ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Nefa Psikoloji
Merdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:163/13 Can Apartmanı, Kadıköy, İstanbul
Psk. Melisa Karagül
İçerenköy Mahallesi Üsküdar-İçerenköy yolu caddesi no:10/9 kat:8 Vip Plaza, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Nefa Psikoloji
Akademik hayatı boyunca hastanelerde, Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinde stajlarını tamamladı. Lisans hayatında Suça Sürüklenen Çocuklara Umut Olma Projesini geliştirdi ve bitirme tezini Özel Gereksinimli Çocuklar hakkında yazdı.
Yüksek Lisansta asıl olarak bağımlılıklar üzerine çalışmaya başladı. İnternet, Oyun, Madde Bağımlılığı gibi önemli bağımlılıklar üzerine araştırmalar yaptı.
Çeşitli kliniklerde hem online hem yüz yüze danışan görmeye başlamıştır. Aile, çift, ergen ve yetişkinlerle birlikte çalışmıştır ve çalışmaya devam etmektedir. EMDR, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi gibi belli başlı terapi ekollerinin eğitimlerini tamamlamıştır ve uygulamaktadır. Tek bir ekole bağlı kalmaktansa birden fazla ekolü birleştirerek danışanlarıyla çalışmaya devam etmektedir.
Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Bender-Gestalt Algı Testi, Porteus Labirentleri, Montreal Bilişsel Değerlendirme Testi (MoCA), Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), SCL-90 R Psikolojik Belirti Testi, Mini Mental Test uygulayıcısıdır.
e....a
Son dönemlerde yaşadığım kaygı sorunlarım için görüşme istemiştim. Melisa hanım inanılmaz rahatlattı, ilaç kullanmama gerek kalmadan sorunumu çözeceğimize eminim. Sonraki randevuda görüşmek üzere sevgiler.
Melisa Hanım'ı psikolog bir arkadaşım önermişti, sadece 5 haftada beni çok iyi tanıdı, şu an geçirdiğim zor süreci Melisa Hanım sayesinde gerçekten iyi hissederek atlatıyorum.
se...
Travmalarım için başvurdum 8 aydır geliyorum sürecimiz hala devam ediyor ilk başlarda çok kaygılıydım travmalarımla ilgili fakat gelmeye devam ettikçe kaygılarım azaldı şuanda kendimi çok iyi hissediyorum beni çok iyi dinliyor seanslarımız devam ediyor
Melisa Hanım’la ili aya yakındır çalışıyoruz. Az bir süre olmasına rağmen kendime çok daha iyi hissediyorum. Kendisiyle tanıştığım ve çalıştığım için mutluyum.
e....b
Çok mutsuz ve ağır depresyondaydım .duygularımı yönetemiyordum.Melisa Hanım'la tanıştım bana benim kim olduğumu ve bu süreçte olaylara nasıl yaklaşacağımı öğretiyor.Kısa sürede bile etkisini görmeye başladım.Daha kendisiyle terapiye devam etmek istiyorum .Çok güler yüzlü ve iyi bir dinleyici.
y ...k
Melisa Hanım ile 2,5 ay önce tanıştık ve son dönemde beni çok yoran bazı konular üstüne çalışmaya başladık. Gerek sevecen tavrı, gerek nazik iletişimiyle, psikoterapiye karşı önyargılı olan bana “İyi ki bu yola girmişim.” dedirtti.
ga...z
Melisa hanım sıradışı bir psikolog. Terapilerde bana gösterdiği sıcaklık, ilgi, anlayış ve dikkatten dolayı çok mutluyum. Senelerdir devam eden travmalarım için EMDR uyguladı bana. Senelerdir pek çok terapistten alamadığım verimi aldım. Seanslarımız devam ediyor severek katılım gösteriyorum.
Melisa Hanımla yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz kendisi çok güler yüzlü samimi ve kibar birisi, terapide kendimi anlatamayacağımı düşünmüştüm ama Melisa Hanım sayesinde seanslarımız beklediğimden de güzel geçiyor. Terapiyi gayet iyi yönettiğini düşünüyorum, kendimi kötü hissettiğimde çözüm odaklı verdiği tavsiyeler ve yaptığı konuşmalar benim için çok etkili oluyor. İlk başta terapiye başlama konusunda tereddütlerim vardı gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum ama Melisa Hanımla tanışınca tüm bu düşüncelerin hepsi gitti kendisinden çok memnunum ve tüm seansları sabırsızlıkla bekliyorum.
p.....
7 yaşındaki çocuğum için başvurmuştuk kendisine. Terapist ararken oldukça hassas davrandım. Çocuğumun öfke kontrolü vardı uyum sağlamakta zorlanıyordu. Yaklaşık 5 aydır geliyoruz Melisa Hanım’a. Çocuğumdaki gelişmeyi görmek beni çok mutlu ediyor. Melisa Hanım insanlara nasıl yaklaşacağını gerçekten çok iyi bilen biri. Memnunuz.
Okb tanım var. Bilen bilir hayatı oldukça zorlaştıran bir şeydir kendisi. 1 senedir Melisa Hanımla Okb üzerine çalışıyoruz, oldukça güzel bir yol katettik diyebilirim. Tanıştığımız için çok mutluyum
Melisa Karagül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Karagül, Psikoloji. Size Melisa Karagül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi.
Melisa Karagül adresi nerede?Melisa Karagül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mah. Şair Arşi Cad. No:40 İstanbul
- Merdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:163/13 Can Apartmanı, Kadıköy İstanbul
- İçerenköy Mahallesi Üsküdar-İçerenköy yolu caddesi no:10/9 kat:8 Vip Plaza İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Karagül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melisa Karagül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melisa Karagül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Karagül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melisa Karagül hangi dilleri konuşuyor?Melisa Karagül ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Karagül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Karagül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melisa Karagül hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Melisa Karagül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu