Deneyimsel Oyun Terapisi
Psikolina Danışmanlık Merkezi
Bir üniversite öğrencisi olarak Melisa hanım ile görüşmelere başladık gerek hayatımda gerekse sınav dönemindeki stresimi ve kaygımı anlamlandırmamda çok yardımcı oldu . Hayatıma daha anlamı ve farkındalığı yüksek bir bakış
açısıyla bakabiliyorum artık.
na...z
Kurumsal bir firmada çalışan beyaz yaka personelim. Melisa hanım kurumsal tecrübesi olan aynı zamanda insan kaynakları fonksiyonlarını bilen bir psikoterapist. bu yüzden mi bilmiyorum ama stresimi ve yaşadıklarımı çok iyi anladı. geçirdiğimizz 3 ayın sonunda vermeye cesaret edemediğim kararları veren kendinden emin güven alanından cıkan biri oldum. o kadar yansıdıki bana eşim çocuğum çevrem fark etti. mobbing konusunda kesinlikle görüşülmesi gereken bir psikolog.
sa...t
Anksiyatem vardı geçti Allah razı olsun. Kendisiyle 10 seans gerçekleştirdik yardımcı oldu.
e....s
Daha ilk seanstan bile kendinizdeki etkiyi hissettirecek soruları , konuları analiz ederek çözümlememi sağladı , ödevlerim olsun seans içinde ki kullandığımız meteryaller olsun uzun sürecek sandığım uğruna 3 psikolog değiştirdiğim sürecimi şaşırtıcı bi sürede tamamladım .ağlayarak girdiğim seanslarıma atık hem gülerek girip hemde gülerek çıktığımda arkamı dönüp bakınca iyi
Ki diyebilmeme sebep olan psikologtur kendisi
Melisa Erdinç Bektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Erdinç Bektaş, Psikoloji. Size Melisa Erdinç Bektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Online Terapi, Yetişkin Terapisi, Normal Randevu, Deneyimsel Oyun Terapisi.
Melisa Erdinç Bektaş adresi nerede?Melisa Erdinç Bektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Erdinç Bektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melisa Erdinç Bektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melisa Erdinç Bektaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Erdinç Bektaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melisa Erdinç Bektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Erdinç Bektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melisa Erdinç Bektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melisa Erdinç Bektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Melisa Erdinç Bektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.