atak krizleri yaşıyordum, bunlar artık yaşanmıyor. İyiye gitmiş durumda. Daha barışık, bir şeyleri kabullenmiş şekilde yoluma devam ediyorum. İnsan içine çıkamıyordum, şu an rahatlıkla dışarı çıkabiliyorum.Daha iyiyim .Sağolsun bana çok faydalı oldu. İşinde uzman olması ve anlayışlı olması çok önemliydi.Karşımda beni yargılayan bir insan değil, beni anlayan bir insan gördüm.Şu an kontrol seansı olarak da görüşmelerimize devam ediyoruz.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Melisa Hanımla karşılaşmam sosyal medya üzerinden oldu. Randevu almak istedim ve hemen yardımcı oldu. Büyük bir depresyonum vardı, biten bir ilişkinin arkasından resmen yas tutuyordum ama artık çok daha iyiyim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Farkındalığım çok arttı sayesinde. Çok iyi geldi. Seanslar çok akıcı gerçekten. Her şey için teşekkür ediyorum kendisine. Gönül rahatlığıyla da yakınlarıma tavsiye edeceğim.

P

Doğumdan sonra lohusalık döneminde kendisinden destek aldım ve gerçekten çok faydasını gördüm. Kendime geldim. O dönem yeni anneler için çok zor bir dönem,çok iyi geldi bana. Bence böyle bir dönemde yani lohusalık döneminde herkes destek almalı.Kendisi ilgili, bilgilerinden çok faydalandım. Her daim yanımda oldu,çok faydasını gördüm. Gerek telefon, gerek görüntülü online olarak ciddi destekler verdi.Çok ilgili ve çok yardımcı olması güzeldi.Ben çocuğum için de gitmiştim farklı bir yere ama orada çok verim alamadım.Çünkü sadece o an gittiğimde benimle ilgilendi, sonrasında aramadı.Melisa Hanım'ın her zaman dönüş sağlaması güzeldi, en önemlisi takip etti sürekli.Görüşmelerimiz bitmesine rağmen hala arayıp sorar.Çocuğumla ilgili doktor konusunda da yardımcı olup yönlendirme sağladı.Yine kendisinden destek aldım.